Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα. Ψαχνω να δω πιο smartphone θα παρω καθως εχω πραγματικα μπουχτισει το παλιο μου Samsung Galaxy Ace 2 που μονο προβληματα μου δημιουργει πλεον με το καθημερινο του υπερ-lag!

Ως 150 ευρω περιπου θα ηθελα να δωσω και κοιταξα καποια στο μοντελα στο skroutz οπως LG G2 mini LTE (8GB), Huawei Ascend G620s (8GB) και 9 ευρω παραπανω το Lenovo A850+.

Το Lenovo ειναι οκταπυρινο αλλα υστερει σε 4G και καμερα απο οτι βλεπω. Αλλα εφοσον ειναι οκταπυρινο και τρεχει και με παραπανω MHz μπορω να τα θυσιασω αυτα αν ειναι να αντεξει παραπανω στον χρονο.

Καλο θα ηταν η επιλογη μου να αντεχει στα καινουρια updates, δεν ξερω αν οντως αυτα τα low-budget κινητα ομως αντεχουν 5.0 lollipop κλπ χωρις κολληματα..

Θελω μια "δυνατη" οσο γινεται για τα λεφτα μπαταρια γιατι χρησιμοποιω καθημερινα το google navigation οποτε gps και 3G ειναι σχεδον παντα ανοιχτα.

Προτεινετε μου και εσεις αν γινεται καποια και πειτε μου και για τα 3 μοντελα που ποσταρα.

Σας ευχαριστω!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η βάζεις κάτι παραπάνω και πας στο moto g 2014 το οποίο είναι εξαιρετική συσκευή, η πας σε lumia όπως το 640, που επίσης είναι εξαιρετικό, με μειονέκτημα η πλεονέκτημα ανάλογα το πως το βλέπεις και τι χρειάζεσαι το λειτουργικό.

• Like 1
Δημοσ.

η πας σε lumia όπως το 640, που επίσης είναι εξαιρετικό, με μειονέκτημα η πλεονέκτημα ανάλογα το πως το βλέπεις και τι χρειάζεσαι το λειτουργικό.

Αυτό. +1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάνε καλύτερα σε Lumia 640 με μόλις 145€ από το skroutzhttp://www.skroutz.gr/s/6487622/Microsoft-Lumia-640-3G-Dual-8GB.html

Lumia 640

• Μέγεθος οθόνης: 5 ''
  • Ανάλυση οθόνης: HD720 (1280 x 720) 
  • Χρώματα οθόνης: TrueColor (24 bit/16 M) 
  • Τεχνολογία οθόνης: ClearBlack, IPS LCD
  • Πυκνότητα Pixel: 294 ppi
  • Χαρακτηριστικά οθόνης: Βελτιωμένη απεικόνιση σε ηλιακό φως, Γυαλί Corning Gorilla 3, Εύκολο καθάρισμα, Χρωματιστό προφίλ Lumia
  • Εσωτερική μνήμη μαζικής αποθήκευσης: 8 GB
  • RAM: 1 GB 
  • Κάρτα μνήμης με δυνατότητα επέκτασης - μέγιστο μέγεθος: 128 GB
  • Τύπος επεκτάσιμης κάρτας μνήμης: MicroSD
  • Όνομα CPU: QualcommSnapdragon™ 400 
  • Αριθμός πυρήνων: Τετραπύρηνος 
  • Ταχύτητα χρονιστή CPU: 1,200 GHz
  • lumia-640.jpeg
  •  

•  
  •  
Επεξ/σία από SIP1995
  • Like 1
Δημοσ.

φίλε μου έχω να σου προτείνω το καλύτερο κινητό σε αυτά τα λεφτά.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_152602.html

Το έχω λίγες μέρες σοβαρά είναι απίστευτο κινητό (antuntu 43.000kati ).
Χάνει μόνο στην camera που είναι αξιοπρεπής αλλά όχι 13mp όπως λέει,που προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει. Η μπαταρία εμένα μου βγάζει άνετα την μέρα.Έκανε να μου έρθει  20 μέρες άξιζε η αναμόνη άπειρα.

Δημοσ.

Σωστά, τι είναι η κάμερα μπροστά στο ...antutu. 20 μέρες αναμονή, χωρίς εγγύηση, σαβούρα μάρκα, ποιότητα κατασκευής gtp, αλλά το σκορ, σκορ. Τι να πει κανείς...

• Like 4
Δημοσ.

φίλε μου έχω να σου προτείνω το καλύτερο κινητό σε αυτά τα λεφτά.

http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_152602.html

Το έχω λίγες μέρες σοβαρά είναι απίστευτο κινητό (antuntu 43.000kati ).

Χάνει μόνο στην camera που είναι αξιοπρεπής αλλά όχι 13mp όπως λέει,που προσωπικά εμένα δεν με ενδιαφέρει. Η μπαταρία εμένα μου βγάζει άνετα την μέρα.Έκανε να μου έρθει  20 μέρες άξιζε η αναμόνη άπειρα.

Πες την αλήθεια... Σε πλήρωσε το gearbest για να γραφτείς και να κάνεις το ποστ έτσι?

• Like 6
Δημοσ.

Το Lenovo  και το Huawei παιρνουν αναβαθμιση σε lolipop? Και αν οχι ποια μανισια version φορανε; Το motorola πρεπει να ειναι ανωτερο αλλα η μπαταρια του οχι και τοσο. Σωστα;

Δημοσ.

Το Lenovo και το Huawei παιρνουν αναβαθμιση σε lolipop? Και αν οχι ποια μανισια version φορανε; Το motorola πρεπει να ειναι ανωτερο αλλα η μπαταρια του οχι και τοσο. Σωστα;

To lenovo την 4.2 και το huawei την 4.4. Δεν νομίζω κάποιο απ' τα 2 να πάρει lolipop επίσημα, μόνο με custom roms.

Το lenovo είναι υποδεέστερο, η οθόνη του υστερεί αρκετά σε σχέση με τα άλλα, 200ppi - 294ppi, και απ' ότι φαίνεται και η κάμερά του, και μόνο 4gb εσωτερική μνήμη.

Το moto g 2nd gen και το lumia 640 φαίνονται να ξεχωρίζουν. Σίγουρα δεν θα μετανοίωσεις με κάποιο απ' αυτά τα δύο.

Αν δεν σε φοβίζει η αλλαγή σε windows, τσίμπα το 640. Αυτά που ζήτησες, no lag, updates (win10), καλή μπαταρία, τα έχει.

Αν είσαι για να μένεις android, moto g. Όχι ότι το huawei είναι πολύ υποδεέστερο αλλά έχει σίγουρα χειρότερη υποστήριξη.

Δημοσ.

Το Lenovo  και το Huawei παιρνουν αναβαθμιση σε lolipop? Και αν οχι ποια μανισια version φορανε; Το motorola πρεπει να ειναι ανωτερο αλλα η μπαταρια του οχι και τοσο. Σωστα;

Η μπαταρία του όντως δεν είναι σπουδαία, αλλά με μέτρια/καλή χρήση η μέρα βγαίνει.

Δημοσ.

Windows δεν θελω.

Σκεφτομαι μαλλον να παρω το LG G2 mini LTE (8GB) καθως νομιζω πως θα με καλυψει εφοσον εχει και αρκετα καλη μπαταρια απο οτι διαβασα. Τι γνωμη εχετε, ειναι καποιος απο εδω κατοχος?

Δημοσ.

Windows δεν θελω.

Σκεφτομαι μαλλον να παρω το LG G2 mini LTE (8GB) καθως νομιζω πως θα με καλυψει εφοσον εχει και αρκετα καλη μπαταρια απο οτι διαβασα. Τι γνωμη εχετε, ειναι καποιος απο εδω κατοχος?

Το Moto είναι πολύ καλύτερο

Δημοσ.

Αν σε νοιαζει περισσοτερο η μπαταρια το  g2 mini ειναι καλυτερο.Εχει και αποσπωμενη. Το εχουν αγορασει προσφατα 2 φιλοι μου και εχουν τρελαθει με την μπαταρια.Και εγω ως πρωην κατοχος  l90  ,που ειναι το ιδιο πραγμα, εβλεπα την πολυ καλη μπαταρια του οπως και το gps.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...