Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω σε ακινησία το όχημα και τώρα θέλω να παρω πινακίδες και να το κυκλοφορώ. Τσέκαρα ασφάλειες anytime και hellas direct και σκέφτομαι να κάνω ενα 6μηνο για αρχή. Πιο πολύ προς anytime πάω λόγο ονόματος της interamerican

Έχει κανένας άποψη για την συγκεκριμένη ή για την hellas direct? Σε ενδεχόμενη σύγκρουση τους βρίσκεις αν πάρεις τηλέφωνο ή κάνουν τους κινέζους? και τι παίζει με τις αποζημειώσεις.... 

Αυτά τα ολίγα :P

Δημοσ.

η γνιέκαμ είχε anytime στο αμάξι της πριν καιρό, και, όταν μια μέρα στούκαρε έναν δύσμοιρο που είχε την ατυχή έμπνευση να περάσει από μπροστά της, τους πήρε τηλέφωνο, μια χαρά απάντησαν και ήρθαν επί τόπου σύντομα σχετικά και περιμέναν όλοι μαζί την τροχαία καμιά ώρα  και την βοήθησαν και μάλιστα την συμβούλεψαν κιόλας ( - ψιτ, ψιτ, να σου πω, έχεις πιεί;  - όχι  - οκ, μόλις έρθει η τροχαία ζήτα να σας κάνουν αλκοτέστ :) ) . Με τις αποζημιώσεις δεν ξέρω τι έγινε, καθότι φταίγαμε εμείς και πήραμε τα @@ μας...

Επειδή όμως η anytime είναι αρκετά ακριβότερη από την hellas direct, πλέον εδώ και μερικούς μήνες της έχω κάνει hellas direct. Δεν τους έχουμε χρειαστεί ποτέ για να σου πω κάτι...

Α, με την anytime, δυο φορές που χρειάστηκε την οδική (εντός πόλης, για μπαταρία και οι δύο) ήταν υπεργαμάτοι, ήρθαν σε χρόνο μηδέν και ήταν άψογοι.

• Like 4
Δημοσ.

Άνθρωπέ μου!!! Και για Hellas Direct σκεφτόμουν να κάνω, για αρχή να έβαζα ένα δίμηνο να κάνω και την άρση ακινησίας και μετά να δώ μήπως κάνω εξάμηνο.... Μάλλον στην anytime θα καταλήξω γτ μου βγάζει πιο σιγουριά η φάση της interamerican. 

Δημοσ.

Η anytime είναι πολύ καλή όταν τους χρειαστείς..Για τις άλλες δεν ξέρω.

Με AXA που είχαμε κάποιο θέμα κλοπής μας ταλαιπώρησαν αρκετά μέχρι να αποζημιωθούμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...