Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά ψάχνω για 1 template (ελπίζω free) το οποίο να παρουσιάζει την εξής μορφή 

Θέλω να έχει 3 ή 4 στήλες η οποία θα έχει απο 1 εικόνα...όταν το mouse Θα κάνει hover θέλω να κάνει 1 zoom effect (όχι πολύ...ισα ίσα να ξεχωρίζει απο τα άλλα...ισως τα άλλα να μαζευουν λίγο) και στην συνέχεια απλώς θα κάνεις Click και θα προχωράς...σαν πελώριο κουμπι

ΑΝ έχει και κανένα εφέ σαν κάτι κόλπα με γραμμές σαν scanner που να σαρώνει το "κουμπι" το καθένα με την σειρά θα ήταν ακόμα πιο καλά....

Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη

Δημοσ.

Δυστυχως δεν μπορώ να δώσω πολυ info..βασικώς κάτι όσο πιο απλό γίνεται. (αν γίνεται)

Για να σου δώσω μια εικόνα αν θυμάμαι καλά έχω δει κάτι παρόμοι σε παιχνίδι όπου έχεις να επιλέξεις απο 3-4 φυλές...κάθε φυλή είναι μια στήλη με εικόνα απο τον αντιπροσωπευτικό χαρακτήρα της φυλής...όταν το ποντικι κάνει hover η στήλη μεγαλώνει ελαφρώς και οι υπολοιπες μαζευουν και ελαφρως σκοτεινιάζουν...

Όσο δεν επιλέγεις η καθε μια στήλη έχει 1 εφφε σαν να μια δεσμη φωτός να κινείται απο κάτω προς τα πάνω...

Δυστυχως επειδή η ενασχόληση με το web είναι πρόσφατη δεν βρίσκω την κατάλληλη περιγραφή...

Είδα κάποια templates με Css Accordion ή Split layout αλλά δεν είναι ακριβώς αυτο που ψαχνω...περίπου σαν το split layout αλλά πιο εφφετζιδικο και σίγουρα με 3 ή 4 split

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...