Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Θελω να φτιαξω ενα καινουργιο PC μονος μου και θα ηθελα την βοηθεια των πιο εμπειρων σε αυτα τα θεματα. Το budget ειναι γυρω στα 500-550, διχως την καρτα γραφικων καθως διαθετω ηδη. Το ερωτημα μου ειναι αν ταιριαζουν ολα αυτα που εχω επιλεξει και εδω θελω την βοηθεια σας.

Εχω καταληξει σε καποια κομματια:
Κουτι: Fazn-Case Firefly Mid Tower
Επεξεργαστης: AMD FX3600 3,5GHz 6-Core
Τροφοδοτικο: Corsair VS 550W
Μνημες: Corsair DDR3 8GB(2x4) 1600MHz

Θα ηθελα μια προταση για την μητρικη καρτα(κατω απο 100ευρω). Επισης εχω μια καρτα γραφικων MSI GT620 2GB και θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι συμβατη με το υπολοιπο συστημα και αν θα μπορω να την κρατησω.

Να σημειωσω οτι το PC το θελω για gaming, οχι πολυ extreme!

Δημοσ.

ΜητρικήGIGABYTE GA-970A-UD3P στα χρήματα που θες...

Δημοσ.

Θα πρεπει να ειναι συμβατα μονο ο επεξεργαστης με την μητρικη σε ενα συστημα?? Η καρτες γραφικων, ας πουμε, ταιριαζουν σε ολες τις μητρικες?

Δημοσ.

Ναι όλες οι (σύγχρονες) vga είναι pci και μπαίνουν σε όλες της (σύγχρονες) μητρικές στης μνήμες πρέπει να δεις να είναι ίδιες αν βλέπει η μητρική ddr3 πρέπει να είναι και οι μνήμες τέτοιες.

Οι 6 πυρήνες σε παιχνίδια γενικά αποδίδουν χειρότερα από i3.

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Θελω να φτιαξω ενα καινουργιο PC μονος μου και θα ηθελα την βοηθεια των πιο εμπειρων σε αυτα τα θεματα. Το budget ειναι γυρω στα 500-550, διχως την καρτα γραφικων καθως διαθετω ηδη. Το ερωτημα μου ειναι αν ταιριαζουν ολα αυτα που εχω επιλεξει και εδω θελω την βοηθεια σας.

Εχω καταληξει σε καποια κομματια:

Κουτι: Fazn-Case Firefly Mid Tower

Επεξεργαστης: AMD FX3600 3,5GHz 6-Core

Τροφοδοτικο: Corsair VS 550W

Μνημες: Corsair DDR3 8GB(2x4) 1600MHz

Θα ηθελα μια προταση για την μητρικη καρτα(κατω απο 100ευρω). Επισης εχω μια καρτα γραφικων MSI GT620 2GB και θα ηθελα να ρωτησω αν ειναι συμβατη με το υπολοιπο συστημα και αν θα μπορω να την κρατησω.

Να σημειωσω οτι το PC το θελω για gaming, οχι πολυ extreme!

H MSI GT620 2GB κάρτα γραφικών και συμβατή να είναι δεν κάνει για παιχνίδια ....

Μητρική να κοιταξεις την GIGABYTE GA 970A UD3P !

Αν δεν έχεις χρήματα για αγορά νέας  κάρτας γραφικών , κοίταξε προς τον AMD ATHLON X4 860K , παρέα με μια FM2+ μητρική με A88 chipάκι και με την διαφορά και ότι άλλο μπορείς να δώσεις αγόρασε μια καινούρια κάρτα γραφικών !

Ορίσε πρόταση με τα όλα της με SSD δίσκο , καλή κάρτα γραφικών, τον καλύτερο επεξεργαστή με κόστος κάτω από 100€ , πληρέστατη μητρική  και ποιοτικό για τα χρήματά του κουτί,

Capture.jpg

Αν κοιτάξεις από άλλο κατάστημα, όπως το visionstudio, ίσως να πάρεις και σκληρό δίσκο για αποθήκη στο ίδιο κόστος ή ακόμα δυνατότερη κάρτα γραφικών.

Capture1.png

• Like 1
Δημοσ.

H MSI GT620 2GB κάρτα γραφικών και συμβατή να είναι δεν κάνει για παιχνίδια ....

Μητρική να κοιταξεις την GIGABYTE GA 970A UD3P !

Αν δεν έχεις χρήματα για αγορά νέας  κάρτας γραφικών , κοίταξε προς τον AMD ATHLON X4 860K , παρέα με μια FM2+ μητρική με A88 chipάκι και με την διαφορά και ότι άλλο μπορείς να δώσεις αγόρασε μια καινούρια κάρτα γραφικών !

Ορίσε πρόταση με τα όλα της με SSD δίσκο , καλή κάρτα γραφικών, τον καλύτερο επεξεργαστή με κόστος κάτω από 100€ , πληρέστατη μητρική  και ποιοτικό για τα χρήματά του κουτί,

Capture.jpg

Αν κοιτάξεις από άλλο κατάστημα, όπως το visionstudio, ίσως να πάρεις και σκληρό δίσκο για αποθήκη στο ίδιο κόστος ή ακόμα δυνατότερη κάρτα γραφικών.

Capture1.png

Να σαι καλα φιλε. Σ ευχαριστω για τις προτασεις σου!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τάκη μια απορία.του προτείνεις μητρικη A88 ενώ στην συνθεση εχεισ βάλει A78

Επεξ/σία από trujillo2008
Δημοσ.

Αφού μπήκε ο καλύτερος επεξεργαστής του κόσμου λέμε, για να παραμείνει μέσα στο budged έπρεπε να κόψει από κάπου.

Δημοσ.

Αφού μπήκε ο καλύτερος επεξεργαστής του κόσμου λέμε, για να παραμείνει μέσα στο budged έπρεπε να κόψει από κάπου.

Ειπε κατω απο τα 100 ευρω, και νομιζω οτι εχει δικιο

• Like 1
Δημοσ.

καταντας γελοιος Intel-boy.
  • Like 1
Δημοσ.

4πυρηνος amd 83 ευρω περιπου

4πυρηνος intel 200 ευρω τουλαχιστον . ας αποφασισει και ας κρινει . και οι kaveri εχουν βελτιωμενη αρχιτεκτονικη σε σχεση με τους FX

Δημοσ.

4πυρηνος amd 83 ευρω περιπου

4πυρηνος intel 200 ευρω τουλαχιστον . ας αποφασισει και ας κρινει . και οι kaveri εχουν βελτιωμενη αρχιτεκτονικη σε σχεση με τους FX

O 860Κ κοστίζει 83€ . Είναι 35% πιο δυνατό CPU από τα pentium που δίνει η intel σε αντίστοιχη τιμή  και default αλλά και overclock.

Μειονέκτημά του είναι το ότι δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών, οπότε δεν κάνει για κάποιον που θέλει και γραφικά στο πακέτο.

http://www.pcpop.com/doc/1/1039/1039026_all.shtml

http://digi.takungpao.com/pc/jspc/2014-09/2727979_2.html

Overlcock στα 4,5Ghz .

Δηλαδή με 21% μόλις overclock ο 860Κ  και με 40% overclock o pentium .... με ότι σημαίνει αυτό και για την επιλογή μητρικής για να το πετύχεις και λοιπών συστημάτων ....

http://digi.takungpao.com/pc/jspc/2014-11/2828417_3.html

Μια μητρική που να κλοκάρει  και να έχει τα σύγχρονα 4X USB III και 6X SATA III μαζί με PCI-E V3 και 4X Slots μνήμης,  έχει κόστος 60 - 65€ στην πλατφόρμα του 860Κ που κάνει ακόμα πιο VFM την αγορά του.

Από πλευράς καταναλώσεων είναι τυπικός KAVERI χωρίς γραφικά, που σημαίνει χαμηλή κατανάλωση .

Οπότε γιατί να μην τον κοιτάξει, ειδικά όταν με αυτόν μπορεί να στραφεί σε καλή κάρτα γραφικών , σε ssd κ.λ.π.

Δημοσ.

Τάκη μια απορία.του προτείνεις μητρικη A88 ενώ στην συνθεση εχεισ βάλει A78

Ειδα πως με λιγότερα χρήματα υπάρχει η A78M PRO η οποία δίνει και αυτή PCI-E V3.0 οπότε και έβαλα αυτήν. Η μόνη διαφορά με την Α88M PRO είναι τα 6X SATA III αντί των 8 xsata III

Για οποιαδήποτε απορία σε σχέση με το cpu μπορείς να κοιτάξεις το συγκριτικό. Ο kaveri πάντως έχει πιο ολοκληρωμένους πυρήνες από οποιονδήποτε fx .

Νομίζω πως ο συνδυασμός αυτός που έκανα παραπάνω θα του προσφέρει την μέγιστη απόδοση, και πως είναι το καλύτερο vfm αυτή την στιγμή σε αυτά τα budget.

Γενικά θα υπάρχει αρμονία στο συνολάκι μεταξύ επεξεργαστικής ισχύος και ισχύος γραφικών, θα μπορεί να παίζει το οτιδήποτε, θα μπορεί να έχει πολυχρηστικότητα σε υψηλό επίπεδο, ενώ δεν θα στερείται σε πληρότητα πλατφόρμας και σε αναβαθμισιμότητα - overclocking .

Από εκεί και πέρα όλα τα cpu έχουν προτερήματα και μη. Δεν υπάρχει τίποτα το τέλειο πουθενά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...