Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα συμφορουμίτες..

Θα ήθελα να σας απασχολήσω με ένα πρόβλημα που έχει η οθόνη μου εδώ και καιρό,μια απλη LG W2243S...

Ακούγεται διαρκώς ενας ψιλός ήχος που είναι πολύ ενοχλητικός...Έχω αλλαξει καρτα γραφικών, καλώδιο σύνδεσης,καλώδιο τροφοδοσίας και τίποτα..

Έχω εντοπίσει όμως ότι το πρόβλημα είναι στη σύνδεση του ρεύματος πάνω στην οθόνη...Απο κει βγαίνει ο ήχος και όταν αγγίζω το καλώδιο και το κουναω λιγο ο ήχος σταματάει..Αλλα μετα απο λίγο ξανααρχίζει..

Επίσης αμα ρυθμίσω την φωτεινότητα της οθόνης κάτω απο 20% πάλι σταματάει..

Έχει κάνείς κάποια ιδέα ως προς τι μπορει να φταίει και πως μπορω να το διορθώσω?

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

κι εγω μια απο τα ιδια φιλε μια lg 22'' την ειχα παρει το 2011 γυρω στα 200Ε και σε εμενα κανει εναν ηχο αλλά δεν εχει καποιο προβλημα στην εικονα μονο ειναι αυτος ο ηχος που ακουγεται δεν νομιζω οτι ειναι κατι συμαντικο οντως ειναι απο εκει που ειναι το ρευμα

Δημοσ.

ειναι προβλημα της οθονης πιστευω και οχι της καρτας γραφικων  γιατι κι εγω το εκανα αυτο που λες και δεν εφτιαξε κατι

Δημοσ.

Ναι βρε το ξέρω, γι'αυτό λέω να ρίξει τη φωτεινότητα από΄την οθόνη μέχρι να σταματήσει, και να την ανεβάσει από τις ρυθμίσεις γραφικών.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για την άμεση ανταπόκριση!..

Λοιπόν ας τα πάρω ενα ένα..

Πρώτον panos όντως δεν έχει αλλο θέμα η οθόνη αλλα δεν παρά είναι ενοχλητικός ο θόρυβος καποιες στιγμές?... Εμένα τουλάχιστον με εκνευρίζει πολύ κατα καιρους..

Καλώδιο αλλο δοκιμασα,καμια αλλαγή..

Το να πειραξω φωτεινότητα απο software το είχα δοκιμάσει πιο παλιά αλλα θυμάμαι οτι το αποτέλεσμα δεν ηταν ικανοποιητικό.τα χρωματα δεν ηταν πολύ ζωντανά και φαινόταν οτι η οθόνη δεν έβγαζε τόσο φως. Εκτός αν έπρεπε να πειραξω κάτι αλλο που δεν ξέρω..

Δημοσ.

Το να πειραξω φωτεινότητα απο software το είχα δοκιμάσει πιο παλιά αλλα θυμάμαι οτι το αποτέλεσμα δεν ηταν ικανοποιητικό.τα χρωματα δεν ηταν πολύ ζωντανά και φαινόταν οτι η οθόνη δεν έβγαζε τόσο φως. Εκτός αν έπρεπε να πειραξω κάτι αλλο που δεν ξέρω..

Ναι έτσι είναι δυστυχώς.

Πρέπει να παίξεις με φωτεινότητα & αντίθεση & πάλι δεν θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα.

Η πηγή του θορύβου πάντως είναι τέτοια που δεν μπορείς να κάνεις κάτι ουσιαστικό για να τον σταματήσεις.

Δημοσ.

Πυκνωτής

Συνήθως είναι το pwm κύκλωμα που ελέγχει τη φωτεινότητα των CFL λαμπών.

Πρέπει να'ναι πολύ τυχερός να οφείλεται σε πυκνωτή.

Δημοσ.

Πυκνωτής

Kαι εγω εκει θα πονταριζα τα λεφτα μου και μαλιστα στον 400αρη πυκνωτη,καμμια φορα το ενα ποδι σαπιζει και ξεκολλαει,παρολαυτα ο ts λεει οτι οταν κουναει το καλωδιο ο ηχος σταματαει.

Δεν ξερω μηπως οι επαφες στο βυσμα εισοδου ρευματος της οθονης εχουν αρχισει και σπανε/ραγιζουν.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για την άμεση ανταπόκριση!..

Λοιπόν ας τα πάρω ενα ένα..

Πρώτον panos όντως δεν έχει αλλο θέμα η οθόνη αλλα δεν παρά είναι ενοχλητικός ο θόρυβος καποιες στιγμές?... Εμένα τουλάχιστον με εκνευρίζει πολύ κατα καιρους..

Καλώδιο αλλο δοκιμασα,καμια αλλαγή..

καλα σε εμενα δεν ακουγεται και τοσο εντονα, κανει θορυβο και ο υπολογιστης με τις ψυκτρες οποτε δεν το ακουω και πολυ ισως ομως να φτασει στο χρονο να ακουγεται εντονα, δηλαδη θα πρεπει να σβησω τον υπολογιστη και να αφησω την οθονη, δεν ειναι ομως εντονος ο ηχος 

ποσο καιρο την εχεις την οθονη;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...