Dantε Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγω σκεφτομαι το lenovo Α8 Α806. Κατι αλλο απο κινα που να κινειται σε αυτα τα χαρακτηριστικα με τιμη το πολυ 150Ε?
enidreiogmx Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Εγω σκεφτομαι το lenovo Α8 Α806. Κατι αλλο απο κινα που να κινειται σε αυτα τα χαρακτηριστικα με τιμη το πολυ 150Ε? ELEPHONE P3000S MTK6592+6590 Octa Core 5 Inch Gorilla Glass 3 Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone στα 140€. Υπόψιν και τα Elephone εισάγονται πια επίσημα στην Ελλάδα.
panos9553 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 ELEPHONE P3000S MTK6592+6590 Octa Core 5 Inch Gorilla Glass 3 Screen Android 4.4 4G LTE Smartphone στα 140€. Υπόψιν και τα Elephone εισάγονται πια επίσημα στην Ελλάδα. Υπαρχει μια διαφορα ομως...πως αν το αγορασεις απο reportspam δεν θα εχεις εγγυηση απο την αντιπροσωπια στην Ελλαδα..μονο αν το αγορασεις απο εδω που ομως κοστιζει γυρω στα 245..απλα το αναφερω...
enidreiogmx Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Υπαρχει μια διαφορα ομως...πως αν το αγορασεις απο reportspam δεν θα εχεις εγγυηση απο την αντιπροσωπια στην Ελλαδα..μονο αν το αγορασεις απο εδω που ομως κοστιζει γυρω στα 245..απλα το αναφερω... Και τα Lenovo από Κίνα δεν έχουν εγγύηση εδώ, αλλά εφόσον υπάρχει εταιρεία που τα εισάγει (για τα Elephone εννοώ), σε περίπτωση βλάβης πιστεύω θα είναι πιο εύκολο να φτιάξει. 1
Dantε Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Απο αξιοπιστια,ποιοτητα κατασκευης,υποστηριξη κτλ ομως ποιο ειναι καλυτερο?lenovo η elephone? εαν παθει κατι,για εγγυηση πρεπει να το στειλω κινα μετα ε?
dialer1453 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αν σε ενδιαφερουν όλα τα παραπάνω δεν έχεις λόγο να πάρεις κινέζικο.
oppo Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 καλημέρα !για όσους ενδιαφέρονται για κινέζικα κινητά προσωπικά δεν θα αγόραζα από κίνα και αυτό μόνο και μόνο από την εγγυήσει .την πάτησα μια φορά και σίγουρα δεν θα την ξαναπατήσω !!δεν βγάζεις άκρη με τους κινέζους άσε που πρέπει να στειλησ το κινητό πίσω για επισκευή και μετά κάτσε και περίμενε.........καλύτερα να δώσω λίγα χρήματα παραπάνω σε ένα ελληνικό shop παρά να ξαναμπλέξω με κινέζους
enidreiogmx Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Απο αξιοπιστια,ποιοτητα κατασκευης,υποστηριξη κτλ ομως ποιο ειναι καλυτερο?lenovo η elephone? εαν παθει κατι,για εγγυηση πρεπει να το στειλω κινα μετα ε? Ότι αγοράζεις από Κίνα έχει 1 χρόνο εγγύηση και θα πρέπει να το γυρίσεις πίσω Κίνα. Η Lenovo θεωρείται αξιόπιστη εταιρεία και σπάνια έχει προβλήματα. Η Elephone είναι πιο καινούργια εταιρεία, έχει και καλά έχει και κακά σημεία. Σίγουρα για μένα πιο αξιόπιστη είναι η Lenovo, χωρίς όμως να αποκλείσω την Elephone. Πχ κοιτάω το καινούργιο της elephone, το p7000 που ακούγεται ότι θα είναι φανταστικό.
GianniSM Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Έλεος δεν μπαίνει στην ίδια ζυγαριά η Lenovo με την Elephone!!μιλάμε για Μερσεντές με Dacia ξέρω γω.
enidreiogmx Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Έλεος δεν μπαίνει στην ίδια ζυγαριά η Lenovo με την Elephone!!μιλάμε για Μερσεντές με Dacia ξέρω γω. Κοίτα, η Lenovo μπορεί να είναι φοβερή σε tablets και υπολογιστές, αλλά στα κινητά της χωλένει. Και αυτό στο λέω γιατί το ξέρω πολύ καλά. Δεν έχει σχεδόν καθόλου after sales υποστήριξη σε θέμα λογισμικού. Ναι καλύπτει τα κινητά της με 2 χρόνια εγγύηση, όταν έχουν αγοραστεί από Ελλάδα, αλλά ως εκεί. Αν διαβάσεις στο myphone, όλοι ρωτάνε μεταξύ τους τι γίνεται για να βρούνε λύση σε προβλήματα. Αναβάθμιση σε lollipop δεν υπάρχει για πάρα πολλά μοντέλα. Έχω το Κ900 και έχω κολλήσει στο 4.2. Kit Kat δεν προβλέπεται να πάρω, γιατί ενώ έχω ένα φανταστικό κινητό, λόγω Intel και Lenovo, δεν υπάρχει περαιτέρω υποστήριξη. Η Elephone η αλήθεια είναι ότι έχει δείξει διοφορούμενες απόψεις σχετικά με τα κινητά της. Ο μεγαλύτερος ντόρος γίνεται τώρα με το p7000, ενώ διάβαζα σήμερα που ανέβασε δίπλα ο maddoctor, για άλλα δύο νέα μοντέλα της, το S2 και το S2 Plus, ενώ δεν έχουμε δει ακόμα το p7000. Ξέρω ότι το επόμενο μου κινητό σίγουρα θα είναι πάλι από Κίνα, λόγω χρημάτων, και κάτι σε Xiaomi, που διαβάζω ότι είναι πολύ καλή και έχει και υποστήριξη εδώ.
Dantε Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Αν σε ενδιαφερουν όλα τα παραπάνω δεν έχεις λόγο να πάρεις κινέζικο. Και να παρω τι? Απο ελλαδα στα 140Ε δεν υπαρχει κινητο που να ειναι καλυτερο και απο το xperia p που εχω τωρα. αν ειχα κανα 200αρι θα τσιμπαγα ενα g2.
Dantε Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Υπαρχει το Lumia 640. Οντως.δε το γνωριζα.σε χαρακτηριστικα κοντα στα κινεζικα ομολογω. τι λεει αυτο? Τα windows κιολας τι λενε? Τωρα ειδα ομως οτι παιζει με 1 γιγα ραμ. ελεγα να παρω κατι με 2. τη παλευουν τα windows με 1 γιγα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα