Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε DJTaurus, το λέω με όλη την καλή διάθεση: νομίζω ότι ανησυχείς υπερβολικά για το κατά πόσο αδικείται η Apple από το insomnia! Και δεν είναι το πρόβλημα αν πραγματικά αδικείται, αλλά το ότι κάθεσαι και γράφεις ένα πελώριο σεντόνι γι αυτό το θέμα.

Ως προς την ουσία του περιεχομένου του post σου (που δεν άντεξα να διαβάσω ολόκληρο, με συγχωρείς) θα σου πω ότι ασχολείσαι με τις πωλήσεις και τα market shares που, όπως και μόνος σου ανέφερες, καθορίζεται από το 90%+ του κόσμου που δεν μπαίνει καν στον κόπο να διαβάσει τα (συνήθως επιφανειακά και εννίοτε biased) reviews. Εδώ, όμως, είναι τεχνολογικό φόρουμ και η θεματολογία δεν απορρέει από τις πωλήσεις και το λιανικό εμπόρειο, αλλά από την ίδια την τεχνολογία και τις εξελίξεις της. Μην περιμένεις να έχει η Apple εδώ μέσα την ίδια καθολική υπεροχή που έχεις στις πωλήσεις.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καθορίζει τις πωλήσεις το 90% που δεν έχει ιδέα από τεχνολογία...

Είδα μπροστά μου άτομο να του πουλάνε iphone(3gs? 4? όλα ίδια μου φαίνονται) το οποίο κόλλαγε... Όταν ρώτησα γιατί το πήρε ενώ είδε οτι κολλούσε η απάντηση ήταν.. Γιατί είναι iPhone.

Ε λοιπόν προτιμώ να έχω ένα κανονικό smartphone που το πλήρωσα επειδή αξίζει τα χρήματα του και ας ρίξω 10 λιγότερες..
Ααα και όσο για τις μετοχές της Apple...Δεν πιάνει το μελάνι....

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά στον τομέα "smart"watch δεν με έχει κάνει καμιά εταιρεία να πω αυτό το ΟΥΑΟΥ τι έβγαλε κλπ.

Εκτός του οτι το θεωρώ ψιλοαχρηστο αν είναι να έχουμε στην πριζα 42 συσκευες πάει χάθηκε το παιχνίδι, τηλέφωνο ταμπλέτα, ρολόγια μπρασελε και ούτε και γω ξέρω τι άλλο θα σκεφτούν.

Δημοσ.

Πάροτι εχω κατηγορηθει πολλακις σαν Μηλο-hater....

Αυτη είναι η σωστη αντίδραση μιας εταιρίας όταν βρίσκει πρόβλημα στο προϊν της. Καλύτερα να απογοήτευτεις που θα αργήσεις να πάρεις κάτι παρά να το πάρεις προβληματικό και να το τρέχεις στο service.

Όσον αφορά γενικά τα smartwatch, θεωρώ ότι δεν προσφέρουν (ακόμα) χρήση αντάξια του υψηλού κόστους. Φυσικά αν έχεις, και θές να διαθέσεις, τα χρήματα αυτά τοτε πάω πασο....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παρά το ότι είμαι χρήστης συσκευών Apple, δεν ενδιαφέρομαι για τα κέρδη της, ούτε για την πορεία των μετοχών της!!

Με ενδιαφέρει μόνο, να κάνω ό,τι θέλω να κάνω. Από την στιγμή που κάποιες συσκευές της, καλύπτουν τις ανάγκες μου, τις χρησιμοποιώ. Το αν η Apple έχει υπέροχα ή εξωπραγματικά οικονομικά αποτελέσματα. αυτό είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί τους CEO και τους μετόχους. Όχι εμένα! Και αν μια άλλη εταιρεία προσφέρει κάτι καλύτερο, θα το προτιμήσω! Δεν γεννήθηκα με την Apple και αν πάψει να υπάρχει, δεν με απασχολεί!

Όσο για το Apple watch, η απόφασή της να αποσύρει τα ελλατωματικά κομμάτια με το αποτέλεσμα της καθυστέρησης στις αποστολές, είναι σωστή και έτσι πρέπει να κάνει όποιος κατασκευαστής σέβεται τον εαυτό του και τους καταναλωτές. Από την άλλη, δεν βρίσκω καμία χρησιμότητα σε τέτοιες συσκευές! Αλλά ακόμη κι αν χρειαζόμουν, δεν θα προτιμούσα την Apple.

Είναι πολύ πίσω από τα smartwatches άλλων κατασκευαστών!

Επεξ/σία από Akanthos!
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...