Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ bold move από τη Microsoft και μπράβο. Βέβαια δεν θα είναι ένα απλό κλικ το port μιας εφαρμογής αφού το βασικότερο πρόβλημα είναι η τεράστια διαφορά που έχουν σε UI Language τα λειτουργικά μεταξύ τους. Ειδικά τα WP σε σχέση με τα άλλα δύο είναι η μέρα με τη νύχτα. Εκτός αν βάλει νερό στο κρασί της η Microsoft και "χαλαρώσει" τις οδηγίες προς τους προγραμματιστές. Τότε ίσως έχουμε τεράστιο αχταρμά από UI language τριών διαφορετικών λειτουργικών.

• Like 1
Δημοσ.

Πέννα !!Όλα θα δουλεύουν ρολοι στα δεκαριά!!

Αν κρίνω από τα δικά μου Tech Preview, υπάρχουν ακόμη πολλά που πρέπει να διορθωθούν. Πάντως καθημερινά βλέπω βελτιώσεις και αλλαγές.

• Like 1
Δημοσ.

Το "φτωχό" για κάποιους windows phone store ήταν που τους έκανε να μην πάρουν Lumia η κάποια άλλη WP συσκευή.

Τώρα δεν θα υπάρχει κάτι να τους χαλάσει :)

To GUI ηταν ο λογος που τα wp μου ειναι αδιαφορα, ακομη και με τις ποιοτικες συσκευες της Nokia. Αν δεν αλλαξει, δεν βλεπω χαϊρι..

• Like 1
Δημοσ.

Γιαυτο σε γουσταρω ρε Microsoft, γιατι παντα εισαι ενα βημα μπροστα με κατι νεο.

Sent from my iPad using Insomnia

• Like 1
Δημοσ.

Μα... όχι swift;

Είναι λογικό να μην πάει ακόμα προς swift γιατί από ότι έχω δει με κάθε αναβάθμιση του Xcode αλλάζουν κάποιες συναρτήσεις κτλ 

Δημοσ.

Επιτέλους, καλες συσκευές με ελαφρύ λειτουργικό, που δεν προχωρούσαν λόγο απουσίας εφαρμογών (κρινω προσωπικά αφου απο ios πήγα android, wp και android ξανά μόνο για αυτον τον λόγο ( και της τοτε έλλειψης ssl vpn)). Μπράβο και ως χρήστες μονο όφελος μπορούμε να έχουμε.

Δημοσ.

To GUI ηταν ο λογος που τα wp μου ειναι αδιαφορα, ακομη και με τις ποιοτικες συσκευες της Nokia. Αν δεν αλλαξει, δεν βλεπω χαϊρι..

Έχεις δίκιο, τα πλακάκια δε παλευονται
Δημοσ.

Αυτό ισχύει και για εφαρμογές που υπάρχουν ίδη στο android και ios όπως facebook και instagram ή μονο για καινούριες εφαρμογές ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...