Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, ειμαι κατο ενοσ ανδροιντ μοτο χ, πολυ ευχαριστιμενος γενικα κ θελω να "πειραματιστω" με ενα windows phone κινητο με οσο το δυνατον μεγαλυτερη οθονη. το θεμα ειναι πως δε θελω να δωσω πολλα λεφτα γιατι θα το εχω για δευτερο. αυτα που εχω δει ειναι το λυμια 1320 κ λυμια 1520. το δευτερο δε το βρισκω να το πουλανε καπου. η σκεψη μου ειναι μηπως το 1320 ειναι "μαπα" κ απογοητευτω γρηγορα χωρις λογο.

Δημοσ.

Το 1520 είναι πολύ δυνατή συσκευή. Το θέμα είναι τι πειραματισμούς θα κάνεις σε ένα flat λειτουργικό και σε μια συσκευή που δεν μπορεί να εκμεταλλευτεί την μεγάλη της οθόνη χωρίς multitasking. Υπάρχουν επιλογές στο android με μεγάλη οθόνη αν θες ευκολότερο σερφάρισμα.

Δημοσ.

Φανταζομαι κ σε αναλογη τιμη, επειδη πιστευω πως σε ανδροιντ θα θελει μια πιο δυνατη κ ακριβη συσκευη. Παντος δεχομαι προτασεισ κ για ανδροιντ.

Δημοσ.

Πιστευεις οτι σε αποδοση αξιζει η διαφορα χρηματων με το 1320, η καμερα ειναι κατι που δε χρησιμοποιω σχεδον καθολου. Σε ταχυτητα web browsing κ διαχειρηση εμαιλ θα ειναι καλυτερο λες?

Δημοσ.

Πιστευεις οτι σε αποδοση αξιζει η διαφορα χρηματων με το 1320, η καμερα ειναι κατι που δε χρησιμοποιω σχεδον καθολου. Σε ταχυτητα web browsing κ διαχειρηση εμαιλ θα ειναι καλυτερο λες?

Αυτές τις μέρες το ψάχνω κι εγώ αλλά νομίζω ότι αξίζει τη μικρή διαφορά...είναι πιο καινούργιο μοντέλο, ελαφρώς πιο βολικό λόγω λίγο μικρότερου μεγέθους, ικανοποιητικό σε καθημερινές εργασίες...δεν ξέρω

Δημοσ.

Αν το θες για μυνήματα, facebook, συναντήσεις, σερφάρισμα, για ΟΡΓΑΝΩΣΗ δηλαδή... κοίτα και blackberry.

Αν πάλι θες τηλέφωνο ΚΑΙ με άλλες ευκολίες..... δες android, ios, win phone.

Δημοσ.

Αν το θες για μυνήματα, facebook, συναντήσεις, σερφάρισμα, για ΟΡΓΑΝΩΣΗ δηλαδή... κοίτα και blackberry.

Αν πάλι θες τηλέφωνο ΚΑΙ με άλλες ευκολίες..... δες android, ios, win phone.

Κάποια μοντέλα blackberry ενδεικτικά;

Δημοσ.

καλησπερα, ειμαι κατο ενοσ ανδροιντ μοτο χ, πολυ ευχαριστιμενος γενικα κ θελω να "πειραματιστω" με ενα windows phone κινητο με οσο το δυνατον μεγαλυτερη οθονη. το θεμα ειναι πως δε θελω να δωσω πολλα λεφτα γιατι θα το εχω για δευτερο. αυτα που εχω δει ειναι το λυμια 1320 κ λυμια 1520. το δευτερο δε το βρισκω να το πουλανε καπου. η σκεψη μου ειναι μηπως το 1320 ειναι "μαπα" κ απογοητευτω γρηγορα χωρις λογο.

Δες το Lumia 640xl που είναι και πιο καινούριο και καλύτερο από το 1320 που ανέφερες.

Δημοσ.

Θελω να μπορω να σερφαρω ανετα κ γρηγορα, διαχειριση ε μαιλ κ να μπορω να ανοιγω κανα pdf,exelakι. Γιαυτο ελεγα για windows αλλα τωρα που ψαχνω πολλοι λενε για z ultra. Πραγματικα δε ξερω τι να αποφασισω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...