Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παραγγειλα τελικα το 640 LTE και περιμενω.

Αγορασα και μια καινουρια sim cosmote και θα ηθελα να ρωτησω πως θα μπορεσω να μεταφερω τους αριθμους μου απο το παλιο μου Samsung Galaxy Ace 2 I8160 το οποιο φοραει μια παμπαλαια μεγαλη Q sim, σχεδον 10 χρονων!
Το Lumia απο οτι βλεπω παιρνει micro-sim οποτε δεν θα του χωραει η παλια για να αντιγραψω τις επαφες. Τις εχω περασει και online στο Google Contacts αλλα αφου το Lumia δεν ειναι android μαλλον δεν θα μπορεσει να κανει sync, ετσι δεν ειναι;

Τι κανω σε αυτην την περιπτωση; Εναν-εναν απο την αρχη;; :shock:

EDIT: Τωρα σκεφτηκα να αντιγραψω ολους τους αριθμους της Q sim στο galaxy, μετα να βαλω την καινουρια cosmote και να τους αντιγραψει απο το galaxy. Δεν παιζει ρολο που η καινουρια sim θα μπει στο android να κανει copy και μετα στο windows lumia ετσι; Εννοω δεν "γραφει" τιποτα ρυθμισεις στην sim το android και μετα να εχει τιποτα ασυμβατοτητες...? Sorry για τις χαζες ερωτησεις αλλα εχω να αλλαξω sim 10 χρονια :P

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αγορασα και μια καινουρια sim cosmote και θα ηθελα να ρωτησω πως θα μπορεσω να μεταφερω τους αριθμους μου απο το παλιο μου Samsung Galaxy Ace 2 I8160 το οποιο φοραει μια παμπαλαια μεγαλη Q sim, σχεδον 10 χρονων!

Το Lumia απο οτι βλεπω παιρνει micro-sim οποτε δεν θα του χωραει η παλια για να αντιγραψω τις επαφες. Τις εχω περασει και online στο Google Contacts αλλα αφου το Lumia δεν ειναι android μαλλον δεν θα μπορεσει να κανει sync, ετσι δεν ειναι;

EDIT: Τωρα σκεφτηκα να αντιγραψω ολους τους αριθμους της Q sim στο galaxy, μετα να βαλω την καινουρια cosmote και να τους αντιγραψει απο το galaxy. Δεν παιζει ρολο που η καινουρια sim θα μπει στο android να κανει copy και μετα στο windows lumia ετσι; Εννοω δεν "γραφει" τιποτα ρυθμισεις στην sim το android και μετα να εχει τιποτα ασυμβατοτητες...? Sorry για τις χαζες ερωτησεις αλλα εχω να αλλαξω sim 10 χρονια :P

Υπάρχει εφαρμογή για να μεταφέρεις τις επαφές μέσω Bluetooth....
  • Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω.

Βασικα εγινε βλακεια τωρα, εβγαλα και ξαναβαλα την παλια sim να κοιταξω το μεγεθος της και τωρα δεν την αναγνωριζει το galaxy με τιποτα εδω και ενα τεταρτο που προσπαθω, μαλλον ηρθε η ωρα της.
Αυτο που λεω στο edit του προηγουμενου post για το android-windows παιζει η οχι; Αν ειναι να βαλω την καινουρια για να μπορω να εξυπηρετηθω προς το παρον αφου τα παιξε η Q...

Δημοσ.

Σε ευχαριστω.

Βασικα εγινε βλακεια τωρα, εβγαλα και ξαναβαλα την παλια sim να κοιταξω το μεγεθος της και τωρα δεν την αναγνωριζει το galaxy με τιποτα εδω και ενα τεταρτο που προσπαθω, μαλλον ηρθε η ωρα της.

Αυτο που λεω στο edit του προηγουμενου post για το android-windows παιζει η οχι; Αν ειναι να βαλω την καινουρια για να μπορω να εξυπηρετηθω προς το παρον αφου τα παιξε η Q...

Εδώ λέει πως να το κάνεις :)http://www.guidingtech.com/19997/add-google-contacts-windows-phone-8/
  • Like 1
Δημοσ.

Τελεια, thanks.

Αυτο που με καιει αμεσα ομως ειναι η ερωτηση πιο πανω, να βαλω την καινουρια sim sto galaxy?

Στο ερώτημα αυτό δεν έχω δυστυχώς απάντηση....

Δημοσ.

Καποια στιγμη πες μας γενικα για το κινητο αν θες...Αρνητικα,θετικα ,κλπ.

Θα ενδιεφερε αρκετους πιστευω γιατι ειναι καινουρια συσκευη.

• Like 1
Δημοσ.

Το κινητο ηρθε πριν καποιες ωρες, το βλεπω να πηγαινει μια χαρα, γρηγορα κλπ.

Αλλα κανοντας καποιες κλησεις και σε κινητα και σταθερα η ποιοτητα του ηχου στο ακουστικο ακουγεται ψιλοχαλια, ας που muffl-αρει τα Σ και γενικα ακουγεται πολυ ασχημα και χανει και σημα καποιες στιγμες.

Υπαρχει περιπτωση να φταιει η sim της cosmote που πηρα η το τηλεφωνο?!?!
Δεν εχω και καποια αλλη να δοκιμασω.

Δημοσ.

Το σήμα φταίει εγώ που έχω το 640 δεν έχω τέτοια προβλήματα (εγώ το πήρα όμως από skroutz)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...