Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειπα σημερα το πρωι να φτιαξω ενα κινητο, το κινητο ειναι ενα lg g2 και εχει χαλασμενο το digitizer μου ηρθε εχθες απο hong kong το digitizer και σημερα ωραια μερα ειπα να το φτιαξω...!!! Δειτε τη ξενερα εφαγα...!!!

post-255546-0-42042400-1430378806_thumb.jpg

Δημοσ.

Πως γκενεν αυτό; πως γκενεν αυτο;

Μπήπως δε πρόσεξες τι παρήγγειλες ή έχει διαφοροποίηση ακόμα και σε ίδια μοντέλα;

Δημοσ.

Αυτο που μου ηρθε ειναι για D800 και το κινητο που εχω ειναι το D802 Αλλα δεν εγραφε πουθενα τη ακριβως να επιλεξω για ποιο μοντελο θελω γιατι εγραφε στον τιτλο οτι κανει για D800,D802 και ειπα και εγω ωραια ενα digitizer για ολα..!! Αρα θα κανει να ομως που δεν εκανε..!! 

Δημοσ.

Παιδια αφηστε το ειχα μια χαρα οτι θα το φτιαξω μετα απο 2 εβδομαδες που το περιμενα..!!!

10 ευρω και free shipping ενταξει δεν παει στο καλο δεν με πειραζουν τα 10 απλα το κινητο δενν ειναι δικο μου εξηπηρετηση σε μια κοπελα κανω και ξερεις τη γινετε αν αργει κατι και μετα γινεται αυτο....αντε να κατσεις να εξηγεις...!!

• Like 3
Δημοσ.

Φίλε το μόνο που βλέπω είναι αυτό αλλά σίγουρα ξεφεύγει από τιμή:

https://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=lg+g2+digitizer

Από Ελλάδα δύσκολα θα βρείς άκρη ξανα παρήγγειλε αλλά αυτή τη φορά κοιτα να πάρεις από Ευρώπη μέσω ebay για να σου έρθει πιο γρήγορα. Κάνε και ένα τηλέφωνο στη lg δε χάνεις τίποτα να κάνεις μια ερώτηση και εκεί. Επίσης ξέρω ότι τέτοιες δουλειές αναλαμβάνουν τα καταστήματα ired & irepair ρώτα και εκεί.

• Like 1
Δημοσ.

Επίσης δεν αλλάζει μόνο το digitizer στο G2, πρέπει να αλλάξεις όλη την οθόνη. Ψάξε το

Στο youtube που ειδα μπορω να το αλλαξω το digitizer..!! Και δεν χρειζεται ολη η οθονη..!

Δημοσ.

Αν και εφόσον έχεις κάνει την αγορά σου με paypal τότε μίλα και μαζί τους να επικοινωνησουν εκείνοι με το πωλητή για να βγάλουν άκρη.

Στο youtube που ειδα μπορω να το αλλαξω το digitizer..!! Και δεν χρειζεται ολη η οθονη..!

Ναι αλλά δεν το δίνει σαν ανταλλακτικό η lg και μάλλον ότι κυκλοφορεί δεν είναι γνήσιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...