pcos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Όντως γι'αυτό και πλέον θα διαγράφονται, δηλαδή θα πηγαίνουν άπατα. πολυ κριμα! οσο τρολια και να σας φαινεται το "απατο" ειναι μια ευχαριστη κωμικη νοτα στη σκληρη καθημερινοτητα! αφου το εχω συνηθισει πια και το λεω παντου οπως σε εναν στο πλαισιο που ηθελε να μου παρουσιασει το samsung 6. του λεω "μπα ασε, απατο θα παει"
ApSiMan Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ναι αλλά το άπατο ή όποιο αντίστοιχο σχόλιο που δεν προσφέρει κομμάτι στην συζήτηση (forum = συζήτηση) λογικό να πηγαίνει άπατο On subject: Τρελές ανακοινώσεις, εφόσον δοθούν τα εργαλεία για app development με αντίστοιχη ελευθερία με το Oculus δεν νομίζω να ασχοληθούμε πολύ με το VR πλέον. AR και τα μυαλά στα κάγκελα! 1
gon1332 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αυτό δεν υποτίθεται ότι θα γινόταν κάποια στιγμή στο μέλλον; Η ms φαίνεται να έβαλε νεύτη στον κ**ο της. Μπράβο εξέλιξη. Μιλάω και για τις άλλες ειδήσεις.
mrdj2k Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Οκ ....Έχουν ξεφύγει.... Αρχίζει η Microsoft να ανακτά την χαμένη εκτίμηση από εμένα...Εντυπωσιάστηκα....
coffeex Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Εγώ θέλω να ρωτήσω,αυτά τα φανταστικά γραφικά είναι in-real time?Δηλαδή βλέπουν τόσο καθαρά τα γραφικά μέσα από τα γυαλιά;Ή είναι και αυτά "prerendered graphics"? Δεν εντυπωσιάστηκα και τόσο από τα γραφικά αλλά αυτό είναι αναμενόμενο γιατί είναι η πρώτη γενιά από την δεύτερη και μετά πιστεύω ότι θα γίνουν αρκετά καλύτερα.
Omnigeek Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ίδια τα γραφικά με το προηγούμενο διαφημιστικό της MiSadakia company.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα