yolobot Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 εχω ενα κειμενο πχ αυτο γεια σου με λενε γιωργο.τι κανεις?μπλα μπλα ( ) μπλα μπλα , μπλα μπλα . το κειμενο που ειναι λανθασμενο μεσω ενος παραυθυρου διαλογου να εκχωρειται και επειτα να αντικαθιστα τα κενα τα κομματα και τις τελειες ωστε να ειναι σωστο .πως μπορω να το κανω εχω προσπαθησει αλλα δεν μπορω να το καταφερω μπορει καποιος να με βοηθησει? ευχαριστω
Moderators Kercyn Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 http://www.tutorialspoint.com/java/java_string_replace.htm
yolobot Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 αυτος ο κωδικας που μου εδειξες τι κανει? import java.io.*; public class Test{ public static void main(String args[]){ String Str = new String("Welcome to Tutorialspoint.com"); System.out.print("Return Value :" ); System.out.println(Str.replace('o', 'T')); System.out.print("Return Value :" ); System.out.println(Str.replace('l', 'D')); }}
Lucky Luke Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 @yolobot Δε λύνει άμεσα το πρόβλημά σου αλλά o Kercyn σου δείχνει ένα demo πως να χρησιμοποιήσεις τη μέθοδο replace της κλάσης String, την οποία θα χρησιμοποιήσεις πιθανότατα και στο δικό σου πρόγραμμα. Για να δεις τι κάνει κοίτα εδώ. Αρχικά του παρέχεις ένα κείμενο, το "Welcome to Tutorialspoint.com", χωρίς να του το ζητάς με πλαίσιο διαλόγου ή οτιδήποτε άλλο, για απλότητα. (0) Στη συνέχεια κάνει αντικατάσταση κάθε 'ο' με 'Τ'. (1) Στη συνέχεια κάνει αντικατάσταση κάθε 'Ι' με 'D' (2), στο αρχικό κείμενο (από το 0 βήμα, όχι το 1). Προσπάθησε για εξάσκηση (και με βάση το link που σου παραθέτω παραπάνω) να κάνεις το ίδιο αλλά όλες οι παραπάνω αντικαταστήσεις να εφαρμοστούν "μαζεμένα" στο ίδιο κείμενο, δηλαδή το βήμα (2) να περιέχει αλλαγές που έχουν γίνει από το (1).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα