Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τις αναβαθμίσεις ασχολούνται όσοι εχουν κολλημα με τα κινητα και ψαχνονται στα forums.Το 80+% των android users απλα δεν ξέρουν τι εκδοση έχουν αρκεί να δουλεύει καλά το κινητό τους.

Ειναι στο μονο που παραδεχομαι την apple αν και με κάθε αναβάθμιση κολλάνε όλο και περισσοτερο τα κινητά της.

H ms παλι σε κάθε νέα γενιά μιας και τα βάζει χαλια specs τα κινητά της βρίσκει τη δικαιολογία να μην αναβαθμίσει.

δηλαδη τα 3 χρονια υποστηριξη της ms δεν ειναι αρκετα? το οτι ακομη και το 520 θα παρει win10 δεν ειναι αρκετο? Τι άλλο να κάνει δηλαδή?

Αν θέλει να γκρινιάξει κάποιος για την ms  μπορεί να βρει 1002 λόγους, αλλά όχι και την υποστήριξη στα κινητά. Μετά τα καμώματα (φυσιολογικά εν μέρη) με τα win 7.8 που δεν πήγαν ποτέ στα 8 δεν έχει κάνει κάτι αλλο στραβά στον τομέα αυτό.

Δημοσ.

προσωπικά έχω αμφιβολίες για το αν θα είναι αρκετό αυτό, μιας κι ο κόσμος δεν αλλάζει συνήθειες εύκολα...

Όταν στο επιβάλει η εταιρεία που σου δίνει το μισθό σου θα τη συνηθίσεις την αλλαγή αμέσως!!!

Δημοσ.

Για να παρει μερίδιο απο την αγορά θα πρέπει να τραβήξει την αγορά. Ο μόνος που εχει καταφέρει να το κάνει αυτό ιστορικά ειναι η Apple.

Την αντέγραψε μια φορά στο παρελθόν και έγινε αυτό που ειναι σήμερα στα PC.

Δεν πρόλαβε να την αντιγράψει στα smartphone και τωρα ειναι τρίτη στην συγκεκριμενη αγορά.

Σε μια αγορά που χρόνια προσπαθούσε ακόμα και πριν το iPhone, αλλά λόγω έλλειψης οράματος και στόχου την έχασε. Απο οτι φαίνεται έμαθε να βάζει στόχους και οράματα,μένει τωρα να μείνει συγκεντρωμένη σε αυτα.

Η apple ειναι συγκεντρωμένη στο ίδιο στόχο περίπου 30 χρόνια και ανταμείφθηκε. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να περάσουν τόσα χρόνια και για την Microsoft, αλλά με δανεικά οράματα που αλλάζουν ανάλογα τις ανάγκες της αγοράς δεν προχωράει κάποιος για πολύ. Πρέπει να δημιουργείς την αγορά και όχι να την ακολουθείς....

Στην συγκεκριμενη περίπτωση πάει να ξανά δημιουργήσει την αγορά τον pocket PC. Μια αγορά μικρή που ποτέ δεν ειχε μεγάλο κοινό αλλά πολύ χρήσιμη. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας θα ξαναβρεί το χαμένο έδαφος της, αλλά δεν ξέρω να μπορεί να γίνει κυρίαρχη ακόμα έναντι της αγοράς smartphone. Το μέλλον θα δείξει...

Πρώτον, η Apple αμείφθηκε πριν ή μετά που την έσωσε ο Gates λόγω του παλιόφιλου του? Δεύτερον, αντέγραψε η Microsoft την Apple μια φορά, δύο φορές, άντε και τρείς φορές. Και τώρα δεν πρόλαβε, λες, και έχασε το τραίνο. Τι δηλαδή δεν αντέγραψε? Το λειτουργικό? Που είχες ένα υπολογιστή τσέπης (htc tytn II, aka kaizer)? Η apple έβγαλε ένα άλλο λειτουργικό αφού πρώτα προχώρησε με τα λεφτά του gates σε επανίδρυση. Εάν νομίζεις ότι αυτό είναι που ανταγωνίζεται η Microsoft κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Του χεριού της την έχει την Apple. Σκέψου ότι θα πληρώνεις με 500 ευρώ ένα κινητό και θα έχεις παντού τον υπολογιστή σου (ιδεατό σενάριο, θα πάρει χρόνια να γίνει). Αντί να προσπαθείτε να βγάλετε τη δική σας ανάγκη πάνω απο τους άλλους, για να αισθάνεστε καλύτεροι, αποδεχτείτε κάτι καλύτερο, γιατί μόνο έτσι θα ωφεληθούμε και εμείς σαν καταναλωτές. Εάν πουλήσει πολύ, θα το ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Δεν είναι χαζοί.

Και κάτι ακόμα σχετικά με το αγοραστικό κοινό της Apple. Όλοι ξέρουμε τις προνομιακές προσφορές που κάνουν οι εταιρίες σχετικά με τα προιόντα Apple (iphone). Και αυτό καθ'υπόδειξη της Apple. Όταν μου δίνουν επιδότηση να πάρω ένα κινητό, αλλά μου λένε ότι εάν διαλέξω iphone θα μου την διπλασιάσουν, δεν είμαι χαζός να μην το πάρω. ;) Οπότε μεγαλώνει η κοινότητα, που σημαίνει κολλάνε οι χρήστες με τη συσκευή (είναι και καλή συσκευή, απλά την θεωρώ πανάκριβη, και προιόν, κατα κύριο λόγο τρελού μαρκετινγκ).

• Like 1
Δημοσ.

δηλαδη τα 3 χρονια υποστηριξη της ms δεν ειναι αρκετα? το οτι ακομη και το 520 θα παρει win10 δεν ειναι αρκετο? Τι άλλο να κάνει δηλαδή?

Αν θέλει να γκρινιάξει κάποιος για την ms μπορεί να βρει 1002 λόγους, αλλά όχι και την υποστήριξη στα κινητά. Μετά τα καμώματα (φυσιολογικά εν μέρη) με τα win 7.8 που δεν πήγαν ποτέ στα 8 δεν έχει κάνει κάτι αλλο στραβά στον τομέα αυτό.

Περισσότερο για εκείνα τα κινητά λέω τα οποία εμειναν στασιμα.Ειδικά όταν μιλάμε για πριν windows 8 εποχή.Το ίδιο γίνετε σε όλα τα android <200 ευρώ τα οποία δεν περνούν ουτε ενα update.

Δημοσ.

Βλέπω να πανυγυρίζουν όλα τα fanboy της ms. Είναι σαν να απελευθερώνουν μια βαθιά εσωτερική καταπίεση. Τέλος πάντων μερικά σημεία που πρέπει να γνωρίζουμε:

1) Αντίθετα με τις εφαρμογές σε Android που ο κώδικάς τους μπορεί να τρέξει σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική επεξεργαστή, οι εφαρμογές για Windows δεν μπορούν. Οπότε μην ονειρεύεσται οτι θα τρέχουν οι εφαρμογές των κανονικών Windows στα Windows Phone γιατί απλά οι ARM επεξεργαστές δεν μπορούν να τρέξουν κώδικα x86.

2) Η πραγματική ενοποίηση σε mobile και desktop έρχεται από την Canonical. Η υποδομή έχει ηδη φτιαχτεί, πιστεύω στο επόμενο ubuntu lts θα υπάρχει πλήρη ενοποίηση. Ισχύει και στο linux το παραπάνω πρόβλημα αλλά με την διαφορά οτι το 99% των προγραμμάτων είναι open source και μπορούν απλώς να γίνουν re-compile για ARM αρχιτεκτονική.

3) Το Android έχει τόσο μεγάλο μέρος της πίτας που δε νομίζω να μπορέσει να το εκθρονίσει κανένας πια. Έιναι οπως το '90 με τα windows.

• Like 1
Δημοσ.

Για τις αναβαθμίσεις ασχολούνται όσοι εχουν κολλημα με τα κινητα και ψαχνονται στα forums.Το 80+% των android users απλα δεν ξέρουν τι εκδοση έχουν αρκεί να δουλεύει καλά το κινητό τους.

Με τις αναβαθμίσεις ασχολούνται οι περισσότεροι, αρκεί να γίνεται εύκολα (πχ OTA). Αυτοί που αναφέρεις είναι οι android users που θέλουν επόμενη έκδοση (γιατί η εταιρεία κατασκευής του κινητού τους αποφάσισε να μην δώσει αναβάθμιση) και ψάχνονται στα forums για custom ROM. Οι αναβαθμίσεις είναι σημαντικές σε κάθε mobile λογισμικό, αφού, εκτός των άλλων, καλύπτουν τρύπες ασφαλείας. Άρα ακόμα και οι android users τις χρειάζονται. Το ότι έχουν άγνοια της κατάστασης είναι άλλο θέμα...

H ms παλι σε κάθε νέα γενιά μιας και τα βάζει χαλια specs τα κινητά της βρίσκει τη δικαιολογία να μην αναβαθμίσει.

Αυτό το έκανε μόνο στην πρώτη γενιά (windows phone 7), στην οποία είχε υποσχεθεί 2 αναβαθμίσεις και το έκανε (WP 7.5 και WP 7.8). Οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι η δεύτερη θα ήταν τα WP8 και γι αυτό και απογοητεύτηκαν. Με την έλευση των WP8 άλλαξε τον πυρήνα και τα παλιά κινητά δεν ήταν σε θέση να το υποστηρίξουν. Σε όλες τις υπόλοιπες γενιές κινητών της εγγυήθηκε τριετή αναβάθμιση (την οποία μέχρι τώρα έχει τηρήσει) και ακόμα και χαμήλής δυναμικότητας κινητά της έχουν λάβει όλες τις αναβαθμίσεις. Στα android από την άλλη βλέπω κινητά (παλιότερα μοντέλα) με πολύ καλά SOC να μην λαμβάνουν αναβαθμίσεις και καινούρια low end να φοράνε τις τελευταίες εκδόσεις. Αυτό που γράφεις δεν γνωρίζω πού το στηρίζεις...

Δημοσ.

Με τις αναβαθμίσεις ασχολούνται οι περισσότεροι, αρκεί να γίνεται εύκολα (πχ OTA). Αυτοί που αναφέρεις είναι οι android users που θέλουν επόμενη έκδοση (γιατί η εταιρεία κατασκευής του κινητού τους αποφάσισε να μην δώσει αναβάθμιση) και ψάχνονται στα forums για custom ROM. Οι αναβαθμίσεις είναι σημαντικές σε κάθε mobile λογισμικό, αφού, εκτός των άλλων, καλύπτουν τρύπες ασφαλείας. Άρα ακόμα και οι android users τις χρειάζονται. Το ότι έχουν άγνοια της κατάστασης είναι άλλο θέμα...

Αυτό το έκανε μόνο στην πρώτη γενιά (windows phone 7), στην οποία είχε υποσχεθεί 2 αναβαθμίσεις και το έκανε (WP 7.5 και WP 7.8). Οι περισσότεροι υπέθεσαν ότι η δεύτερη θα ήταν τα WP8 και γι αυτό και απογοητεύτηκαν. Με την έλευση των WP8 άλλαξε τον πυρήνα και τα παλιά κινητά δεν ήταν σε θέση να το υποστηρίξουν. Σε όλες τις υπόλοιπες γενιές κινητών της εγγυήθηκε τριετή αναβάθμιση (την οποία μέχρι τώρα έχει τηρήσει) και ακόμα και χαμήλής δυναμικότητας κινητά της έχουν λάβει όλες τις αναβαθμίσεις. Στα android από την άλλη βλέπω κινητά (παλιότερα μοντέλα) με πολύ καλά SOC να μην λαμβάνουν αναβαθμίσεις και καινούρια low end να φοράνε τις τελευταίες εκδόσεις. Αυτό που γράφεις δεν γνωρίζω πού το στηρίζεις...

Για το πρωτο εννοείται πως όλες οι αναβαθμίσεις είναι καλες(εκτός αυτές που κανουν τα παλιότερα κινητά να σέρνονται και δεν είναι και λιγες) και άγνοια υπάρχει σε όλα τα λειτουργικά.Μην βλέπεις που ασχολούμαστε εμείς και ξέρουμε πια είναι η τελευταια εκδοση του καθε λειτουργικου.Η πλειοψηφια αν ρωτησεις τι λειτουργικό φοράει το κινητό θα σου πουν lumia/samsung/apple κτλ.

Για το δεύτερο διάβασε το παραπάνω ποστ μου.Και μπορεί τώρα να τηρεί την τριετια αναβαθμισεων αλλά η ρετσινια έχει μείνει γιατι ο κόσμος δεν ξεχνάει εύκολα.

Επίσης και στο android η τακτικη mid range συσκευές να μην περνουν αναβαθμίσεις είναι κατα κριτεο αλλά τουλαχιστον μετα την jb το android δεν έχει ελλείψεις και η lolipop ελάχιστες σημαντικές διάφορες έχει ενω τα windows ακόμα προσπαθούν να προσθέσουν λειτουργίες απο το android.

Δημοσ.

Πρώτον, η Apple αμείφθηκε πριν ή μετά που την έσωσε ο Gates λόγω του παλιόφιλου του? Δεύτερον, αντέγραψε η Microsoft την Apple μια φορά, δύο φορές, άντε και τρείς φορές. Και τώρα δεν πρόλαβε, λες, και έχασε το τραίνο. Τι δηλαδή δεν αντέγραψε? Το λειτουργικό? Που είχες ένα υπολογιστή τσέπης (htc tytn II, aka kaizer)? Η apple έβγαλε ένα άλλο λειτουργικό αφού πρώτα προχώρησε με τα λεφτά του gates σε επανίδρυση. Εάν νομίζεις ότι αυτό είναι που ανταγωνίζεται η Microsoft κάνεις πολύ μεγάλο λάθος. Του χεριού της την έχει την Apple. Σκέψου ότι θα πληρώνεις με 500 ευρώ ένα κινητό και θα έχεις παντού τον υπολογιστή σου (ιδεατό σενάριο, θα πάρει χρόνια να γίνει). Αντί να προσπαθείτε να βγάλετε τη δική σας ανάγκη πάνω απο τους άλλους, για να αισθάνεστε καλύτεροι, αποδεχτείτε κάτι καλύτερο, γιατί μόνο έτσι θα ωφεληθούμε και εμείς σαν καταναλωτές. Εάν πουλήσει πολύ, θα το ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Δεν είναι χαζοί.

Και κάτι ακόμα σχετικά με το αγοραστικό κοινό της Apple. Όλοι ξέρουμε τις προνομιακές προσφορές που κάνουν οι εταιρίες σχετικά με τα προιόντα Apple (iphone). Και αυτό καθ'υπόδειξη της Apple. Όταν μου δίνουν επιδότηση να πάρω ένα κινητό, αλλά μου λένε ότι εάν διαλέξω iphone θα μου την διπλασιάσουν, δεν είμαι χαζός να μην το πάρω. ;) Οπότε μεγαλώνει η κοινότητα, που σημαίνει κολλάνε οι χρήστες με τη συσκευή (είναι και καλή συσκευή, απλά την θεωρώ πανάκριβη, και προιόν, κατα κύριο λόγο τρελού μαρκετινγκ).

Δες το android πως ήταν και πως έγινε και θα καταλάβεις τι δεν πρόλαβε η Microsoft....

Oσο για το τι παιχτηκε μεταξύ  Apple και Microsoft  παλαιοτερα, απο τις δικαστικές διαμάχες και πέρα δεν νομιζω να είναι το θεμα μας.

Δεν είπα εγω οτι την έχει του χεριού της για να καλυψω  κάποια αναγκη μου ....ούτε πάω κοντρα. Δεν βλεπω με παρωπιδες κατι ή εχω μονο τα ματια μου μονο σε οτι μου πλασάρουν και τίποτε άλλο. Εχουμε και μια κάποια ηλικία και γνωρίζουμε το παρελθον της κάθε εταιρείας....

Οταν η apple ξανα επικεντρωθηκε στις mobile devices ξεκινώντας απο το ipod,  εστω με τα λεφτα της microsoft, δεν νομιζω να έκανε κατι κακό. Ουτε μπορείς να μου πείς οτι το όραμα που είχε και έχει η Apple για τους mobile επεξεργαστες τύπου ARM έχει να κάνει και αυτό με λεφτά της Microsoft...

Ξεχνάται οι  περισσότεροι, οτι  η Apple δεν μονο μια εταιρεία software  και οτί δεν ξεκίνησε φτιάχνοντας μονο λογισμικό, όπως η ξεκίνησε  η  Microsoft.

ΥΓ. επίσης ολοι ξέρουμε τις προνομιακές τιμές της Micorosft  στα κινητά της αλλα δεν είναι εκεί το θέμα μας. Αν θέλεις να συγκρινεις κάτι κάντο σωστά και όχι μονοπλευρα..

• Super Moderators
Δημοσ.

Όταν στο επιβάλει η εταιρεία που σου δίνει το μισθό σου θα τη συνηθίσεις την αλλαγή αμέσως!!!

όχι αρκετό για να αλλάξει τόσο πολύ το μερίδιο αγοράς...

Δημοσ.

Δηλαδή με ένα windows phone + keybord + mouse + monitor θα μπορώ να έχω εμπειρία PC στο οποίο θα τρέχω Chrome browser μέσα στον οποίο θα τρέχω android εφαρμογές όπως πχ το teamviewe με το οποίο θα μπορώ να ελέγξω τον υπολογιστή στο σπίτι που τρέχει Linux.

Leonardo-DiCaprio-as-Dom-Cobb-in-Incepti

• Like 2
Δημοσ.

το αστείο είναι ότι το teamviewer που αναφέρεις δεν είναι android only αλλά υπάρχει σε όλα τα λειτουργικά.
και πρακτικά ναι, θα μπορείς(από ότι φαίνεται με μια πρώτη ματιά) να κάνεις αρκετά πράγματα, ως εκεί βέβαια που θα σου επιτρέπει το hardware.

• Like 1
Δημοσ.

κανεις δεν ακουσε οτι την φουλ δυνατοτητα θα την εχουν μονο κινητα με δυνατα specs που θα παραχθουν μετα την κυκλοφορια των 10 ε?

αν ειναι να αγορασω ενα windows phone των 500€ για να μπορω μια στο τοσο να το συνδεσω σε οθονη κ να τρεξω μια πληρη εκδοση excel ξργω ,ευχαριστω δεν θα παρω

αν οι δυνατοτητες αφορουν το 1% των αγοραστων που δεν εχουν τι να κανουν στην μιζερη ζωη τους κ αγοραζουν κινητα κοστους φορητου υπολογιστη τοτε η ειδηση δεν ειναι ειδηση

Δε νομίζω ότι τα ακριβά κινητά απευθύνονται σε τόσο μικρό ποσοστό αγοραστών....:)

Δημοσ.

Βλέπω να πανυγυρίζουν όλα τα fanboy της ms. Είναι σαν να απελευθερώνουν μια βαθιά εσωτερική καταπίεση. Τέλος πάντων μερικά σημεία που πρέπει να γνωρίζουμε:

1) Αντίθετα με τις εφαρμογές σε Android που ο κώδικάς τους μπορεί να τρέξει σε οποιαδήποτε αρχιτεκτονική επεξεργαστή, οι εφαρμογές για Windows δεν μπορούν. Οπότε μην ονειρεύεσται οτι θα τρέχουν οι εφαρμογές των κανονικών Windows στα Windows Phone γιατί απλά οι ARM επεξεργαστές δεν μπορούν να τρέξουν κώδικα x86.

2) Η πραγματική ενοποίηση σε mobile και desktop έρχεται από την Canonical. Η υποδομή έχει ηδη φτιαχτεί, πιστεύω στο επόμενο ubuntu lts θα υπάρχει πλήρη ενοποίηση. Ισχύει και στο linux το παραπάνω πρόβλημα αλλά με την διαφορά οτι το 99% των προγραμμάτων είναι open source και μπορούν απλώς να γίνουν re-compile για ARM αρχιτεκτονική.

3) Το Android έχει τόσο μεγάλο μέρος της πίτας που δε νομίζω να μπορέσει να το εκθρονίσει κανένας πια. Έιναι οπως το '90 με τα windows.

Φίλε μου έχεις εν μέρει δικιο.

Ξεχνάς όμως οτι το windows NT φτιάχτηκε υποστηρίζοντας μια μεγάλη γκάμα επεξεργαστων,ακόμα και διαφορετικής αρχιτεκτονικής. Βέβαια στην πορεία ελλειψη οράματος και προσταγών της αγοράς , η Microsoft σταμάτησε την υποστήριξη και το ξαναθυμήθηκε τώρα μετά απο 15 χρόνια.

Αμφιβάλλω αν τα fanboys της γνωρίζουν καν τι εστί Windows NT και οτι κρυβόταν πισω απο το windows τόσα χρόνια που τους το πλάσαραν.

Οσοι γνωρίζουν βλεπουν οτι κάνει come back σε τεχνολογίες που είχε στο συρτάρι αλλα απλα δεν τολμούσε να τις χρησιμοποιησει για λογους που δεν είναι του παρόντος.

ΥΓ.Αυτό που κανει τωρα είχε ανεκαθεν την δυνατότητα να το κανει,αλλα η ταύτιση της με την x86 πλατφόρμα,που ακομα και τα fanboys της οριονται για αυτην, την εφερε λιγο πίσω...

Δημοσ.

Για τα updates οι περισσότεροι τα έχουν άγνοια και αν δεν έχουν λεφτά μα αγοράσουν άλλο κινητό πιο ακριβό τοτε εξαρτώνται απο κάποιον άλλον για να βρουν μια custom ROM ή να μάθουν προγραμματισμό. Τα windows phone δυστυχώς ή ευτυχώς σου δίνουν 3 χρόνια updates. Όσο για τα ατομα που δεν ξέρουν ουτε την εκδοση δεν υπάρχει λογος να αναφερόμαστε σε αυτούς σε ενα τεχνολογικό φόρουμ που κοιτάει μπροστά και ασχολείται.

Πλεον οι επεξεργαστές είναι x64. Ερώτηση κώδικας x86 δεν μπορεί να τρέξει σε ARMx64?

Δημοσ.

Δες το android πως ήταν και πως έγινε και θα καταλάβεις τι δεν πρόλαβε η Microsoft....

Oσο για το τι παιχτηκε μεταξύ  Apple και Microsoft  παλαιοτερα, απο τις δικαστικές διαμάχες και πέρα δεν νομιζω να είναι το θεμα μας.

Δεν είπα εγω οτι την έχει του χεριού της για να καλυψω  κάποια αναγκη μου ....ούτε πάω κοντρα. Δεν βλεπω με παρωπιδες κατι ή εχω μονο τα ματια μου μονο σε οτι μου πλασάρουν και τίποτε άλλο. Εχουμε και μια κάποια ηλικία και γνωρίζουμε το παρελθον της κάθε εταιρείας....

Οταν η apple ξανα επικεντρωθηκε στις mobile devices ξεκινώντας απο το ipod,  εστω με τα λεφτα της microsoft, δεν νομιζω να έκανε κατι κακό. Ουτε μπορείς να μου πείς οτι το όραμα που είχε και έχει η Apple για τους mobile επεξεργαστες τύπου ARM έχει να κάνει και αυτό με λεφτά της Microsoft...

Ξεχνάται οι  περισσότεροι, οτι  η Apple δεν μονο μια εταιρεία software  και οτί δεν ξεκίνησε φτιάχνοντας μονο λογισμικό, όπως η ξεκίνησε  η  Microsoft.

ΥΓ. επίσης ολοι ξέρουμε τις προνομιακές τιμές της Micorosft  στα κινητά της αλλα δεν είναι εκεί το θέμα μας. Αν θέλεις να συγκρινεις κάτι κάντο σωστά και όχι μονοπλευρα..

Μα, ίσα ίσα, συμφωνώ μαζί σου. Προχώρησε την τεχνολογία ένα βήμα παρακάτω με τις mobile devices. Αλλά και με τις καινοτομίες. Δεν αντέγραψε κανέναν, αλλά και να αντέγραψε κάτι, δεν με ενδιαφέρει αφού πρόσφερε πολλά που μπορεί να μην μπορώ να πάρω iphone (δεν με βολεύει κιόλας, αλλά αυτό είναι άλλο) αλλά τις ενσωμάτωσαν άλλες εταιρίες. Απλά διαφωνώ στο ότι έκανε υπομονή 30 χρόνια και ανταμείφθηκε τώρα. Καθόλου δεν ανταμείφθηκε. Δεύτερη ευκαιρία πήρε δεδομένου ότι την έσωσε η Microsoft. Και κάτι ακόμα. Παραφράζεις λίγο τη σειρά απο τα λόγια μου. Δεν αναφέρθηκα στο android (το οποιό πήγε όσο μακριά μπορούσε), αλλά στο iOS που εσύ σύγκρινες και είπες ότι δεν το αντέγραψε η Microsoft. Η microsoft αντέγραψε την Apple και πήγε την τεχνολογία ένα βήμα παρακάτω. Και για να στα πάρω και σειρά - σειρά, λες ότι έχασε το όραμα της η Microsoft. Μια εταιρία κολοσσός με πολλαπλάσια divisions απο την Apple, και που είναι στην δεύτερη θέση των ισχυρότερων εταιριών. Έχασε τον στόχο της επειδή έβγαλε τα 8? Σε μερικούς δεν άρεσαν, άλλοι τα λάτρεψαν, άλλους δεν τους ενδιέφερε. Στα υπόλοιπα ψηλά έμεινε. Τώρα (με κεντρική ιδέα την ενοποίηση) έχει πέσει με τα μούτρα στα κινητά. Μέσα σε 2 χρόνια που ασχολείται σοβαρά ήδη έχει προσφέρει πολλά.

Υγ. Δεν αναφέρθηκα ούτε στις τιμές της Microsoft (πάλι παραφράζεις τα λόγια μου), ούτε σε τίποτα άλλο, παρα μόνο στο μερίδιο αγοράς (το υποτιθέμενο) που έχει "χτίσει" η Apple. Επίσης, η Apple ξεκίνησε με ολοκληρωμένο υπολογιστή (πρώτο εμπορικό προιόν Apple I) και λογιστικά προγράμματα.

Αν θέλεις να μου απαντήσεις, απάντα σε αυτά που γράφω, και όχι σε αυτά που φαντάζεσαι ότι εννοώ.! ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...