Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα,ανοίγω το laptop και η οθόνη ή δεν θ'ανάψει καθόλου ή θ'ανάψει με πολύ χαμηλή φωτεινότητα.Ποιο είναι το περίεργο τώρα,κάνει ένα περίεργο θόρυβο κατά την εκκίνηση,σαν ηλεκτρισμό,τρεμοπαίζει κ μαυρίζει και άν το ζεστάνω με πιστολάκι για λίγο και τον ξανά ανάψω δουλεύει κανονικά η οθόνη.Τι μπορεί να είναι ; Ευχαριστώ

Δημοσ.

Πολύ πιθανόν να είναι το inverter ή οι λάμπα. Δοκίμασε όμως πρώτα αυτό που λέει ο spank.

Ο θόρυβος από που ακούγεται?

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ..Το δοκίμασα κ δουλεύει κανονικά σε εξωτερική οθόνη.Ο ήχος ακούγεται ανάμεσα απο keyboard και την οθόνη,δεν ξέρω αν σε κατατόπισα.

Δημοσ.

Καλό αυτο γιατι εχει η οθόνη πρόβλημα η το inverter της οθόνης που ειναι ενα καλωδιάκι

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση και να σου έχει ξεκουμπώσει/κακή επαφή, κάποιο από τα καλώδια του inverter. Αν πιάνουν τα χέρια σου, δες κάποιον οδηγό παρακάτω:

https://www.youtube.com/results?search_query=how+to+replace+a+laptop+inverter+

ΠΡΟΣΟΧΗ. Η έξοδος του inverter(και κάποια εξαρτήματα πάνω του) για την λάμπα, έχει πολλές χιλιάδες volt. Αν δεν γνωρίζεις, καλύτερα να το δει κάποιος ηλεκτρονικός.

Δημοσ.

Ωραία θα τσεκάρω video και οδηγούς και θα δω τι θα κάνω..Τουλάχιστον απ'οτι κατάλαβα δεν είναι η κάρτα.. HP είναι Pavillion Dv5..Άν δεν καταφέρω κάτι μόνος μου,ξέρετε περίπου κόστος ; Επίσης να το πάω σε κάνα μαγαζί μεγάλο (public,plaisio) ή να στηρίξουμε τους γείτονες? xD

Δημοσ.

Όσο αφορά το μαγαζί οχι ποτε σε αλύσίδες γιατι το πιθανότερο ειναι οτι δεν θα το επισκευάσουν θα το στείλουν αλλου αλλα και να το φτιάξουν θα σου ζητήσουν ενα σκασμό λεφτά , καλύτερα λοιπόν σε εναν τεχνικό σε ενα συνοικιακο

Δημοσ.

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τις απαντήσεις..Έχω μια τελευταία ερώτηση : Αυτό με την θερμότητα πως εξηγείται ; 

Δημοσ.

Δεν αναφέρεις σε ποιο σημείο το ζεσταίνεις(υποθέτω στο σημείο που ακούγεται ο θόρυβος). Πιθανόν να είναι κάποια ψυχρή κόλληση στο inverter.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...