nikos903 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Στο youtube που ειδα μπορω να το αλλαξω το digitizer..!! Και δεν χρειζεται ολη η οθονη..! Δεν είναι σίγουρο οτι θα καταφέρεις να βγάλεις το digitizer χωρίς να σπάσεις την LCD γιατί χρειάζονται καλά εργαλεία (δεν ξέρω αν τα έχεις και τι έχεις, heatgun πχ) και θέλει και πολύ προσοχή, το ξεκόλλημα του digitizer απο την οθόνη είναι δύσκολο. Θα σου πρότεινα να το βγάλεις τώρα το digitizer και μετά να δεις αν η οθόνη "επιβιώσει" (να βάλεις μπρος το κινητό δηλαδή μετά και να δεις να είναι κομπλέ), αν είναι οκ πάρε σκέτο το digitizer και βάλτο, αν όμως σπάσει χρειάζεται σετάκι lcd + digitizer.... 1
άδικος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δεν είναι σίγουρο οτι θα καταφέρεις να βγάλεις το digitizer χωρίς να σπάσεις την LCD γιατί χρειάζονται καλά εργαλεία (δεν ξέρω αν τα έχεις και τι έχεις, heatgun πχ) και θέλει και πολύ προσοχή, το ξεκόλλημα του digitizer απο την οθόνη είναι δύσκολο. Θα σου πρότεινα να το βγάλεις τώρα το digitizer και μετά να δεις αν η οθόνη "επιβιώσει" (να βάλεις μπρος το κινητό δηλαδή μετά και να δεις να είναι κομπλέ), αν είναι οκ πάρε σκέτο το digitizer και βάλτο, αν όμως σπάσει χρειάζεται σετάκι lcd + digitizer.... Έχει δίκιο εδώ ο φίλος. 99% θα αχρηστεύσεις την οθόνη αφαιρώντας το digitizer ακόμα και με κατάλληλα εργαλεία. Θα χρειαστείς και το display να έχεις κατά νου. 1
GianniSM Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Είχα παρόμοια περίπτωση πριν κάνα 3μηνο και το είχα ψάξει το θέμα. Με 70Ε σου έρχεται όλο το σετ κομπλέ και κάνεις την ζωή σου πολύ ευκολότερη 1
άδικος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καλά αν ήταν να δώσει 70€ η κοπελιά δε θα το έδινε στον ts, θα το έστελνε κατευθείαν στην lg ή θα έπαιρνε καινούριο 1
gotheron2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μ Δεν είναι σίγουρο οτι θα καταφέρεις να βγάλεις το digitizer χωρίς να σπάσεις την LCD γιατί χρειάζονται καλά εργαλεία (δεν ξέρω αν τα έχεις και τι έχεις, heatgun πχ) και θέλει και πολύ προσοχή, το ξεκόλλημα του digitizer απο την οθόνη είναι δύσκολο. Θα σου πρότεινα να το βγάλεις τώρα το digitizer και μετά να δεις αν η οθόνη "επιβιώσει" (να βάλεις μπρος το κινητό δηλαδή μετά και να δεις να είναι κομπλέ), αν είναι οκ πάρε σκέτο το digitizer και βάλτο, αν όμως σπάσει χρειάζεται σετάκι lcd + digitizer.... Μπορει να εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα παντα υπαρχει καποια λυση και εγω το βρηκα πολυ καλη και φτηνει... Καλά αν ήταν να δώσει 70€ η κοπελιά δε θα το έδινε στον ts, θα το έστελνε κατευθείαν στην lg ή θα έπαιρνε καινούριο Το θεμα ειναι οτι για να την αλλαξει την οθονη θα χρειαστει να δωσει γυρως στα 170 ευρω εκει που πηγε και ρωτησε και για αυτο της ειπα εγω οτι θα στο φτιαξω εγω ετσι ωστε να γλυτωσουμε καποια χρηματα..!!! Εγω εχω ρωτησει 2 με 3 καταστηματα και μου εχουν πει 140 ενω στοο σκρουτζ σκετη η οθονη εχει 130..!!! Θα την ρωτησω και αυτη τη ακριβως θελει γιατι ρε παιδια με 140 η 170 οπως της ειχαν πει...παιρνεις καινουργιο κινητο..!!
GianniSM Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καλά αν ήταν να δώσει 70€ η κοπελιά δε θα το έδινε στον ts, θα το έστελνε κατευθείαν στην lg ή θα έπαιρνε καινούριο 70Ε η αγορά της και την αλλάζεις μόνος σου, δεν είναι δύσκολο. Προσπαθώντας να ξεχωρίσεις το digitizer όχι μόνο θα χάσεις τον χρόνο σου, αλλά αν δεν έχεις εμπειρία δεν θα κάνεις καν την δουλειά σου. 70 έκανε για τ κορεάτικο που μου έτυχε, για αυτό παίζει να ναι κάνα 20αρι φθηνότερη. Ψάξε το
zio10 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Καταλαβαίνω ότι το έκανες για να εξυπηρετήσεις αλλά έμπλεξες με δύσκολη επισκευή...Καλύτερα να της εξηγήσεις ότι πρέπει να αλλαχθεί όλη η οθόνη και να της πεις το κόστος παρά να κάνεις καμιά ζημιά και να σου ζητάει και τα ρέστα μετά... 1
gesamgr Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 δηλαδη με 70 euros αλλαζει ολο μαζι digitizer και οθονη ? αυτο ειναι πολυ πιο ευκολο απο το να ξεκολησει και κολησει το digitizer
nikos903 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Οθόνη μαζί οθόνη με digitizer (μαύρο) απο Κίνα πάει 40€, άσπρο 35. Link Edit: Για πιο φθηνά κοίτα aliexpress. Απο Αγγλία κανένα 50ρι link Αν παρόλα αυτά θέλεις να βάλεις σκέτο digitizer υπάρχει απο Αγγλία στα 15€ όμως στο ξαναλέω, πρώτα δοκίμασε να βγάλεις το γυαλί και μετά κάνε την παραγγελία. Η LCD είναι εύθραυστη και εκτός της πίεσης που θα της ασκήσεις για να ξεκολλήσει το γυαλί και η ζέστη που θα της πετάς μπορεί να την χαλάσει, δεν είναι τόσο εύκολη η αφαίρεση... Πρόταση μου και εμένα είναι να πάρεις όλο το σετάκι και να είσαι καλυμμένος. Καλή τύχη όπως και να έχει. 1
gotheron2 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εγω μετα απο τοσο περιμενε..!! Και μετα απο αυτην την ξενερα δεν εχω την διαθεση να της το φτιαξω, εκανα την καλη αρχη να το κανω ,αλλα απο την στιγμη που εγινε ολο αυτο και τελικα δεν παιζει το εργακι,θα τις πω αμα ειναι να το παμε καπου να το φτιαξουν αλλοι ,εγω δεν καθομαι να περιμενω αλλο αυτη βιαζοταν κιολας και αμα σε πιεζη και ο αλλος κιολας εκει ειναι που δεν θες να συνεχισεις,την επομενη φορα..!!! Να δω με αυτη την μαλακια τη θα κανω που μου εμεινε στο χερι....ευχαριστω για την βοηθεια...και ισως εχεται δικιο οτι η οθονη μπορει να μην δουλευε μετα..!! Ευχαριστω..!!
kosmasgr Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Οπως και στο s3 που αλλαξα μονος μου σκετο digitizer ετσι και εδω η λυση της αλλαγης μονο του digitizer μπορει να σου χαλασει την lcd αν δεν προσεξεις. Αναμεσα στην οθονη και το digitizee υπαρχει η ειδικη κολλα uv και θελει καλο ζεσταμα για να αφαιρεθει απο παντου. Εφοσον με 40 βρισκεις ολο το πακετο μην μπαινεις στην διαδικασια αλλαγης μονο του digitizer 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα