Προς το περιεχόμενο

Microsoft Edge, ο νέος browser των Windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε,αλλά για το tablet 8.1/1Giga RAM μου ο IE ήταν ο καλύτερος/ελαφρύτερος.Μόνο που του λείπει είναι το adblock.

Κάτι Mozilla/Chrome έφαγαν σουτ σε διάστημα λεπτών διότι ήταν σαν bloatware και έριχναν το σύστημα με μια μόνο καρτέλα,εάν και ο καινούργιος συνεχίσει τέτοια λογική(ελαφρύς) τότε θα αλλάξω και στο λάπτοπ.Η κατάσταση με τον chrome έχει παραγίνει,φυσικά mozilla ούτε για αστείο.

Ίδωμεν,αν και βλέπω ότι επιτέλους πήραν ζεστά το θέμα και άρχισαν να ρίχνουν πολλά θετικά στην αγορά.

υπερβολες. σε laptop 10ετιας/netbook 5ετιας με 8.1, μια χαρα τρεχουν τα FF/Chrome. 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε,αλλά για το tablet 8.1/1Giga RAM μου ο IE ήταν ο καλύτερος/ελαφρύτερος.Μόνο που του λείπει είναι το adblock.

Κάτι Mozilla/Chrome έφαγαν σουτ σε διάστημα λεπτών διότι ήταν σαν bloatware και έριχναν το σύστημα με μια μόνο καρτέλα,εάν και ο καινούργιος συνεχίσει τέτοια λογική(ελαφρύς) τότε θα αλλάξω και στο λάπτοπ.Η κατάσταση με τον chrome έχει παραγίνει,φυσικά mozilla ούτε για αστείο.

Ίδωμεν,αν και βλέπω ότι επιτέλους πήραν ζεστά το θέμα και άρχισαν να ρίχνουν πολλά θετικά στην αγορά.

o mozilla εναι ενα ανέκδοτο.. καθε μερα κρασσαρει πάνω από 10 φορές, ειδικά όταν βάζω να δω βιντεο , o flash player καταρεει σαν να μν υπαρχει αυριο... Ο chrome από τν αλλη καλός αλλα τρωει απειρους πόρους συν ότι καθε καρτέλα από μόνη της καταλαμβάνει απειρο χώρο στην ραμ.. Περιμένω να δω πως θα πάει , ελπίζω να ναι αυτό που θέλω... για να δουμε

Δημοσ.

υπερβολες. σε laptop 10ετιας/netbook 5ετιας με 8.1, μια χαρα τρεχουν τα FF/Chrome. 

Σε 1giga ram tablet αμφότεροι είναι ψόφιοι σκύλοι,στο λαπτοπ τρώνε υπερβολικά πολύ μνήμη για την δουλειά που τους έχεις.

Πήγα από 4 σε 8 giga στο λάπτοπ για να μην έχω κολλήματα στις φορές που ήθελα browser+άλλο πρόγραμμα.Στα 4 είχα κάποια λαγκαρίσματα με τον chrome.Τον FF τον είχα για backup αλλά κράσαρε κάνα 2 φορές και τον πέταξα.

Δημοσ.

o mozilla εναι ενα ανέκδοτο.. καθε μερα κρασσαρει πάνω από 10 φορές, ειδικά όταν βάζω να δω βιντεο , o flash player καταρεει σαν να μν υπαρχει αυριο... Ο chrome από τν αλλη καλός αλλα τρωει απειρους πόρους συν ότι καθε καρτέλα από μόνη της καταλαμβάνει απειρο χώρο στην ραμ.. Περιμένω να δω πως θα πάει , ελπίζω να ναι αυτό που θέλω... για να δουμε

οτι ναναι. PEBAK οσο δεν παει.

Σε 1giga ram tablet αμφότεροι είναι ψόφιοι σκύλοι,στο λαπτοπ τρώνε υπερβολικά πολύ μνήμη για την δουλειά που τους έχεις.

Πήγα από 4 σε 8 giga στο λάπτοπ για να μην έχω κολλήματα στις φορές που ήθελα browser+άλλο πρόγραμμα.Στα 4 είχα κάποια λαγκαρίσματα με τον chrome.Τον FF τον είχα για backup αλλά κράσαρε κάνα 2 φορές και τον πέταξα.

αυτη την στιγμη εχω ανοιχτο το netbook μου, ενα παλιο Vaio με 1gb ram. εχω φορτωσει FB και δυο YT videos. μια χαρα παει και ο browser, και το συστημα γενικοτερα.

κανενας ψοφιος σκυλος εδω.

PEBAK ως συνηθως.

Δημοσ.

Στη 10061; μα προσπαθώ να βγάλω τα settings στο desktop και δεν με αφήνει.

Κάνε πρώτα pin to start κι από κει drag'n'drop στο desktop

Δημοσ.

Κάνε πρώτα pin to start κι από κει drag'n'drop στο desktop

Αυτό δούλεψε και τώρα μπορώ να το κάνω και από τα most used. Περίεργα πράματα. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως μπόρεσαν να bugάρουν τόσο πολύ το start menu στη 10061 ώστε να μην μπορεί να τρέξει τα desktop apps. 

Δημοσ.

αυτη την στιγμη εχω ανοιχτο το netbook μου, ενα παλιο Vaio με 1gb ram. εχω φορτωσει FB και δυο YT videos. μια χαρα παει και ο browser, και το συστημα γενικοτερα.

κανενας ψοφιος σκυλος εδω.

PEBAK ως συνηθως.

Τι περιμένεις τώρα; Να σου πω ότι έχεις δίκιο;

Διότι από ότι είδα στο tablet μου οι FF/chrome σέρνουν και κρεμάνε στις 2-3 καρτέλες δίχως πρόσθετα.Ο IE είναι πολύ πιο γρήγορος.

Εάν σε βολεύει κάμε ότι θέλεις,αλλά αυτό έχω δει αυτό γράφω.

Δημοσ.

φυσικα και εχω δικιο. καταρχας, μολις ειπες οτι εχεις τους browsers χωρις addons. αρα δεν τους εχεις στησει σωστα.

βαλε τα ublock και click-to-play addons, για να φυγει η σαβουρα με την οποια ανοιγουν ολες οι σελιδες.

βαλε και το youtube center, να φορτωνουν τα βιντεο μονο σε flash, το οποιο ειναι πιο ελαφρυ σε memory/cpu καταναλωση απο το Ηtml5.

και ελα μετα ξαναπεσμου οτι σερνονται και κρεμανε. 

δεν διαφωνω οτι ο ΙΕ δεν ειναι γρηγορος και ελαφρυς, δεν ειανι το χαλι που ηταν παλια, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε και ολα.

• Super Moderators
Δημοσ.

PEBAK ως συνηθως.

η καρέκλα που πήγε? :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...