Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,ξέρει κανείς αν το συγκεκριμένο laptop παίρνει 16GB RAM;;Ξέρω ότι επίσημα παίρνει μέχρι 8GB αλλά έχω δει πολλά μοντέλα να παίρνουν παραπάνω μνήμη από όσο υποστηρίζεται επίσημα.Επίσης έχω δει μνήμες στο amazon που λένε "16GB for Hp Probook 4340s" οπότε φαντάζομαι παίρνει μέχρι 16GB χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Το 4340s με i5-3210m , 3ης γενιάς, έπαιρνε και 16αρα ραμ παροτι η hp δινει ως μαξ την 8αρα.

Αυτό που έχεις δει (λογικά με τον i5-2450m - 2ης γενιάς) πάει ως 8 αν δεν κανω λαθος.

• Like 1
Δημοσ.

Αα μάλιστα.Εγώ νομίζα ότι ήταν το ίδιο μηχάνημα απλά το έδινε με διαφορετικό configuration.Δηλαδή το Probook με τον i5 δεν παίρνει ivy bridge επεξεργαστές;;Από τη στιγμή που έχουν ίδιο chipset δεν θα έπρεπε να παίρνουν και τα δύο μέχρι 16GB RAM;;

Δημοσ.

Δε νομιζω να φορανε ιδιες μητρικες. Αλλά και παλι τα περισσοτερα λαπτοπς εχουν whitelists και δεν επιτρεπουν αλλης γενιας επεξεργαστη.

Το συγκεκριμενο σιγουρα μπορει να παρει i7-2630qm , 4 πύρηνο. Βέβαια δεν ξέρω μετά απο θερμοκρασίες τι παίζει και αν θα ψήνει και καμια μπριζολίτσα επάνω.

• Like 1
Δημοσ.

τα 16 ειναι παρα πολλα. δεν θα τα εκμεταλευτει ποτε οτι και να κανεις ιδιως σε λαπτοπ. :-)

• Like 1
Δημοσ.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις ειναι αν βρείς απο πουθενά κανεναν που εχει 16gb και δοκιμάσεις γιατι ετσι ειναι ρίσκο

Δημοσ.

Για το 4540 είχα διαβάσει οτι οταν πας πάνω απο 10 γίγα ραμ το μηχάνημα για άγνωστο λόγο σέρνεται. Είχαν πει οτι ίσως έφταιγε το bios αλλα δεν είδα να βγάζουν update. Προτού τις πάρεις ψάξου καλά..

Δημοσ.

Για το 4540 είχα διαβάσει οτι οταν πας πάνω απο 10 γίγα ραμ το μηχάνημα για άγνωστο λόγο σέρνεται. Είχαν πει οτι ίσως έφταιγε το bios αλλα δεν είδα να βγάζουν update. Προτού τις πάρεις ψάξου καλά..

Το διάβασα και εγώ αυτό,οπότε δεν ρισκάρω.Ευχαριστώ άπαντες για τον χρόνο σας!

Δημοσ.

Ίσως εχει αλλάξει κατι απο τότε και να εχουν βγάλει κάποιο update αλλα δεν εχω ψαχτεί... Τα 8 gb με εξυπηρετούν απόλυτα..!

Δημοσ.

Από προσωπική εμπειρία με ένα HP G62 που λέει πως υποστηρίζει max εως 4 gb ραμ,εγώ έχω τοποθετήσει πάνω 8gb και δουλεύει άψογα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα.
Αν θες το δοκιμάζεις αλλά να είσαι έτοιμος να δεχτείς και την περίπτωση να μην σου δουλέψει!

Σε κάθε περίπτωση κάνε τα bios update που έχει στην σελίδα της η HP και δες τι αναφέρουν για κάθε update,ίσως με κάποιο bios update να σε αφήνει να βάλεις 16gb ram!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...