Προς το περιεχόμενο

GPU OC & Πάστα

MSSB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Ήθελα να ρωτήσω κάτι.

Αν εξαιρέσουμε το θέμα της εγγύησης.. αν αλλάξω πάστα στην 980 G1 μου, υπάρχει περίπτωση να πετύχω καλύτερο OC;

Αν ναι, πείτε καμιά καλή πάστα, χωρίς χρηματικό περιορισμό.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι αλλα θα το εκανα σε μια πιο παλια καρτα που ειναι και πολυδουλεμενη.

Εσενα ειναι καινουργια δεν αξιζει νομιζω... την βλεπεις με μεγαλες θερμοκρασιες?

η παστα δεν ειναι νεραιδοσκονη που θα σου δωσει καλυτερο υπερχρονισμο. ειναι ανουσιο να την αλλαξεις.

η αλλαγη γινεται μονο οταν περασει καιρος και εχει ξεραθει εντελως με αποτελεσμε να μην μεταφερει το νανοαλουμινιο αποδοτικη ψυξη στον πυρινα. και δεν κανει καλη επαφη μεταξυ ψυχτρας και πυρηνα

Συμφωνώ για την πάστα απλά λέω ότι ίσως μια καλή ή εξαιρετική του εμπορίου με 30-40€ ίσως και παραπάνω, θα μου δώσει το άνοιγμα να ανεβάσω λίγο ακόμα το χρονισμό.

Σε σχέση με τη πάστα 'μαζικης παραγωγής' της Gigabyte.

@Hyphen Όχι, δεν έχω καθόλου ψηλά θερμοκρασία. Απλά έλεγα μήπως το σπρώξω λίγο παραπάνω μιας και δεν έχω artifacts (είμαι με 76 βαθμούς max με 3dmark).

μην πειραματιζεσαι μια χαρα εισαι. εχω βαλει και ακριβη παστα και δεν ειδα καποια διαφορα. οτι ειναι να κανει με την ψυξη ειναι το συστημα και οχι η σουπερ παστα. απλα οι ακριβες εχουν περισσοτερη ανθεκτικοτητα κλπ. 

και η απαντηση ειναι οτι δεν θα πετυχεις καλυτερο οβερκλοκ με καλυτερη παστα :-)

μονο σε περιπτωση παλιαιωσης της παστας.

...απλά λέω ότι ίσως μια καλή ή εξαιρετική του εμπορίου με 30-40€ ίσως και παραπάνω, θα μου δώσει το άνοιγμα να ανεβάσω λίγο ακόμα το χρονισμό.

40+ € θερμαγώγιμη πάστα;;;   :huh:

αυτο το νάνο αλουμίνιο τι ειναι;αλλάζοντας πάστα ενδεχόμενος να εχεις καλύτερες θερμοκρασίες εαν στο εργοστάσιο δεν έχουν κανει καλη εφαρμογή.και έχοντας καλύτερες θερμοκρασίες λογικα στα όρια της κάρτας δεν θα κανει throttle (ετσι οπως τις έχουν κανει πλεον τις καινούργιες κάρτες γραφικών), εαν κανει καθολου τωρα.αλλα για να πας πιο ψηλά...πολυ δύσκολα.πρεπει να μην έχουν βάλει σχεδόν καθολου πάστα απο το εργοστάσιο για να γινει αυτο που φαντάζεσαι οτι μπορει να γινει.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 1

@άδικος Δεν ξέρω. Είπα μια τυχαία τιμή. Εγώ έχω δύο. Μια που πήρα 9€ της Xilence που ήταν πολύ καλή και μια 16€ της CM που είμαι και από εκεί πολύ ευχαριστημένος.

@Καταραμένος Το κάνω γιατί το OC είναι ενδιαφέρον και μου αρέσει να φέρνω στα όρια της κάρτα μου χωρίς βέβαια να πηγαίνει για κάψιμο.

@Θάνο, σε idle ακόμα και με OC που είμαι, στους 34 βαθμούς είμαι. Δεν έχω θέμα με τις θερμοκρασίες έτσι όπως είναι τώρα.

Επειδή δεν χρησιμοποιώ υγρό για ψύξη, μόνο αέρα, είπα να δοκιμάσω άλλον τρόπο για να αυξήσω την επίδοση.

Anyway.

Ευχαριστώ όλους. Μου λύσατε την απορία!

Να 'στε καλά.

αυτο το νάνο αλουμίνιο τι ειναι;

1. αλουμινιο εννοουσε προφανως

2. οι παστες δεν κανουν 30-40 ευρω αλλα το πολυ καμια 10αρια οι ακριβες πχ η Prolimatech PK3 κανει 3.50 ευρω και ειναι πολυ καλη. Δεν νομιζω να εχει νοημα να δωσεις περισσοτερα ακομη και να υπαρχει καποια που κοστολογειται τοσο.

3.δεν κοιτας ποτε θερμοκρασιες idle,καθως δεν εχει νοημα.  Εκει η καρτα δεν παιζει στην συχνοτητα που της λες, αλλα στην ελαχιστη δυνατη για να μην καιει ρευμα. πχ η 970 μου στα 135 ΜΗΖ .εκει κατω δεν ζεσταινεται οπως και να χει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...