king2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Όπως και οι περισσότεροι υπολογιστές έχουν spyware που οι ιδιοκτήτες τους αγνοοούν, γιατί απλά πατάνε "ΟΚ" σε ότι εμφανίζεται στην οθόνη. Αυτό σημαίνει ότι ο υπολογιστής τους είναι ασφαλής; Θέλεις να πεις ότι κινητά με μονοπύρηνο SD στο 1GHz μπορούσαν να σηκώσουν τον kernel των Windows 8 χωρίς lag και όλα αυτά με 256 έως 512 MB RAM; Μήπως ξέρεις κάποιο android της εποχής που να πήρε περισσότερες αναβαθμίσεις, για να καλύψει τα κενά ασφαλείας που είχαν οι τότε εκδόσεις τους; Μάλλον μπερδεύεσαι με τις δικαιολογίες των κατασκευαστών android και σε συμφέρει να τους "τσουβαλιάσεις" όλους για να καλύψεις την αδυναμία τους: τις ανύπαρκτες αναβαθμίσεις... Από τη μία οι περισσότεροι άνθρωποι δε ξέρουν τί λειτουργικό έχει η συσκευή τους, αλλά είναι ικανοί να περνάνε πειρατικές ROM από το XDA; Αυτό δεν είναι καν επιχείρημα και οι ROMs του XDA δεν είναι android. Η MS δε μπόρεσε να σηκώσει κεφάλι, γιατί έκανε την χαζομάρα να μείνει έξω από την αγορά για κάποια χρόνια και να δώσει χώρο στο android. Αυτό είναι ολέθριο λάθος, που το πληρώνει μέχρι σήμερα, αλλά οι κινήσεις που κάνει είναι στη σωστή κατεύθυνση και το μέλλον (απ' ότι φαίνεται) της ανήκει. Εσύ. Οι περισσότεροι που εγκατέστησαν εφαρμογή flashlight είχαν malware. Σύμφωνα με πρόσφατη συνέντευξη στο BBC οι top 10 εφαρμογές φακού είναι malware. Πιθανώς έχεις κι εσύ μια από αυτές... Στο 930 έχω 137 εφαρμογές (χωρίς να μετράω προεγκατεστημένες) και δεν έχω malware. Τις διαφημίσεις τις δέχομαι, γιατί είναι ο τρόπος είσπραξης του dev και είναι το θεωρώ "γυφτιά" να χρησιμοποιώ κάτι χωρίς να πληρώνω και να μην δέχομαι τη διαφήμιση. Αρκεί να μην είναι ενοχλητική (δεν έχω συναντήσει μέχρι τώρα τέτοιες) ή στοχευμένη (που σημαίνει ότι η εφαρμογή με παρακολουθεί). Για την δεύτερη περίπωση υπάρχει και ειδικό μενού στις ρυθμίσεις. Όπως έδωσε στο S3 την Kit Kat... Μάλλον δε θα τη "σήκωνε", αυτό όμως τη "σηκώνει" άνετα: https://www.skroutz.gr/s/6465286/Samsung-Galaxy-J1-3G-4GB.html Το θέμα δεν είναι να τα δίνει μόνο στις ναυαρχίδες. Τα 150-250€ δεν είναι λίγα. Χρήματα είναι κι αυτά και θα πρέπει η Samsung (και η κάθε Samsung) να πάρει παράδειγμα από τη MS, που αναβαθμίζει ακόμα και τα κινητά των 60€ στις τελευταίες εκδόσεις. Αυτό που γράφεις είναι τελείως αυθαίρετο. Στη προηγούμενη συζήτησή μας δεν ήξερες καν τί γίνεται από εφαρμογές στο WP store. Το store έχει περίπου 400.000 εφαρμογές πλέον και θα αποκτήσειςπολλές περισσότερες στο μέλλον, ως απότέλεσμα των έξυπνων κινήσεων που κάνει τον τελευταίο καιρό η MS. Αυτό δε λες ότι ανήκει στην κατηγορία "δεν έχω εφαρμογές" και μην ξεχνάς ότι μιλάς για τη MS, όχι για καμια εταιριούλα. To android θα ξεφουσκώσει, γιατί το μέλλον είναι η ενοποίηση των λειτουργικών και δεν έχει αξιοπρεπές desktop κομμάτι... Εντελώς υποκειμενική άποψη στο πρώτο σκέλος. Προσωπικά, από τότε που τα χρησιμοποιώ τα "άθλια εικονιδιάκια" και τα "buggy widget" μου μοιάζουν νεκρά και ξεπερασμένα. Οι launchers (ειδικά οι δωρεάν) είναι ΟΙ ρουφιάνοι, οπότε να μου λείπει. Το "γρήγοροι" πέστο σε κάποιον που δεν είχε ποτέ android ή δεν ασχολήθηκε: πολλοί είναι ασταθείς, crashάρουν και άλλοι χρειάζονται πολύ δυνατό hardware για να τρέξουν με αξιοπρέπεια. Το όμορφο περιβάλλον είναι υποκειμενικό. Προσωπικά προτιμώ το γρήγορο και πρακτικό περιβάλλον, εκτός κι αν η ομορφιά δεν είναι σε βάρος της ταχύτητας. Δεν διάβασες το παρόν άρθρο. Δε μιλάμε μόνο για screen mirroring (που υποθέτω ότι στο android θα χρειάζεται master στην πληροφορική για να το κάνεις). Το κινητό εμφανίζει διαφορετική εικόνα από αυτή που προβάλλεται στην τηλεόραση. Τα άλλα που γράφεις είναι προσωπικές εκτιμήσεις. Το xmbc δεν ήξερα καν τί είναι μέχρι που το έγραψες, παρόλο που είμαι φανατικός σινεφίλ και παρακολουθώ πολλές αμερικάνικες σειρές, οπότε θα ζήσω και χωρίς αυτό, τόσο εγώ, όσο και εκατομμύρια άλλοι στον πλανήτη που δεν το χρησιμοποιούμε. Αν ψάξω είμαι σίγουρος ότι θα βρω κάτι αντίστοιχο στο store, αλλά δε είμαι διατεθειμένος να σπαταλήσω χρόνο για κάτι που δε θα χρησιμοποιήσω. Εξάλλου θεωρώ ότι δε μπορείς να χρησιμοποιείς σοβαρά οθόνη μικρότερη των 40" για να βλέπεις ταινίες και σειρές, αλλά αυτό είναι υποκειμενικό... Κόψε κάτι... Αυτό που γράφες δεν ισχύει ούτε τώρα. Πόσο μάλλον στο μέλλον, που τα WP θα ανέβουν ακόμα περισσότερο. Να σου θυμίσω ότι δεν ήξερες καν ότι υπάρχουν ένα σωρό πολύ καλοί video players στα WP στην προηγούμενη συζήτησή μας;.. Αυτό δεν είναι android, αλλά linux based με συμβατότητα εφαρμογών android. Ναι υπάρχουν ROMs που προσφέρουν κα΄ποια ιδιωτικότητα, αλλά χάνω την εγγύηση. Άρα η Google και οι κατασκευαστριές εταιρείες σου λένε: "θέλεις ιδιωτικότητα; Εμείς δεν θέλουμε και γι αυτό δεν σου παρέχουμε ούτε καν εγγύηση στο hardware...". Τί άλλο περιμένεις να σου πουν για να καταλάβεις ότι ΕΣΥ είσαι το προϊόν και όχι το κινητό που κρατάς; Σε παρακολουθούν και βγάζουν χρήματα πουλώντας τα προσωπικά σου δεδομένα και το καλύτερο: τους έχεις πληρώσει για να στο κάνουν αυτό. Όχι ευχαριστώ καλύτερα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το xmbc και να έχω την ησυχία μου, παρά να τρέχω να αλλάξω ROMs για να βρω μία που να δουλεύει σωστά και να με αφήνει να επιλέξω ποια προγράμματα θα τρεχουν στο παρασκήνιο του κινητού ΜΟΥ, όχι ΤΟΥΣ, αλλά ΜΟΥ... Αρχικα να απαντήσω επι του θεματος το οποίο και διαβασα να είμαστε και off topic.Αυτό που θέλει να κανει η ms το βλέπω με καλό μάτι.Αλλά τουλαχιστον για τα επομενα 2-3 χρόνια δεν θα πιασει(εκτιμηση δική μου).Δεν υπαρχουν τόσοι power users που να θελουν κατι τετοιο.Και η bb έχει αρκετά καλά και σοβαρά features για power users αλλά ποσο ειναι το ποσοστο της είπαμε?(0.4%) Τα κινητά με 512ram μια χαρά μπορούσαν να πάρουν τα 8αρια.Η είναι ελαφρή λειτουργικό η όχι μην λέμε μονο οτι το android θέλει τουλαχιστον 2gb ram για να δουλεψει καλά.Μόλις προσθεσε κάποια features στα wp 8.1 βγήκαν και wp με 2gb ram.Αρα οτι είναι ελαφριά τα wp δεν ισχυει.Ισχυε όταν ήταν στα wp 7 στα οποία έλειπαν πολλα.Τα φθηνα lumia δεν έχουν τη γρηγοραδα των ακριβων με 2gb ram. Αυτοι που έχουν ιδέα για τις αναβαθμίσεις ξέρουν και πως να περάσουν κάποια rom(υπόθεση 20 λεπτών).Οι υπόλοιποι οπως ειπα φτανει να δουλευει καλα το κινητό τους. Μια χαρά πρόλαβε το android αλλά έκανε μεγαλα λάθη και ποτε δεν άκουγε τους πελάτες της και το πλήρωσε.Τελευταια δείχνει να τους ακούει αλλά θα δειξει με τον καιρό.Το μέλλον είναι στο android(ειδη έχει 7 χρονια στην αγορά) και εδώ θα μαστε να δουμε αν ανέβει η ms στο mobile λειτουργικό. Μπα δεν έχω εφαρμογη για αυτό.Βάζεις το power toggles και εχεις έτοιμο φακό με ενα πάτημα.Ποτε δεν χρησιμοποιώ free εφαρμογές.Αν κάτι μου αρέσει το αγοράζω.Οι διαφημίσεις είναι για εφαρμογές που δεν αξίζουν για αυτό και δεν τις βάζουν με χρήματα στο store.Έτσι υποστηρίζει τον dev όχι με τις διαφημίσεις τις οποίες πρεπει να κατακρινουμε όλοι μας. Το s3 έχει ακόμα και lolipop 5.1.1 με rom.Η samsung έκανε λάθος που δεν έδωσε official και όπως ειδες το πλήρωσε με το s5.Η samsung έχει 100 κινητά.Η ms ελάχιστα.Τι ειναι πιο ευκολο να υποστηρίξεις 100 η 10?Τα φθηνα android εκτός απο τα κινέζικα σέρνονται.Εκεί όπως ξανά είπα θα πηγαινα σε wp η σε κάνα καλό κινεζικο. Έχει 400000.Πόσες έχουν τα ios/android?Την προηγούμενη φορά είχα μείνει στα wp8.Λείπουν πολλές εφαρμογές απο τα wp και θα φανεί ποσο εύκολα θα αλλάξει αυτό με το νεο project της ms.Αν δεν περάσει το 5% της αγοράς η ms ελάχιστοι devs θα ασχοληθούν.Θα δειξουν οι επομενοι μηνες. Μιλάω για tsf/spb/nova/apex/next κτλ.Αστούς τους free launcher μονο paid χρησιμοποιούμε.Υπαρχουν 10000 icon packs.Όλο και κάποιο θα σου αρέσει δεν μπορεί.Ποτε δεν με έχει κρασαρει ο nova ουτε ο tsf.Ίσως σε 80 ευρώ android να κρασαρει ναι. Screen mirroring κανεις με ενα κλικ σε samsung συσκευές.Απίστευτη ευκολία.Στις υπόλοιπες υπάρχει το all share.Xbmc χρησιμοποιει παρα παρα πολύς κόσμος.Βολευει απίστευτα.Xbmc+screen mirroring και βλέπεις οτι θες στην τηλεοραση σου εύκολα και γρήγορα.Ψαξτο κάνα μπορω να βοηθήσω αν θες πληροφορίες.Έχω ανεβάσει και βιντεακι για το xbmc που δειχνω πως να το σεταρει κάποιος.Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο store παρα μονο στο official site.Και θα μπλοκαριστεί ποτε το ad block.Παντα υπάρχει τροπος ακόμα και με τροποποίηση στα host.Open source ειναι κλειστό οπως το wp/ios. Δεν χρειαζετε να χάσεις εγγύηση.Ρουτ+xposed και καθαρισες σε όλα.Ουτε καν custom rom δεν χρειαζετε.Δεν θα ανεβει το wp πανω απο 7-8% τα επομενα 2-3 χρόνια και αυτό γιατί η ms έχει κανει πολλά λάθη+οτι τις υπηρεσίες της google της χρησιμοποιει όλος ο κόσμος και αυτο δεν προκειτε να αλλάξει.Εδώ θα μαστε να δουμε τι θα συμβει.
dialer1453 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κάποτε τα android fanboys χασκογελούσαν σε κάθε είδηση για τα wp. Tώρα γράφουν σεντόνια. Αυτό λέγεται και πανικός. 3
king2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Κάποτε τα android fanboys χασκογελούσαν σε κάθε είδηση για τα wp. Tώρα γράφουν σεντόνια. Αυτό λέγεται και πανικός. Εκείνοι δεν ηταν fan boys αλλά ανιδεοι.Όταν κάποιος δεν ξέρει τι να πει απλα γελάει.Το ιδιο χαρακτηρίζει και ατομα που γράφουν ποστ όπως το δικο σου.
Jophiel Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Αρχικα να απαντήσω επι του θεματος το οποίο και διαβασα να είμαστε και off topic.Αυτό που θέλει να κανει η ms το βλέπω με καλό μάτι.Αλλά τουλαχιστον για τα επομενα 2-3 χρόνια δεν θα πιασει(εκτιμηση δική μου).Δεν υπαρχουν τόσοι power users που να θελουν κατι τετοιο.Και η bb έχει αρκετά καλά και σοβαρά features για power users αλλά ποσο ειναι το ποσοστο της είπαμε?(0.4%) Η επιτυχία ενός λειτουργικού εξαρτάται από το marketing, αλλιώς μπλέκεις στη λογική : "οι devs δε φτιάχνουν εφαρμογές γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί χρήστες και οι χρήστες δε θέλουν να στηρίξουν το λειτουργικό, γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί devs", η οποία αποτελεί και to φαύλο κύκλο, που κανένα λειτουργικό δε θέλει. Τα BB με OS 10 παίρνουν και εφαρμογές android, οπότε δεν τους λείπονται οι εφαρμογές, απλά είναι θέμα marketing. Συμφωνώ ότι θα απευθύνεται (στο άμεσο μέλλον) σε λίγους, αλλά θα υπάρχει και θα μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο power users, αλλά και επαγγελματίες. Κάτι τέτοια διαμορφώνουν το "χαρακτήρα" του κάθε λειτουργικού. Τα κινητά με 512ram μια χαρά μπορούσαν να πάρουν τα 8αρια.Η είναι ελαφρή λειτουργικό η όχι μην λέμε μονο οτι το android θέλει τουλαχιστον 2gb ram για να δουλεψει καλά.Μόλις προσθεσε κάποια features στα wp 8.1 βγήκαν και wp με 2gb ram.Αρα οτι είναι ελαφριά τα wp δεν ισχυει.Ισχυε όταν ήταν στα wp 7 στα οποία έλειπαν πολλα.Τα φθηνα lumia δεν έχουν τη γρηγοραδα των ακριβων με 2gb ram. Ο SD 1GHz μονοπύρηνος, σε συνδυασμό με τη λίγη RAM, δε νομίζω ότι μπορεί να τα σηκώσει. Είπαμε, είναι ελαφρύ για hardware της τελευταίας 2 ετίας κι όχι για hardware από την εποχή του Νώε... Τα 2GB βγήκαν για λόγους μελλοντικής αναβάθμισης, κυρίως, και για εκμετάλλευσή τους από κάποιες εφαρμογές, που τρέχουν γρηγορότερα σε αυτά (μικρότερο loading), πχ επεξεργασία υψηλής ανάλυσης φωτογραφιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ότι τρέχουν άνετα σε μοντέλα με 512MB RAM και 2 πύρηνους, υποχρονισμένους στο 1GHz, SD S4 pro. Δεν είπε κανένας ότι έχουν την ίδια γρηγοράδα όλα τα lumia, αλλά ότι δεν έχουν lag και ότι όλες οι εφαρμογές του store τρεχουν χωρίς να κολλάνε ακόμα και στα μοντέλα των 60€. Στο android αυτό είναι επιστημονική φαντασία (προς το παρόν). Αυτοι που έχουν ιδέα για τις αναβαθμίσεις ξέρουν και πως να περάσουν κάποια rom(υπόθεση 20 λεπτών).Οι υπόλοιποι οπως ειπα φτανει να δουλευει καλα το κινητό τους. Θεωρείς ίδια δυσκολία το κατέβασμα και εγκατάσταση ΟΤΑ με την εγκατάσταση custom ROM; Η διαφορά είναι απλά χαοτική. Και μόνο το να μπεις στο XDA, να βρεις το μοντέλο του κινητού σου και να κοιτάξεις την πρώτη ROM που θα βρεις μπροστά σου ξεπερνάει, κατά πολύ σε δυσκολία τα 2 "ΟΚ", που πρέπει να πατήσεις για την εγκατάσταση OTA. Στην πρώτη περίπτωση χρειάζεται έμπειρος χρήστης στην άλλη απλά κάποιος με δάχτυλα και αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα ώστε να μπορεί να τα ελέγξει... Μια χαρά πρόλαβε το android αλλά έκανε μεγαλα λάθη και ποτε δεν άκουγε τους πελάτες της και το πλήρωσε.Τελευταια δείχνει να τους ακούει αλλά θα δειξει με τον καιρό.Το μέλλον είναι στο android(ειδη έχει 7 χρονια στην αγορά) και εδώ θα μαστε να δουμε αν ανέβει η ms στο mobile λειτουργικό. Οκ. Ας ακολουθήσει η Google τη λογική που ακολουθεί τώρα και θα δούμε το ποσοστό της στο μέλλον... Ειδικά αν δεν καταφέρει να φτιάξει ένα desktop OS, που θα έχει σοβαρό ποσοστό, το βλέπω αδύνατο να κρατήσει το ποσοστό της... Η MS θα πρέπει να μη σταματήσει την πορεία που έχει αρχίσει από τα WP8 και μετά και θα δεις το ποσοστό της να φτάνει άνετα διψήφια νούμερα στο άμεσο μέλλον, αλλιώς θα μείνει εκεί που είναι. Μπα δεν έχω εφαρμογη για αυτό.Βάζεις το power toggles και εχεις έτοιμο φακό με ενα πάτημα.Ποτε δεν χρησιμοποιώ free εφαρμογές.Αν κάτι μου αρέσει το αγοράζω.Οι διαφημίσεις είναι για εφαρμογές που δεν αξίζουν για αυτό και δεν τις βάζουν με χρήματα στο store.Έτσι υποστηρίζει τον dev όχι με τις διαφημίσεις τις οποίες πρεπει να κατακρινουμε όλοι μας. Σου είπα και πάλι : Εσύ. Εκατομμύρια άλλοι την έχουν πατήσει και ακόμα και σήμερα δε γνωρίζουν ότι έχουν εγκαταστήσει αυτό το malware και πολλά άλλα. Αν κοιτάξεις τις εφαρμογές με τα περισσότερα downloads θα δεις ότι είναι κατά κανόνα δωρεάν. Οι devs γνωρίζουν ότι το "δωρεάν" πουλάει και γι αυτό βγάζουν περισσότερα χρήματα με διαφημίσεις απ' ότι με κανονική πώληση. Επίσης θα πρέπει να σκεφτείς ότι κάποιοι χρήστες δε μπορούν να αγοράζουν εφαρμογές (πχ γιατί είναι ανήλικοι) και γι αυτούς ο μόνος, νομιμος, τρόπος είναι η δωρεάν. Σκέψου ποσοι είναι οι ανήλικοι χρήστες, βάλε και αυτούς που δεν έχουν/θέλουν τρόπους ηλεκτρονικής συναλλαγής ή αυτούς που δεν το επιτρέπει ακόμα η νομοθεσία της χώρας τους και θα δεις ότι μιλάμε για μεγάλο κομμάτι (αν όχι για την πλειοψηφία). Χωρίς τις διαφημίσεις θα έπρεπε να πληρώσεις το insomnia (για παράδειγμα). Εχει υπαλλήλους, μηχανήματα και έξοδα, δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα... Σκέψου το... Το s3 έχει ακόμα και lolipop 5.1.1 με rom.Η samsung έκανε λάθος που δεν έδωσε official και όπως ειδες το πλήρωσε με το s5.Η samsung έχει 100 κινητά.Η ms ελάχιστα.Τι ειναι πιο ευκολο να υποστηρίξεις 100 η 10?Τα φθηνα android εκτός απο τα κινέζικα σέρνονται.Εκεί όπως ξανά είπα θα πηγαινα σε wp η σε κάνα καλό κινεζικο. Η ROM το βγάζει εκτός εγγύησης και δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Samsung έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια ένα από τα μεγαλύτερα best seller της ιστορίας της. Το S5 είναι άλλοι οι βασικοί λογοι που δεν πούλησε (offtopic)... Το ότι έχει 100 κινητά εξηγεί για ποιο λόγο δεν έχει software υποστήριξη, αλλά δεν τη δικαιολογεί. Αν δε μπορούσε να τα υποστηρίξει ας μην τα έφτιαχνε... Κανένας δεν επικροτεί το γεγονός ότι τα 100 διαφορετικά "Galaxy", αμαύρωσαν μια ιστορία που φτιάχτηκε με κόπο και πετυχημένες, εμπορικά, κινήσεις από τη μεριά της. Το θέμα στο εμπόριο είναι να ξέρεις, αρχικά, μέχρι πού σε "παίρνει" να ανοιχτείς και όχι απλά να παράγεις. Έχει 400000.Πόσες έχουν τα ios/android?Την προηγούμενη φορά είχα μείνει στα wp8.Λείπουν πολλές εφαρμογές απο τα wp και θα φανεί ποσο εύκολα θα αλλάξει αυτό με το νεο project της ms.Αν δεν περάσει το 5% της αγοράς η ms ελάχιστοι devs θα ασχοληθούν.Θα δειξουν οι επομενοι μηνες. Το θέμα δεν είναι πόσες έχει, αλλά πόσες διαφορετικές έχει, πόσες από αυτές είναι ποιοτικές κτλ Σε αυτά η διαφορά των δύο λειτουργικών είναι πολύ μικρότερη απ' όσο νομίζεις... Το ποσοστό της ανεβαίνει και με την έλευση των WP 10 θα ανέβει αρκετά ακόμα. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Ένας άλλος τρόπος να ανέβει (ο εύκολος) θα ήταν να κάνει το λειτουργικό "μπάτε σκύλοι αλέστε", να τρέχουν τα πάντα στο παρασκήνιο ανεξέλεγκτα και θα έβλεπες τότε πόσοι devs θα ασχολούταν μαζί της. Αυτός ήταν και ο λόγος που ανέβηκε τόσο γρήγορα το android. Μόνο το iOS "έχτισε" το store μέσω marketing, δηλαδή πείθοντας πρώτα τους χρήστες να αγοράσουν τη συσκευή και σιγά σιγά προσήλθαν και οι devs. Μιλάω για tsf/spb/nova/apex/next κτλ.Αστούς τους free launcher μονο paid χρησιμοποιούμε.Υπαρχουν 10000 icon packs.Όλο και κάποιο θα σου αρέσει δεν μπορεί.Ποτε δεν με έχει κρασαρει ο nova ουτε ο tsf.Ίσως σε 80 ευρώ android να κρασαρει ναι. Πάλι δεν ανήκεις στη πλειοψηφία. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τους δωρεάν, οι οποίοι ζητάνε τα πάντα και κρασσάρουν ακόμα και σε καλά κινητά. Γι αυτό βγάζουν και αναβαθμίσεις με change log : "fixed some crashes". Πολλοί από αυτούς έχουν και αρκετό lag σε medium end ή ακόμα και σε ναυαρχίδες (σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις). Screen mirroring κανεις με ενα κλικ σε samsung συσκευές.Απίστευτη ευκολία.Στις υπόλοιπες υπάρχει το all share.Xbmc χρησιμοποιει παρα παρα πολύς κόσμος.Βολευει απίστευτα.Xbmc+screen mirroring και βλέπεις οτι θες στην τηλεοραση σου εύκολα και γρήγορα.Ψαξτο κάνα μπορω να βοηθήσω αν θες πληροφορίες.Έχω ανεβάσει και βιντεακι για το xbmc που δειχνω πως να το σεταρει κάποιος.Δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο store παρα μονο στο official site.Και θα μπλοκαριστεί ποτε το ad block.Παντα υπάρχει τροπος ακόμα και με τροποποίηση στα host.Open source ειναι κλειστό οπως το wp/ios. Το θέμα δεν είναι απλό screen mirroring. Δε το θεωρώ ευκολία, γιατί στην τηλεόραση έχω συνδέσει το PC και βλέπω ταινίες από εκεί, χωρίς κανένα περιορισμό ή παραχώρηση και με ηχεία που δε συνδέονται σε κινητό. Δε νοιώθω ότι θα μου χρειαστεί το κινητό για τέτοια δουλειά. Γενικά είμαι μινιμαλιστής και προσπαθώ να μην καλύπτω την ίδια ανάγκη με 100 τρόπους, ένας μου φτάνει, αρκεί να γίνεται σωστά. Ευχαριστώ πάντως. Από τη στιγμή που δε βολεύει τα συμφέροντα της Google δε νομίζω ότι θα την γλυτώνει για πάντα... Μιλάω πάντα σε επίσημες, οι άλλες είναι για λίγους... Δεν χρειαζετε να χάσεις εγγύηση.Ρουτ+xposed και καθαρισες σε όλα.Ουτε καν custom rom δεν χρειαζετε.Δεν θα ανεβει το wp πανω απο 7-8% τα επομενα 2-3 χρόνια και αυτό γιατί η ms έχει κανει πολλά λάθη+οτι τις υπηρεσίες της google της χρησιμοποιει όλος ο κόσμος και αυτο δεν προκειτε να αλλάξει.Εδώ θα μαστε να δουμε τι θα συμβει. Οι βασικές υπηρεσίες της Google δουλεύουν και στα WP (πχ email, search). Ακόμα και το root ακυρώνει την εγγύηση, όχι μόνο η custom ROM και όταν συγκρίνουμε λειτουργικά θα πρέπει να τα βλέπουμε όπως τα δίνουν οι εταιρείες και όχι όπως μπορούν να τροποποιηθούν και να βγουν εκτός εγγύησης. Τουλάχιστον οι κατασκευστές θα έπρεπε να δίνουν εγγύηση στο hardware... Γιατί πιστεύεις ότι δεν το κάνουν; Το πόσο θα ανέβει είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων τόσο από την πλευρά της MS, όσο και από του ανταγωνισμού και είναι δύσκολο να γίναι ακριβής πρόβλεψη. Πιστεύω, πάντως, ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τη συνταγή της επιτυχίας και θα ανέβει αρκετά. 2
king2009 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Η επιτυχία ενός λειτουργικού εξαρτάται από το marketing, αλλιώς μπλέκεις στη λογική : "οι devs δε φτιάχνουν εφαρμογές γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί χρήστες και οι χρήστες δε θέλουν να στηρίξουν το λειτουργικό, γιατί δεν υπάρχουν αρκετοί devs", η οποία αποτελεί και to φαύλο κύκλο, που κανένα λειτουργικό δε θέλει. Τα BB με OS 10 παίρνουν και εφαρμογές android, οπότε δεν τους λείπονται οι εφαρμογές, απλά είναι θέμα marketing. Συμφωνώ ότι θα απευθύνεται (στο άμεσο μέλλον) σε λίγους, αλλά θα υπάρχει και θα μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο power users, αλλά και επαγγελματίες. Κάτι τέτοια διαμορφώνουν το "χαρακτήρα" του κάθε λειτουργικού. Ο SD 1GHz μονοπύρηνος, σε συνδυασμό με τη λίγη RAM, δε νομίζω ότι μπορεί να τα σηκώσει. Είπαμε, είναι ελαφρύ για hardware της τελευταίας 2 ετίας κι όχι για hardware από την εποχή του Νώε... Τα 2GB βγήκαν για λόγους μελλοντικής αναβάθμισης, κυρίως, και για εκμετάλλευσή τους από κάποιες εφαρμογές, που τρέχουν γρηγορότερα σε αυτά (μικρότερο loading), πχ επεξεργασία υψηλής ανάλυσης φωτογραφιών. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το ότι τρέχουν άνετα σε μοντέλα με 512MB RAM και 2 πύρηνους, υποχρονισμένους στο 1GHz, SD S4 pro. Δεν είπε κανένας ότι έχουν την ίδια γρηγοράδα όλα τα lumia, αλλά ότι δεν έχουν lag και ότι όλες οι εφαρμογές του store τρεχουν χωρίς να κολλάνε ακόμα και στα μοντέλα των 60€. Στο android αυτό είναι επιστημονική φαντασία (προς το παρόν). Θεωρείς ίδια δυσκολία το κατέβασμα και εγκατάσταση ΟΤΑ με την εγκατάσταση custom ROM; Η διαφορά είναι απλά χαοτική. Και μόνο το να μπεις στο XDA, να βρεις το μοντέλο του κινητού σου και να κοιτάξεις την πρώτη ROM που θα βρεις μπροστά σου ξεπερνάει, κατά πολύ σε δυσκολία τα 2 "ΟΚ", που πρέπει να πατήσεις για την εγκατάσταση OTA. Στην πρώτη περίπτωση χρειάζεται έμπειρος χρήστης στην άλλη απλά κάποιος με δάχτυλα και αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα ώστε να μπορεί να τα ελέγξει... Οκ. Ας ακολουθήσει η Google τη λογική που ακολουθεί τώρα και θα δούμε το ποσοστό της στο μέλλον... Ειδικά αν δεν καταφέρει να φτιάξει ένα desktop OS, που θα έχει σοβαρό ποσοστό, το βλέπω αδύνατο να κρατήσει το ποσοστό της... Η MS θα πρέπει να μη σταματήσει την πορεία που έχει αρχίσει από τα WP8 και μετά και θα δεις το ποσοστό της να φτάνει άνετα διψήφια νούμερα στο άμεσο μέλλον, αλλιώς θα μείνει εκεί που είναι. Σου είπα και πάλι : Εσύ. Εκατομμύρια άλλοι την έχουν πατήσει και ακόμα και σήμερα δε γνωρίζουν ότι έχουν εγκαταστήσει αυτό το malware και πολλά άλλα. Αν κοιτάξεις τις εφαρμογές με τα περισσότερα downloads θα δεις ότι είναι κατά κανόνα δωρεάν. Οι devs γνωρίζουν ότι το "δωρεάν" πουλάει και γι αυτό βγάζουν περισσότερα χρήματα με διαφημίσεις απ' ότι με κανονική πώληση. Επίσης θα πρέπει να σκεφτείς ότι κάποιοι χρήστες δε μπορούν να αγοράζουν εφαρμογές (πχ γιατί είναι ανήλικοι) και γι αυτούς ο μόνος, νομιμος, τρόπος είναι η δωρεάν. Σκέψου ποσοι είναι οι ανήλικοι χρήστες, βάλε και αυτούς που δεν έχουν/θέλουν τρόπους ηλεκτρονικής συναλλαγής ή αυτούς που δεν το επιτρέπει ακόμα η νομοθεσία της χώρας τους και θα δεις ότι μιλάμε για μεγάλο κομμάτι (αν όχι για την πλειοψηφία). Χωρίς τις διαφημίσεις θα έπρεπε να πληρώσεις το insomnia (για παράδειγμα). Εχει υπαλλήλους, μηχανήματα και έξοδα, δεν είναι φιλανθρωπικό ίδρυμα... Σκέψου το... Η ROM το βγάζει εκτός εγγύησης και δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Samsung έγραψε στα παλιά της τα παπούτσια ένα από τα μεγαλύτερα best seller της ιστορίας της. Το S5 είναι άλλοι οι βασικοί λογοι που δεν πούλησε (offtopic)... Το ότι έχει 100 κινητά εξηγεί για ποιο λόγο δεν έχει software υποστήριξη, αλλά δεν τη δικαιολογεί. Αν δε μπορούσε να τα υποστηρίξει ας μην τα έφτιαχνε... Κανένας δεν επικροτεί το γεγονός ότι τα 100 διαφορετικά "Galaxy", αμαύρωσαν μια ιστορία που φτιάχτηκε με κόπο και πετυχημένες, εμπορικά, κινήσεις από τη μεριά της. Το θέμα στο εμπόριο είναι να ξέρεις, αρχικά, μέχρι πού σε "παίρνει" να ανοιχτείς και όχι απλά να παράγεις. Το θέμα δεν είναι πόσες έχει, αλλά πόσες διαφορετικές έχει, πόσες από αυτές είναι ποιοτικές κτλ Σε αυτά η διαφορά των δύο λειτουργικών είναι πολύ μικρότερη απ' όσο νομίζεις... Το ποσοστό της ανεβαίνει και με την έλευση των WP 10 θα ανέβει αρκετά ακόμα. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Ένας άλλος τρόπος να ανέβει (ο εύκολος) θα ήταν να κάνει το λειτουργικό "μπάτε σκύλοι αλέστε", να τρέχουν τα πάντα στο παρασκήνιο ανεξέλεγκτα και θα έβλεπες τότε πόσοι devs θα ασχολούταν μαζί της. Αυτός ήταν και ο λόγος που ανέβηκε τόσο γρήγορα το android. Μόνο το iOS "έχτισε" το store μέσω marketing, δηλαδή πείθοντας πρώτα τους χρήστες να αγοράσουν τη συσκευή και σιγά σιγά προσήλθαν και οι devs. Πάλι δεν ανήκεις στη πλειοψηφία. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν τους δωρεάν, οι οποίοι ζητάνε τα πάντα και κρασσάρουν ακόμα και σε καλά κινητά. Γι αυτό βγάζουν και αναβαθμίσεις με change log : "fixed some crashes". Πολλοί από αυτούς έχουν και αρκετό lag σε medium end ή ακόμα και σε ναυαρχίδες (σε κάποιες σπάνιες περιπτώσεις). Το θέμα δεν είναι απλό screen mirroring. Δε το θεωρώ ευκολία, γιατί στην τηλεόραση έχω συνδέσει το PC και βλέπω ταινίες από εκεί, χωρίς κανένα περιορισμό ή παραχώρηση και με ηχεία που δε συνδέονται σε κινητό. Δε νοιώθω ότι θα μου χρειαστεί το κινητό για τέτοια δουλειά. Γενικά είμαι μινιμαλιστής και προσπαθώ να μην καλύπτω την ίδια ανάγκη με 100 τρόπους, ένας μου φτάνει, αρκεί να γίνεται σωστά. Ευχαριστώ πάντως. Από τη στιγμή που δε βολεύει τα συμφέροντα της Google δε νομίζω ότι θα την γλυτώνει για πάντα... Μιλάω πάντα σε επίσημες, οι άλλες είναι για λίγους... Οι βασικές υπηρεσίες της Google δουλεύουν και στα WP (πχ email, search). Ακόμα και το root ακυρώνει την εγγύηση, όχι μόνο η custom ROM και όταν συγκρίνουμε λειτουργικά θα πρέπει να τα βλέπουμε όπως τα δίνουν οι εταιρείες και όχι όπως μπορούν να τροποποιηθούν και να βγουν εκτός εγγύησης. Τουλάχιστον οι κατασκευστές θα έπρεπε να δίνουν εγγύηση στο hardware... Γιατί πιστεύεις ότι δεν το κάνουν; Το πόσο θα ανέβει είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων τόσο από την πλευρά της MS, όσο και από του ανταγωνισμού και είναι δύσκολο να γίναι ακριβής πρόβλεψη. Πιστεύω, πάντως, ότι έχει αρχίσει να βρίσκει τη συνταγή της επιτυχίας και θα ανέβει αρκετά. Πολύ σωστη η απάντηση σου χωρίς fan boylikia.Το μονο που θα πω είναι οτι παντα απανταω με βαση εμένα και δεν ασχολουμε με την πλειοψηφία που είναι μονο facebook/candy crash. Οι επόμενοι μηνες θα δείξουν ποσο καλες είναι οι κινήσεις που έκανε η ms προχθες για το λειτουργικό.Είναι πολύ καλό να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί ευνοει εμας τους καταναλωτές.Το 85% του android δεν το θέλω.Ενα 30/30/30/10 για android/ms/ios/bb θα ηταν το ιδανικό για μας.Το ίδιο έπαθε η nokia με το symbian που απλα επαναπαυτηκε και την έφαγε στη στροφη η apple και δικαιολογημένα. 2
vgiozo Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Προσωπικά μου φάνηκε πως το Ανδροιδ κάλυψε μια ανάγκη μια συγκεκριμένη στιγμή, χωρίς να έχει φτάσει σε συνθήκες "ωριμότητας" που θα δικαιολογούσαν ένα τέτοιο μεγάλο ποσοστό... ...μπορεί να τραβούσε τους "ψαγμένους" χρήστες και τους προγραμματιστές, αλλά για τους περισσότερους (και για μένα) έχει περάσει ανεπιστρεπτί η περίοδος όπου το ανακάτεμα με το μέσο της εργασίας είχε γούστο ως κατεξοχήν αντικείμενο...θέλω να επενδύσω το χρόνο μου αλλού, θέλω ευκολία χρήσης αλληλεπίδραση με εφαρμογές που χρησιμοποιώ. Γι αυτό νομίζω πως υπάρχει πολύ περιθώριο από άλλες εταιρείες να διεκδικήσουν μερίδιο και πως αυτό το 80%+ ποσοστό του Ανδροιδ δεν αντιπροσωπεύει τόσο "σταθερή επιλογή"... ...κι αν καταφέρει η ΜΣ να φέρει ένα ποσοστό των χρηστών της από το Η/Υ στις φορητές συσκευές, προσφέροντας παράλληλα ένα εδραιωμένο αλλά και επεκτεινόμενο κι ολοκληρωμένο σύνολο εφαρμογών (αξεπέραστη σουίτα γραφείου και δυνατότητα online επεξεργασίας στο OneDrive πχ), τότε δεν μπορεί παρά να βγει κερδισμένη... ...για μένα είναι και προτιμητέα...το έψαξα το Ανδροιδ ένα χρόνο σε κινητο και ταμπλέτα, το "αγάπησα", μέχρι που έπιασα την πρώτη μου Windows 8.1 ταμπλέτα.... ήδη με τον ΙΕ11 η ΜΣ έχει κάνει εκπληκτική δουλειά σε αποκρισιμότητα, ταχύτητα και εξοικονόμηση πόρων...η εμπειρία χρήσης αναβαθμίστηκε σε όλους τους τομείς, από τη διασκέδαση μέχρι την πιο σοβαρή εργασία. 4
zio10 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Η google έκανε τη μαγκιά να δώσει το android σε όλους τους κατασκευαστές. Έτσι γέμισε η αγορά κινητά και τάμπλετ για όλες τις τσέπες που σε συνδυασμό με τη μόδα - ανάγκη να έχεις smartphone και tablet την έκαναν μακράν νούμερο ένα. Αρκετοί όμως θέλουν πλέον μια αλλαγή θεωρώ, οπότε η ms μπορεί να πάρει μερίδιο αφού κι αυτή έχει συσκευές για όλες τις τσέπες... Βλέπω από τον εαυτό μου πχ, θα αλλάξω σύντομα κινητό μετά από σχεδόν 2 χρόνια με ένα android αλλά για τη χαρά της αλλαγής πιο πολύ θα πάω σε windows (640 xl είναι το επικρατέστερο). Γιατί νιώθω ότι αν πάρω ένα android θα έχω πάλι το ίδιο τηλέφωνο στην ουσία στο πιο γρήγορο! 3
Razor333 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Βρηκαν τι να κανουν τα windows rt στην microsoft τα μετεξελιξαν σε windows phone 10. Γιατι δεν θα πετυχει, γιατι σαν mobile os it sucks, γιατι σε σχεση με desktop/laptop με full windows και πολυ πιο δυνατο hardware it sucks too. Καλο σαν λυση αναγκης αν εχεις δωσει ολα τα λεφτα σου για κινητο και καμια miracast τηλεοραση και για laptop ή desktop εμεινες με κανα χρεπι 10ετιας και ξεφνικα θυμηθηκες, οτι πρεπει να κανεις κατι περισσοτερο απο να παιζεις candy crush και να τσεκαρεις το facebook, true story.
dimitrisdim14 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Microsoft will rise again!! New CEO new rules !! 1
DoYouNote Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Εννοείται αυτό για πέταμα θα παει το note 3 μόλις βγει κκάποιο windows 10 κινητό. Χαχαχαχαχα. Χαχαχαχαχα. Χαχαχαχαχα. King2009, στα καλύτερα του. Κι εγώ δηλώνω οτι το Note 3 θα το χαρίσω μολις βγει wp 10κινητό. Είναι ο,τι περίμενε όλος Ο τεχνολογικός κόσμος! Λες να καταφέρουμε επιτέλους να ανοίγουμε και δυο εφαρμογές ταυτόχρονα στην οθόνη του; 1
Jophiel Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Πολύ σωστη η απάντηση σου χωρίς fan boylikia.Το μονο που θα πω είναι οτι παντα απανταω με βαση εμένα και δεν ασχολουμε με την πλειοψηφία που είναι μονο facebook/candy crash. Μα εξαρχής δεν ήμουν fan. Γνωρίζω πολύ καλά ότι αν αγοράσω ένα προϊόν δε γίνεται αυτόματα το καλύτερο του κόσμου μόνο και μόνο επειδή το αγόρασα... Τα WP, όμως, με καλύπτουν απόλυτα και την απλότητα και το smoothness τους δε το αλλάζω με τίποτα αυτή τη στιγμή. Οι τελευταίες δηλώσεις της MS με κάνουν να νοιώθω ακόμα καλύτερα, αφού βλέπω την προσπάθειά τους να τα βελτιώσουν και να τα εξελίξουν και ειλικρινά πιστεύω ότι καλύπτουν, πλέον, σχεδόν όλους τους χρήστες εκεί έξω... Οι επόμενοι μηνες θα δείξουν ποσο καλες είναι οι κινήσεις που έκανε η ms προχθες για το λειτουργικό.Είναι πολύ καλό να υπάρχει ανταγωνισμός γιατί ευνοει εμας τους καταναλωτές.Το 85% του android δεν το θέλω.Ενα 30/30/30/10 για android/ms/ios/bb θα ηταν το ιδανικό για μας.Το ίδιο έπαθε η nokia με το symbian που απλα επαναπαυτηκε και την έφαγε στη στροφη η apple και δικαιολογημένα. Μάλλον ο επόμενος χρόνος πες καλύτερα... Στην τελευταία φράση συμφωνώ απόλυτα : η κατάβαση είναι πιο γρήγορη από την αναρρίχηση... Εσύ και ο tulipas κοινο like σε σχόλιο που αφορά mobile λειτουργικά... Ζω ιστορικές στιγμές...Νομίζω ότι μόλις ανέβηκα level στην digital ζωή μου... :D 1
king2009 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Μα εξαρχής δεν ήμουν fan. Γνωρίζω πολύ καλά ότι αν αγοράσω ένα προϊόν δε γίνεται αυτόματα το καλύτερο του κόσμου μόνο και μόνο επειδή το αγόρασα... Τα WP, όμως, με καλύπτουν απόλυτα και την απλότητα και το smoothness τους δε το αλλάζω με τίποτα αυτή τη στιγμή. Οι τελευταίες δηλώσεις της MS με κάνουν να νοιώθω ακόμα καλύτερα, αφού βλέπω την προσπάθειά τους να τα βελτιώσουν και να τα εξελίξουν και ειλικρινά πιστεύω ότι καλύπτουν, πλέον, σχεδόν όλους τους χρήστες εκεί έξω... Μάλλον ο επόμενος χρόνος πες καλύτερα... Στην τελευταία φράση συμφωνώ απόλυτα : η κατάβαση είναι πιο γρήγορη από την αναρρίχηση... Εσύ και ο tulipas κοινο like σε σχόλιο που αφορά mobile λειτουργικά... Ζω ιστορικές στιγμές...Νομίζω ότι μόλις ανέβηκα level στην digital ζωή μου... :D Κοιτα fan δεν είμαι καμίας εταιρίας.Αυθεντικά windows 8.1 έχω στο laptop που εχω.Ουτε linux ουτε chrome os.Και όπως σε καλύπτουν τα wp έτσι με καλυπτει το android.Ο καθένας με οτι βολευετε και τον ευχαριστεί.Παντα θα υπαρχουν αντιπαραθέσεις και αυτό είναι και το ωραίο σε όλα τα πραγματα.Αν μας άρεσαν ολους τα ίδια πραγματα τοτε τι νόημα θα είχε. Όσο για τον φιλο tulipas δεν έχει καμια σχέση με σένα.Εκείνος είναι αρκετά φανατικός απο τον τροπο που μιλάει για τα wp και δύσκολα κανεις συζήτηση μαζι του.Το ιδιο ηταν και ενα άλλο μέλος με ονομα windows 8 αλλά χαθηκε η έφαγε μπαν.Όσο για το like ο καθένας κανει like για κατι που του αρέσει σε κάποιο ποστ.Ο τουλίπας κανει like απλα επειδή υποστήριξες τα windows εγώ για άλλο λογο.
tulipas Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Κοιτα fan δεν είμαι καμίας εταιρίας.Αυθεντικά windows 8.1 έχω στο laptop που εχω.Ουτε linux ουτε chrome os.Και όπως σε καλύπτουν τα wp έτσι με καλυπτει το android.Ο καθένας με οτι βολευετε και τον ευχαριστεί.Παντα θα υπαρχουν αντιπαραθέσεις και αυτό είναι και το ωραίο σε όλα τα πραγματα.Αν μας άρεσαν ολους τα ίδια πραγματα τοτε τι νόημα θα είχε. Όσο για τον φιλο tulipas δεν έχει καμια σχέση με σένα.Εκείνος είναι αρκετά φανατικός απο τον τροπο που μιλάει για τα wp και δύσκολα κανεις συζήτηση μαζι του.Το ιδιο ηταν και ενα άλλο μέλος με ονομα windows 8 αλλά χαθηκε η έφαγε μπαν.Όσο για το like ο καθένας κανει like για κατι που του αρέσει σε κάποιο ποστ.Ο τουλίπας κανει like απλα επειδή υποστήριξες τα windows εγώ για άλλο λογο. Εγώ απλά μαν έσπασα το πισι μ και μπαίνω από το κιν και βαριέμαι να κάθομαι να αναλύω. Απλα κράζω 1
Παραθυρόφιλοι Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Ένα από τα πολύ όμορφα πράγματα που μας παρουσίασε η Microsoft στη build του 2015. Aπλά με ένα bluetooth πληκτρολόγιο και μια οθόνη να μπορείς να χρησιμοποιήσεις το κινητό σου σαν επαγγελματικό pc. Πανέξυπνο και πολύ λειτουργικό. Ειδικά με τα νέα flagships που θα ερθουν στα μέσα του χρόνου θα δούμε παπάδες! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα