robin54 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Πρόσφατα μου χάλασε DVI σύνδεση στην οθόνη (η VGA λειτουργεί κανονικά.) Είχα τη συνήθεια να τη συνδέω (3-4 φορές μέχρι σήμερα) σε ανοικτό pc. Υπάρχει περίπτωση να έκαψα τίποτα η ήταν ο καιρός της (Ειζο 7ετιας) μοντέλο?
robin54 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 7 χρονια καλα μου ακουγονται παντως! Να μην έχω τύψεις δηλαδή?
Hyphen Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 οχι καταρχην και που την εβαλες σε ανοιχτο πσ τι εγινε? η οθονη φανταζομαι θα ηταν σε off mode.
robin54 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 οχι καταρχην και που την εβαλες σε ανοιχτο πσ τι εγινε? η οθονη φανταζομαι θα ηταν σε off mode. Αν ξεκινάει αυτόματα από off όταν συνδέεται.
Hyphen Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 παλι προστασια εχει ... δεν νομιζω οτι φταιει αυτο. Στο εκανε αμεσως μετα απο την συνδεση?
conkal Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 δεν παθαινουν τιποτα οι οθονες αν την βαλεις ή τις βγαλεις σε ανοιχτο ή σε κλειστο πισι ... ειναι παντελως ασχετο. μονος σου ειπες "7 χρονια..." 3
hackerW32 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 8 χρονια η δικια μου eizo, ελα λιγο ακομα κρατα, plz
robin54 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 παλι προστασια εχει ... δεν νομιζω οτι φταιει αυτο. Στο εκανε αμεσως μετα απο την συνδεση? Δεν ειμαι σίγουρος.
Hyphen Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 δεν ειναι απο το βαλε βγαλε 7 χρονια σου λεω κανε και τον σταυρο σου φιλε. και εμενα μια viewsonic που εχω στο 3ο pc μου 7 ετων τωρα αρχιζει και κανει κατι περιεργα. Και μιλαμε για οθονη 400ευρω τωρα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μη μου λετε τετοια βρε παιδια. Και η δικη μου HP του 2008 ειναι. Εχει 13093 backlight hours. Δεν σκεφτομαι καν για αλλαγη της, την εχω καταβολευτει.
STORM1978 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Samsung Syncmaster 940BW 2006 live and kicking! Μην μου λέτε τέτοια,μονάχα 3 pixel έχει καμμένα και παίζει άνετα ακόμη!
GMod Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Ε καλά τώρα. Κλάψτε τις και οι δυο... Λίγα τα ψωμιά τους... Πλακίτσα. Προφανώς έχει να κάνει πρωτίστως η χρήση. Μην τρελαίνεστε. Οι 12000 ώρες της hp μου φαίνονται φυσιολογικές. Ίσως αρχίσεις να παρατηρείς μείωση της φωτεινότητας από δω και περα. Έχει ψωμιά ακόμα. Αλλα ακόμα και να αρχίσει τα περίεργα δεν σημαίνει ότι δεν φτιάχνει. Ειδικά η Samsung ποιο πιθανό είναι να τα παίξει πρώτα πυκνωτής-ες ή το inverter. Αλλά αυτά αλλάζουν. Αν πιάνουν και τα χεριά σας λίγο ώστε να την ανοίξετε εσείς, έρχεται φτηνοδουλειά πολλές φορές. 1
robin54 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Ε καλά τώρα. Κλάψτε τις και οι δυο... Λίγα τα ψωμιά τους... Πλακίτσα. Προφανώς έχει να κάνει πρωτίστως η χρήση. Μην τρελαίνεστε. Οι 12000 ώρες της hp μου φαίνονται φυσιολογικές. Ίσως αρχίσεις να παρατηρείς μείωση της φωτεινότητας από δω και περα. Έχει ψωμιά ακόμα. Αλλα ακόμα και να αρχίσει τα περίεργα δεν σημαίνει ότι δεν φτιάχνει. Ειδικά η Samsung ποιο πιθανό είναι να τα παίξει πρώτα πυκνωτής-ες ή το inverter. Αλλά αυτά αλλάζουν. Αν πιάνουν και τα χεριά σας λίγο ώστε να την ανοίξετε εσείς, έρχεται φτηνοδουλειά πολλές φορές. Η δικιά μου φτιάχνει? (Για εκπαιδευτικούς κυρίως λόγους)
GMod Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Δημοσ. 4 Μαΐου 2015 Σίγουρα δεν είναι ένα από τα δυο (πυκνωτής, inverter) που αλλάζουν σχετικά εύκολα. Δεν είμαι ηλεκτρονικός, κάποιες γνώσεις έχω από προσωπική εμπειρία. (Άνοιγμα 3 οθονών). Αλλά και ηλεκτρονικός να ήμουν, εξ αποστάσεως δύσκολο κάποιος να κάνει διάγνωση. Εντούτοις πρέπει να δώσεις περισσότερες πληροφορίες για να καταλάβει κάποιος ακριβώς τι συμβαίνει. 1) Μοντέλο οθόνης; 2) Την οθόνη την συνδέεις που και πως με dvi; (laptop; desktop; καλώδιο; τι καλώδιο; υπάρχει στην συνδεσμολογία και κάποιος αντάπτορας; ) 3) Την οθόνη την συνδέεις που και πως με vga; 4) Όταν την έχεις συνδεμένη με το dvi δεν δείχνει τίποτα ή μήπως δείχνει "No Signal"; 5) Όταν δεν έχεις συνδεμένο κανένα καλώδιο. Γίνετε να την γυρίσεις στο dvi και αν ναι τι δείχνει; Αν δείχνει κάτι. 6) Άλλο καλώδιο δοκίμασες; Και άλλα, αλλά απάντα σε αυτά και βλέπουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα