Προς το περιεχόμενο

s3 neo 9301i ή lg g3 mini?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια την βοηθεια σας,ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα,με χρηματα εκει γυρω στα 170..

προοριζεται για χρηση fb,viber whats app,  και ιντερνετ γενικοτερα,οχι παιχνιδια κτλ..και φυσικα θελω να μην κολλαει..

Δημοσ.

Αυστηρά μεταξύ των 2 το G3, αν δέχεσαι άλλη πρόταση το Moto G 2nd gen. Η γυναίκα μου είχε της 1ης γενιάς, και όταν τα έφτυσε δεν κοίταξα αλλού, της πήρα της 2ης γενιάς, τόσο καλό είναι.

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω παιδια.να ρωτησω το Moto g εχει 2 εκδοσεις κ αυτη με διπλη καρτα και το αλλο,αυτο με dual sim βγαινει πιο φθηνο στα 168.θα με βολευε με διπλη.εσεις τι λετε?τι διαφορα υπαρχει?

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε για g3 mini πιστευω εισαι αν θελεις να εχεις ενα κινητο για αρκετο καιρο στα χρηματα που ψαχνεις!!!

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια.να ρωτησω το Moto g εχει 2 εκδοσεις κ αυτη με διπλη καρτα και το αλλο,αυτο με dual sim βγαινει πιο φθηνο στα 168.θα με βολευε με διπλη.εσεις τι λετε?τι διαφορα υπαρχει?

Δεν εχει διαφορα μονο τις 2 καρτες.

Το δικαρτο παρε φυσικα!

Δημοσ.

και φυσικα θελω να μην κολλαει..

Lumia 730 ή lumia 640. Σε αυτά τα λεφτά και για τη χρήση που λες δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Με διαφορά αυτά τα δύο.

Δημοσ.

Το Dual sim ειναι το Moto G 2014.Ειναι μιση ιντσα παραπανω(5" VS 4,5) απο το Moto G 2013,εχει στερεοφωνικα ηχεια και καλυτερη καμερα(8Mp VS 5Mp).Σε ολα τα αλλα ειναι το ιδιο.Καλυτερο το Moto G 2014.

Lumia 730 ή lumia 640. Σε αυτά τα λεφτά και για τη χρήση που λες δεν υπάρχει κάτι καλύτερο. Με διαφορά αυτά τα δύο.

Καλες επιλογες και οι 2.Μιλαμε ομως για αλλο λειτουργικο.Ο TS δεν μας ειπε αν προτιμαει Windows or Android.Μαλλον δεν εχει προβλημα.Ομως ουτε το Moto G δεν ¨κολλαει".Αντε να κανει κανα redraw στα εικονιδια.

• Like 1
Δημοσ.

Το Dual sim ειναι το Moto G 2014.Ειναι μιση ιντσα παραπανω(5" VS 4,5) απο το Moto G 2013,εχει στερεοφωνικα ηχεια και καλυτερη καμερα(8Mp VS 5Mp).Σε ολα τα αλλα ειναι το ιδιο.Καλυτερο το Moto G 2014.

Καλες επιλογες και οι 2.Μιλαμε ομως για αλλο λειτουργικο.Ο TS δεν μας ειπε αν προτιμαει Windows or Android.Μαλλον δεν εχει προβλημα.Ομως ουτε το Moto G δεν ¨κολλαει".Αντε να κανει κανα redraw στα εικονιδια.

Υπάρχει και μονόκαρτο 2ης γενιάς, αλλά παραδόξως είναι πιο ακριβό. Σύντομα κυκλοφορεί και το LTE version

Δημοσ.

παιδια τελικα κατεληξα σε lg g3 mini,εχω ακουσει πολυ καλα λογια κ απο φιλο π το εχει και το παρηγγειλα στα 170 ευρω

Δημοσ.

παιδια τελικα κατεληξα σε lg g3 mini,εχω ακουσει πολυ καλα λογια κ απο φιλο π το εχει και το παρηγγειλα στα 170 ευρω

παιδια την βοηθεια σας,ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο κινητα,με χρηματα εκει γυρω στα 170..

προοριζεται για χρηση fb,viber whats app,  και ιντερνετ γενικοτερα,οχι παιχνιδια κτλ..και φυσικα θελω να μην κολλαει..

Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι... Καλορίζικο. Άρχισε καλού κακού να ψάχνεις rom.

Δημοσ.

Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι... Καλορίζικο. Άρχισε καλού κακού να ψάχνεις rom.

τι εννοεις??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...