giannisXXX Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καλησπέρα στο φόρουμ Λοιπόν έχω κάποιες απορίες 1.Τα Artifacts τι τα δημιουργεί;(core ή vram);(στην αρχή είχα δει κάτι μαύρα αμβλυγώνια τρίγωνα να πετάγονται στην οθόνη αλλά τώρα έστρωσε) 2. Έχω μια gtx 960 όταν την έχω κάνει υπερσυγχρονισμό την κάρτα στο μέγιστο turbo clock με σχεδόν τέρμα την τάση που δίνει το bios παρατήρησα (κατά τύχη γιατί ήθελα να δοκιμάσω το 0dbi που έχει το bios)όταν πέρασε του 65 βαθμούς Κελσίου ο υπολογιστής πάγωσε και αναγκαστικά επανεκκινήσω τον υπολογιστή από το κουμπί του κουτιού. Ξέρετε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό είναι φυσιολογικό; 3. Τέλος γενικά σε οτιδήποτε, ένα "κακό" τροφοδοτικό μπορεί να δίνει χαμηλότερα αποτελέσματα σε υπερσυγχρονισμό(Επεξεργαστής, κάρτα γραφικών κ.α.); Ευχαριστώ εκ των προτέρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
conkal Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 1. και τα δυο 2. προφανως δεν ειναι φυσιολογικο 3. εννοειται αν δεν φτανει η ταση επισης μπορει να προκαλεσει ζημια αν η ταση δεν ειναι σταθερη (υψηλο ripple) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Για πεσμας σε παρακαλώ και από τι άλλο αποτελείται ο υπολογιστής (μάρκες και μοντέλα ειδικά το μοντέλο και την μάρκα του τροφοδοτικού(και την ηλικία του) και της μητρικής σου)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα