giannisdad Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Γειά σας φίλοι μου εδω και 3 μήνες περίπου χρησιμοποιώ σαν βασικό μου τηλέφωνο το Kazam thunder 345 lμε οθόνη αφής 4.5 ιντσών, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MTK6582 1.3GHz, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 4GB, κάμερα 5 Megapixel με LED flash, δεύτερη μπροστινή κάμερα VGA, μπαταρία 1800 mAh και Android 4.4.2 KitKat το απέκτησα με σύνδεση δωρεάν (τιμη μετρητης 99Ευρώ) ! Για να πω την αλήθεια περίμενα ενα κινητο ποιο Β' ακομα και Γ' κατηγορίας, τι να πω? λογο μαρκας? λογο της τιμης του? Καταλαβαίνεται.... Εδώ και 3 τουλάχιστων μήνες το αποτέτεσμα είναι να νιώθω πως έχω στην κατοχή μου ένα Smartphone μιας εταιρίας π.χ. Samsung. Το τηλέφωνακι δεν με έχει προδώση απο την πρώτη στιγμή ούτε μια φορά, ανταποκρίνεται παλικαρίσια σε όσες εφαρμογές και παιχνίδια του έχω φορτώσει κατα καιρούς! Φτάνω λοιπόν και στο θέμα για το οποίο χρειάζομαι τα φώτα σας! Το μοναδικό μειονέκτιμα που μπορώ προσωπικά να χαρακτηρίσω στην συσκεύη είναι η μπαταρία!!! θα μου πείτε βεβαια πως είναι το μειονέκτιμα οοοολων των smartphone και οχι μονο του δικου μου! Η χρήση που του κάνω καθε μέρα είναι περίπου 1 ώρα ομιλίας και 3 ώρες περίπου σερφάρισμα! Με γεμάτη μπαταρία απο το πρωί Φτάνει το βραδάκι με το ζόρι να ζητήσει φόρτιση! (το WIFI ανοικτό οχι συνέχεια) έχει κανείς εμπειρία με το ίδιο μοντέλο? μπαταρία ανταλλακτική υπάρχει? Γιάννης απο Σαλαμίνα...Ευχαριστώ! 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 φιλε εμενα Normal μου φαινεται η χρηση μπαταριας που λες...εδω εγω με το G2 και θελω ανα μια μερα φορτιση σχεδον αλλα κανω πολυ πιο βαρυα χρηση και συνηθως δεν πεφτει κατω απο 15%!
giannisdad Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 φιλε εμενα Normal μου φαινεται η χρηση μπαταριας που λες...εδω εγω με το G2 και θελω ανα μια μερα φορτιση σχεδον αλλα κανω πολυ πιο βαρυα χρηση και συνηθως δεν πεφτει κατω απο 15%! αυτο λεω και εγω, δεν κανω βαρια χρηση και φτανω το 15% Σε περιπτωσεις που το χρησιμοποιησω λιγακι παραπανο μου λεει καληνυχτα απο το απογευματακι
pape11 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Η λειτουργία της μπαταρίας δείχνει να είναι κανονική. Έλεγξε αν κατά τη διάρκεια της ημέρας βρίσκεσαι σε χώρους με ασθενή η καθόλου σήμα, τότε αυξάνει η κατανάλωση της μπαταρίας. Έλεγξε αν κατά τη διάρκεια της ημέρας τρέχουν άλλα προγράμματα στο background. Έλεγξε τη συσκευή για ιούς η spam. Αν έχεις μία δεύτερη συσκευή, βάλε το sim σε αυτή και άσε τη συσκευή που συζητάμε χωρίς sim, stand by. Δες τότε από πλήρη φόρτιση πόσο θα κρατήσει, χωρίς καμιά χρήση ( ιδανική περίπτωση ). Θα πρέπει λογικά να κρατήσει πάνω από 2 ημέρες. Λιγότερο διάστημα θα είναι θέμα. 1
enidreiogmx Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πράγματι η μπαταρία μια χαρά. Για να πεις ότι θα σου κρατάει μία μέρα το κινητό, με πλήρη χρήση, θέλεις να έχει μπαταρία από 3000mAh και πάνω, τουλάχιστον..... Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα power bank. Με την βοήθειά του, θα σου κρατήσει όλη μέρα, χωρίς να το αποχωριστείς. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα