Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους δεν ξέρω εάν έχει ξανα-υποθεί αντίστιχο post αλλά anyway :P

Είμαι σε αναζήτηση ηχείων για το pc μου.Έχω ένα δωμάτιο περίπου 15 τετραγωνικά και θα ήθελα να βάζω μουσική σε τέτοια ένταση που να μην ακούω άτομο στο 1 μέτρο να μου μιλάει.Είναι καλύτερο να πάρω ηχοσύστημα(π.χ logitech z623/z906 κλπ) η να πάρω ξεχωριστά ηχεία και ίσως έναν ενισχυτή?Να σημειωθεί ότι η μητρική μου είναι αυτη:http://www.msi.com/product/mb/Z87-G45-GAMING.html#hero-overviewνομίζω ότι η οn-board κάρτα ήχου είναι ήδη καλή οπότε δεν χρειάζεται να πάω σε αναβάθμιση.

Ακούω προτάσεις ευχαριστώ εκ των προτέρον! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μεχρι 250-300 ευρω ειτε ειναι ηχοσυστημα ειτε ηχεια ξεχωριστα..

Επεξ/σία από LoufasGR
Δημοσ.
Δημοσ.

Δεν ξέρω τί θα ήταν καλύτερο.Εάν πάρω 5.1 8α μπουν σίγουρα 3 ηχεία ψηλά στη βιβλιοθήκη.Με τα 2.1 θα έχω απόδοση?

Δημοσ.

Ε τα νούμερα μιλανε από μόνα τους εσύ αποφασίζεις τα logitech έχουν 250Rms καθαρά και τα edifier έχουν 73Rms. Οι ανάγκες σου και η τσέπη σου θα κρίνει.

Δημοσ.

Τα edifier που εδειξε ο φιλος απο πανω θα εχουν αποδοση?Ειμαι ψηλο ασχετος απο ηχεια τα 145 watt ειναι κομπλε?

Δημοσ.

Καλα δεν ειναι και 145, καθε εταιρεια οτι θελει λεει, αλλα σε σχεση με logitech ειναι πολυ ανωτερα.. Προτενω και εγω, θα μεινεις παραπανω απο ικανοποιημενος. εχεις καρτα ηχου;

Δημοσ.

εχω της μητρικης την onboard εδωσα λινκ λιγο πιο πανω...160 ευρω μητρικη περυσι αγορασμενη θελει και αλλη καρτα ηχου? ο.Ο

Κατι για audio boost γραφει επανω... :P

Δημοσ.

φίλε μου καλησπέρα τσέκαρε και αυτά άν θέλεις. http://www.skroutz.gr/s/331626/Corsair-SP2500-High-power-2-1-PC-Speaker-System.html

τα έχει φιλαράκι εδώ και δύο χρόνια κανένα απολύτως πρόβλημα και είναι απίστευτα δυνατά. τα edifier και για εμένα είναι η νο1 επιλογή όχι τόσο στην ένταση (τα συγκεκριμένα μιάς και υπάρχει το μεγάλο αδερφάκι που σκορπάει τρόμο) όσο για την ποιότητα κατασκευής και την κορυφαία ποιότητα ήχου. σου πρότεινα τα corsair καθαρά για ωμή δύναμη (χωρίς να σημαίνει οτι παίζουν σάν γραμόφωνο έτσι?) μιάς και αυτό είναι το ζητούμενό σου. έχουν και διάφορα μπλιπλίκια πάνω και πολλές ρυθμίσεις. στοιβαρή και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αλλά και ήχου. στο χωριό όταν κάνει πάρτι τα καλοκαίρια αυτά φέρνει απο αθήνα για τον κήπο....

γνώμη μου άν μπορέσεις σε όποιες 2-3 τελικές επιλογές έχεις να τις ακούσεις άν γίνετε. καλή συνέχεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...