Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όντως γι'αυτό και πλέον θα διαγράφονται, δηλαδή θα πηγαίνουν άπατα.

πολυ κριμα! οσο τρολια και να σας φαινεται το "απατο" ειναι μια ευχαριστη κωμικη νοτα στη σκληρη καθημερινοτητα! 

αφου το εχω συνηθισει πια και το λεω παντου :D

οπως σε εναν στο πλαισιο που ηθελε να μου παρουσιασει το samsung 6. του λεω "μπα ασε, απατο θα παει" :D

Δημοσ.

Ναι αλλά το άπατο ή όποιο αντίστοιχο σχόλιο που δεν προσφέρει κομμάτι στην συζήτηση (forum = συζήτηση) λογικό να πηγαίνει άπατο :P

On subject: Τρελές ανακοινώσεις, εφόσον δοθούν τα εργαλεία για app development με αντίστοιχη ελευθερία με το Oculus δεν νομίζω να ασχοληθούμε πολύ με το VR πλέον.

AR και τα μυαλά στα κάγκελα!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό δεν υποτίθεται ότι θα γινόταν κάποια στιγμή στο μέλλον; Η ms φαίνεται να έβαλε νεύτη στον κ**ο της. Μπράβο εξέλιξη. Μιλάω και για τις άλλες ειδήσεις.

Δημοσ.

Οκ ....Έχουν ξεφύγει.... Αρχίζει η Microsoft να ανακτά την χαμένη εκτίμηση από εμένα...Εντυπωσιάστηκα....

Δημοσ.

Εγώ θέλω να ρωτήσω,αυτά τα φανταστικά γραφικά είναι in-real time?Δηλαδή βλέπουν τόσο καθαρά τα γραφικά μέσα από τα γυαλιά;Ή είναι και αυτά "prerendered graphics"? :P

Δεν εντυπωσιάστηκα και τόσο από τα γραφικά αλλά αυτό είναι αναμενόμενο γιατί είναι η πρώτη γενιά  από την δεύτερη και μετά πιστεύω ότι θα γίνουν αρκετά καλύτερα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...