xarabalos teli Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Γεια σας. Εδώ και πολύ καιρό σκεύτομαι να αγοράσω ένα smartphone.Αλλά επειδή θα είναι το πρώτο smartphone μου θα ήθελα κάποια βοήθεια διότι δεν ξέρω πόση ram θα μου χρειαστεί ή τι επεξεργαστή θα πρέπει να έχει.Τα Χριστούγεννα έτυχε να μου στείλουν ένα tablet το RCT6203W46 της RCA το οποίο έχω κάνει root.Το tablet έχει 982 MB RAM και επεξεργαστή τον MTK MT8127 στα 32-bit με 4 πυρήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Θα παρακαλούσα να μου πείτε ένα κινητό με καλύτερα χαρακτηριστηκά στα 250 euro.Το οποίο όμως να είναι και ωραίο εμφανισιακά και στις 5 inchες. Σας ανέφερα το tablet για να σας δείξω με ποία χαρακτηριστικά είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα και καλύτερα.
enidreiogmx Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Γεια σας. Εδώ και πολύ καιρό σκεύτομαι να αγοράσω ένα smartphone.Αλλά επειδή θα είναι το πρώτο smartphone μου θα ήθελα κάποια βοήθεια διότι δεν ξέρω πόση ram θα μου χρειαστεί ή τι επεξεργαστή θα πρέπει να έχει.Τα Χριστούγεννα έτυχε να μου στείλουν ένα tablet το RCT6203W46 της RCA το οποίο έχω κάνει root.Το tablet έχει 982 MB RAM και επεξεργαστή τον MTK MT8127 στα 32-bit με 4 πυρήνες και είμαι αρκετά ευχαριστημένος μέχρι τώρα. Θα παρακαλούσα να μου πείτε ένα κινητό με καλύτερα χαρακτηριστηκά στα 250 euro.Το οποίο όμως να είναι και ωραίο εμφανισιακά και στις 5 inchες. Σας ανέφερα το tablet για να σας δείξω με ποία χαρακτηριστικά είμαι ευχαριστημένος αλλά θα ήθελα και καλύτερα. 247E LG G2 G2 μονοδρομος Για να μην τα γράφω από την αρχή..... http://www.insomnia.gr/topic/567890-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-smartphone/
shooterg Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Lg g2 http://www.skroutz.gr/s/3690169/LG-G2-16GB.html
xarabalos teli Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 το lenovo vibe x2,το lenovo sisley και το xiaomi mi4 ή mi4i πως σας φαίνονται?
GianniSM Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αν μιλάμε για αγορά από Ελλάδα δεν έχουν κάτι καλύτερο από το G2, και το mi4 είναι αρκετά ακριβότερο. Αν ψαχτείς να τα πάρεις από Κίνα αλλάζει το πράγμα αλλά εγώ δεν ξέρω αυτή την αγορά οπότε δεν εκφέρω άποψη 1
enidreiogmx Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 το lenovo vibe x2,το lenovo sisley και το xiaomi mi4 ή mi4i πως σας φαίνονται? Οπότε συγκρίνεις Xiaomi με Lenovo..... Σαν τεχνικά χαρακτηριστικά, το Mi4 είναι το καλύτερο. Σαν υποστήριξη, λόγω της κοινότητας MIUI, το Xiaomi. Σαν τιμή το Mi4 είναι το πιο ακριβό. Αν αντέχει η τσέπη σου, το Mi4, εάν όχι, to Mi4i.
xarabalos teli Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 οταν ειπα μι4 εννοούσα μι 3. συγνώμη. αρα μι4ι, μι3 ή lenovo?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα