Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Καλησπερα παιδια και καλη Πρωτομαγια για αυριο !
Να σας ρωτησω... Σκεφτομαι να παρω ενα laptop toshiba απο e bay που το εχω βρει σε πολυ καλυτερη τιμη απο εδω Ελλαδα που το βρισκω μιλαμε για κανα 150 ευρω χαμηλοτερη. Το εχω βρει σε αρκετους στη Γερμανια δηλαδη εντος ευρωπαικης ενωσης και θελω να τωτησω αν με καλυπτει η εγγυηση κανονικα εδω ελλαδα και αν εχετε κανει κάποια αναλογη αγορα laptop απο εξωτερικο 

Δημοσ.

Η εγγύηση σε καλύπτει για όλη την Ευρώπη, απλά η Ideal που αντιπροσωπεύει την Toshiba στην Ελλάδα, θα προσπαθήσει να σε πείσει για το αντίθετο αν συμβεί κάτι.

Καλό θα είναι να πας με εκτυπωμένο το νόμο περί εγγυήσεων στην ΕΕ και να το τραβήξεις όσο χρειαστεί.

• Like 1
Δημοσ.

α καταλαβα σε ευχαριστω πολυ... φανταζομαι να μην φοβηθω να κανω την αγορα ...εννοω φανταζομαι οτι δεν θα χτυπηθει στο δρομο το κουτι μεχρι να ερθει ετσι ? ειναι η πρωτη φορα που θελω να αγορασω ηλεκτρονικο απο  ebay και εχω ενα φοβο

Δημοσ.

Αν το έχουν κανει καλή συσκευασία δεν υπάρχει πρόβλημα αλλα να τους πείς να σου βάλουν και την απόδειξη μεσα για να μην μπλέξεις με την εγγύηση αν ποτε χρειαστεί

• Like 1
Δημοσ.

ναι εννοειται αν και αλλα πραγματα που εχω παρει απο ebay μου εχουν στειλει στο mail την αποδειξη με το που πληρωσα ... απλα φοβομουν να παραγγειλω ηλεκτρονικα γιατι δεν ηξερα τι παιζει με τις εγγυησεις και αν το προσεχουν στη μεταφορα....αλλα βλεπω μεγαλες διαφορες εν σχεση με τιμες Ελλαδας και πιστευω οτι αξιζει ειδικα εφοσον ο πωλητης εχει αρκετα καλες κριτικες.

Επειδη αν το παραγγειλω θα ειναι απο Γερμανια φανταζομαι η γλωσσα στα windows θα ειναι η Γερμανικη και θα πρεπει να την αλλαξω ετσι ?

Δημοσ.

Το λειτουργικο το οριζεις σε οποια γλωσσα θελεις. Ειδικα τα windows 8 δεν εχουν καποιον περιορισμο (βλεπε windows 7 στις περισσοτερες εκδόσεις).

• Like 1
Δημοσ.

σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! Παραθετω το λινκ και διαβαζοντας το καλυτερα και κανοντας μια μεταφραση στο description στα seller notes.... γραφει οτι  το laptop προερχεται απο έκθεμα (αν εκανα σωστα τη μεταφραση) οποτε λογικα ειναι εκθεσιακο κομμματι οποτε ακυρη η αγορα αν ισχυει

http://www.ebay.com/itm/Toshiba-Satellite-L50-B-1D-15-6-i5-4200U-2x1-60GHz-8GB-1TB-USB3-W8-B-Ware-/321647586184?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item4ae3b0ab88

''TOP neuwertiges Ausstellungsstück aus unseren stationären Stores! Zubehör:Akku, Netzteil inkl. Stromkabel, inkl. OVPoptischer Zustand: neuwertig, technischer Zustand: neuwertig

αν καποιος γνωριζει γερμανικα ας μου δωσει τα φωτα του

Δημοσ.

παρτο απο γερμανια .εγω πηρα απο το e shop  και μετα διαπιστωσα οτι το μοντελο βγαινει για .......πολωνια , με οτι συνεπαγεται αυτο...........

οι εγγυησεις καλυπτουν και το τζιμπουκτου αρκει να εχει αντιπροσωπο

προσοχη μονο με τα γερμανικα ταχυδρομεια.

Δημοσ.

παρτο απο γερμανια .εγω πηρα απο το e shop  και μετα διαπιστωσα οτι το μοντελο βγαινει για .......πολωνια , με οτι συνεπαγεται αυτο...........

οι εγγυησεις καλυπτουν και το τζιμπουκτου αρκει να εχει αντιπροσωπο

προσοχη μονο με τα γερμανικα ταχυδρομεια.

καλημερα !  αυτο σκεφτομουν αλλα εστειλα mail στον πωλητη και μου ειπε οτι οντως το εχουν σαν εκθεσιακο κομματι και για αυτο το πουλανε σε αυτη την τιμη αλλα ειναι ολοκαινουριο... Τωρα αν αναλογιστω οτι τα εκθεσιακα τα παιζει και τα δοκιμαζει ο καθε ενας οπως κανουμε εδω οταν παμε σε γνωστες αλυσιδες με ηλεκτρονικα σκεφτομαι να μην την κανω την αγορα απο εκει :( 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...