leo06 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Η αμφισβήτηση πήγαινε στο ποιοτική, όχι στο γνωστή, αυτό προσπαθώ να σου εξηγήσω. Να τρολάρω γιατί; και γιατί αυτό?έχεις πιάσει κάποια συσκευή της στα χέρια σου ή απλά το έγραψες έτσι για να το γράψεις,από την άλλη αν είχες πιάσει κάποια συσκευή της στα χέρια σου κινεζιες θα σου φαίνονταν τα άλλα που έγραψες
StigmaX Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το ότι είναι πρώτη στην Κίνα και στην ουσία Τρίτη στον κόσμο πραγματικά δεν σημαίνει τπτ... Αν είχε τα @@ θα πήγαινε ιντερνατιοναλ, αλλά όχι, μόνο στην Κίνα μπορείς να καταπατας πατέντες και να μην σε κάνουν τπτ γιατί έχεις την κυβέρνηση από πίσω... Που είναι να βγει προς τα έξω να μην ξέρει που θα κρυφτεί από την παπαρα που θα φάει στις μηνύσεις από τις μεγαλοεταιριες. Κατά τα άλλα xiaomi, ποιότητα...
GianniSM Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το ότι είναι πρώτη στην Κίνα και στην ουσία Τρίτη στον κόσμο πραγματικά δεν σημαίνει τπτ... Αν είχε τα @@ θα πήγαινε ιντερνατιοναλ, αλλά όχι, μόνο στην Κίνα μπορείς να καταπατας πατέντες και να μην σε κάνουν τπτ γιατί έχεις την κυβέρνηση από πίσω... Που είναι να βγει προς τα έξω να μην ξέρει που θα κρυφτεί από την παπαρα που θα φάει στις μηνύσεις από τις μεγαλοεταιριες. Κατά τα άλλα xiaomi, ποιότητα... Δεν είπαμε πως είναι άγιοι, το θέμα με τις παντέντες ισχύει σχεδόν με όλες τις Κινέζικες εταιρίες και συμφωνούμε πως είναι σημείο σοβαρής κριτικής, από κει και πέρα αυστηρά με ποιοτικά κριτήρια δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από τις γνωστές μάρκες.
leo06 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Το ότι είναι πρώτη στην Κίνα και στην ουσία Τρίτη στον κόσμο πραγματικά δεν σημαίνει τπτ... Αν είχε τα @@ θα πήγαινε ιντερνατιοναλ, αλλά όχι, μόνο στην Κίνα μπορείς να καταπατας πατέντες και να μην σε κάνουν τπτ γιατί έχεις την κυβέρνηση από πίσω... Που είναι να βγει προς τα έξω να μην ξέρει που θα κρυφτεί από την παπαρα που θα φάει στις μηνύσεις από τις μεγαλοεταιριες. Κατά τα άλλα xiaomi, ποιότητα... και τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις με το εαν είναι ποιοτικές οι συσκευές της,ή γράφεις και εσύ απλά για να γράφεις?
StigmaX Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 και τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις με το εαν είναι ποιοτικές οι συσκευές της,ή γράφεις και εσύ απλά για να γράφεις? Το σχόλιο έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι στο τοπ τρία των κατασκευαστων... Δεν βλέπω να κριτικαρω κάπου την ποιότητα κατασκευής των συσκευών της.
lillen Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εχω το G2 περιπου 3 μηνες τωρα. Ειμαι πολυ ικανοποιημένος . το κινητο ειναι σουπερ και η μπαταρια του απλά δεν υπαρχει!!! Αφοβα και χαλαρα να τα ακουμπήσεις και να το παρεις. 1
Fulgore Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ρε παιδια απο την στιγμη που μπορει να αγορασει το πολυ αξιολογο(και με Lolipop πλεον G2) απο Ελλαδα και να μην χρειαζεται να εχει τρεχαματα στο θεμα εγγυησεων με Κινα, γιατι να μην προτιμησει το G2. Μια χαρα Specs δεν εχει???Αν παλι θελει σε κατι μικροτερο υπαρχει και το Z1 compact. Δεν ειμαι κατα των αγορων απο Κινα γενικα,αλλα ειμαι κατα των αγορων απο Κινα οταν μπορεις να παρεις κατι αξιολογο και απο Ελλαδα ειδικα οταν μιλαμε για χρηματα 250+ευρω. Μια απο τα ιδια και με το One Plus One, οταν πριν λιγο καιρο υπηρχε και το Z2 με ιδια αναλυση,καλη μπαταρια και ιδια Ram στα 320περιπου ευρω εχασε το VFM του το One Plus One,χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι δεν παραμενει μια παρα πολυ δυνατη και αξιολογη συσκευη.
ReputGlory1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Σήμερα παρέλαβα το LG G2 32GB έχει πρόβλημα όσον αφορά το σήμα του. Στους εσωτερικούς χώρους έχω πρόβλημα. Είμαι μέσα στην Πάτρα. ΚΕΝΤΡΟ. Όταν είμαι έξω δεν έχω θέμα. Έχει 4g-3g. Αυτό γίνεται κάθε 1-2 λεπτά. Τι να κάνω; Είναι όλα έτσι; Edit: η όλη ιστορία γίνεται όταν το πιέζω κάτω δεξιά όσον αφορά εσωτερικούς χώρους. Έξω δεν συμβαίνει το ίδιο. Ίσως επειδή είναι μεγαλύτερο το σήμα. Θεωρείται ελαττωματικό ή έτσι είναι σε όλους;
leo06 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Σήμερα παρέλαβα το LG G2 32GB έχει πρόβλημα όσον αφορά το σήμα του. Στους εσωτερικούς χώρους έχω πρόβλημα. Είμαι μέσα στην Πάτρα. ΚΕΝΤΡΟ. Όταν είμαι έξω δεν έχω θέμα. Έχει 4g-3g. Αυτό γίνεται κάθε 1-2 λεπτά. Τι να κάνω; Είναι όλα έτσι; Edit: η όλη ιστορία γίνεται όταν το πιέζω κάτω δεξιά όσον αφορά εσωτερικούς χώρους. Έξω δεν συμβαίνει το ίδιο. Ίσως επειδή είναι μεγαλύτερο το σήμα. Θεωρείται ελαττωματικό ή έτσι είναι σε όλους; σε 3g μόνο έχει πρόβλημα?
lillen Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Σήμερα παρέλαβα το LG G2 32GB έχει πρόβλημα όσον αφορά το σήμα του. Στους εσωτερικούς χώρους έχω πρόβλημα. Είμαι μέσα στην Πάτρα. ΚΕΝΤΡΟ. Όταν είμαι έξω δεν έχω θέμα. Έχει 4g-3g. Αυτό γίνεται κάθε 1-2 λεπτά. Τι να κάνω; Είναι όλα έτσι; Edit: η όλη ιστορία γίνεται όταν το πιέζω κάτω δεξιά όσον αφορά εσωτερικούς χώρους. Έξω δεν συμβαίνει το ίδιο. Ίσως επειδή είναι μεγαλύτερο το σήμα. Θεωρείται ελαττωματικό ή έτσι είναι σε όλους; Φιλε εχω το G2 16GB ~3 μηνες τωρα , εχω γυρισει παντου λογου δουλειας (και στην Πατρα φυσικα) κανενα προβλημα με το σημα με η χωρις το 3G. Εχει καλο σημα παντου, εχεις προβλημα να μιλησεις με την LG.
ReputGlory1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 όχι. μέχρι και 2g. τα δοκίμασα όλα και boosters τ.π.τ . Είχα lumia με full σήμα και τώρα δεν έχω καθόλου στον ίδιο χώρο; Θα πάω στην αντιπροσωπεία αύριο.
tony81 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέχρι 300€ g3 λέτε? Από Κίνα τι μαγαζί να κοιτάξω και μέχρι 200€
GianniSM Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Μέχρι 300€ g3 λέτε? Από Κίνα τι μαγαζί να κοιτάξω και μέχρι 200€ Εγώ το βρίσκω πολύ καλή περίπτωση. Από Κίνα ας μιλήσουν οι ειδικοί 1
drakoulin Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 Δημοσ. 6 Μαΐου 2015 έχω διαβάσει το τελευταίο καιρό τα πάντα για κινητά έως 250 ευρώ κατέληξα στο G2 αν και έρχονται κάποιες συσκευές της HUAWEI που με βάζουν σε σκέψεις .. 1
ReputGlory1 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ξεθάβω το θέμα. Συνεχίζω να έχω το ίδιο πρόβλημα με το σήμα και έχω και υπερθέρμανση στην περιοχή της κάμερας. Νομίζω οτι αυτά τα δύο μπορεί να συσχετίζονται και αφού δεν έχει καλό σήμα να δουλεύει (η CPU;) παραπάνω. Πήγα το κινητό στο service της LG και μου το βρήκαν ROOTED. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ!!! Δεν έχει πειραχτεί ποτέ και είναι με το τελευταίο official firmware! Δεν μπορώ να καταλάβω!!! Έχω κατεβάσει όλες τις εφαρμογές από το store και μου το βρίσκουν ΟΛΕΣ αρουτάριστο. Δεν ξέρω. Και αυτό το πρόβλημα μπορεί να λυθεί και το έχει πάθει και άλλος ή παλεύω μόνος μου. Έχω το κινητό στην τσέπη και πρέπει να με καλέσουν τουλάχιστον 5 φορές για να βρει σήμα. EDIT: Όταν είχα γράψει το πρόβλημα πρώτη φορά το είχα στείλει για DOA αλλά μου το γυρίσανε πίσω με αποτελέσματα από tests λέγοντας μου οτι όλα είναι ΟΚ (στα χαρτιά πάντα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα