Προς το περιεχόμενο

Microsoft Edge, ο νέος browser των Windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι metro app. Για να το βγάλει για Linux θα πρέπει να το κάνει desktop app. Δεν θέλει να δώσει ευκαιρίες στα desktop apps γιατί θέλει να προωθήσει τα metro apps.

Είναι πολύ πιθανό να το κάνουν όπως προβλέπεις, αλλά θα είναι σφάλμα. Firefox, Chrome, Opera έχουν εκδόσεις για Windows, OS X, Linux, Android. Το να είσαι multiplatform είναι μεγάλο πλεονέκτημα.

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Synchronisation με τον chrome θα κάνει? Αν ναι τότε για πρώτη φορά θα χρησιμοποιήσω browser της microsoft εδώ και 15 χρόνια.

• Like 1
Δημοσ.

Και δωσ' του υποστήριξη για metro apps. Να δούμε που θα βγάλει αυτή η μισητή κατάσταση με το metro. Όλο και πιο πολύ απομακρύνομαι από τα Win10.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά, μην εκπλαγείτε όταν δείτε τον edge να πολλαπλασιάζει τα ποσοστά του ie. Ήδη ο ie είναι γρήγορος και ελαφρύς, με τον edge να δείχνει ακόμα πιο ελαφρύς, φρέσκος και απείρως πιο καλαίσθητος, είναι μοιραίο πολλοί να αλλάξουν στρατόπεδο, αν το βλέπουν έτσι.

Ακριβώς.

Γρήγορος είναι,ασυμβατότητες,memory leak etc δεν έχει λόγω windows,το μόνο που του έλειπε ήταν τα addons.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε,αλλά για το tablet 8.1/1Giga RAM μου ο IE ήταν ο καλύτερος/ελαφρύτερος.Μόνο που του λείπει είναι το adblock.

Κάτι Mozilla/Chrome έφαγαν σουτ σε διάστημα λεπτών διότι ήταν σαν bloatware και έριχναν το σύστημα με μια μόνο καρτέλα,εάν και ο καινούργιος συνεχίσει τέτοια λογική(ελαφρύς) τότε θα αλλάξω και στο λάπτοπ.Η κατάσταση με τον chrome έχει παραγίνει,φυσικά mozilla ούτε για αστείο.

Ίδωμεν,αν και βλέπω ότι επιτέλους πήραν ζεστά το θέμα και άρχισαν να ρίχνουν πολλά θετικά στην αγορά.

• Like 1
Δημοσ.

Ότι νέο βγαίνει, ακόμη και αν είναι κακό, είναι καλοδεχούμενο για να υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω και που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής, αυτός ο νέος browser θα παίζει μόνο σε Windows 10; Σε Windows 7 και 8/8.1;

θα ειναι μονο για τα δεκάρια ! 

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε,αλλά για το tablet 8.1/1Giga RAM μου ο IE ήταν ο καλύτερος/ελαφρύτερος.Μόνο που του λείπει είναι το adblock.

Κάτι Mozilla/Chrome έφαγαν σουτ σε διάστημα λεπτών διότι ήταν σαν bloatware και έριχναν το σύστημα με μια μόνο καρτέλα,εάν και ο καινούργιος συνεχίσει τέτοια λογική(ελαφρύς) τότε θα αλλάξω και στο λάπτοπ.Η κατάσταση με τον chrome έχει παραγίνει,φυσικά mozilla ούτε για αστείο.

Ίδωμεν,αν και βλέπω ότι επιτέλους πήραν ζεστά το θέμα και άρχισαν να ρίχνουν πολλά θετικά στην αγορά.

Μπορεις να βαλεις κατι σαν adblock για τον ΙΕ σε metro mode:

https://easylist.adblockplus.org/en/#easyprivacytpl

https://dayngo.com/static/filter.html

Δημοσ.

Η έμπνευση για το όνομα πως τους ήρθε; Από το mobile internet της wind;

Δημοσ.

Ότι νέο βγαίνει, ακόμη και αν είναι κακό, είναι καλοδεχούμενο για να υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω και που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής, αυτός ο νέος browser θα παίζει μόνο σε Windows 10; Σε Windows 7 και 8/8.1;

Όποιος έχει Windows 7 ή Windows 8 θα παίρνει δωρεάν τα Windows 10 ( Για τον πρώτο χρόνο), οπότε γιατί να μην το κάνεις ? :)

Δημοσ.

Δε θέλει να δώσει ευκαιρίες σε dekstop app???Έχεις δει ότι το one note έγινε free?Ότι και το visual studio έγινε ψευτο-free?Αυτά είναι desktop ρε φίλε.

Όσο για τα linux.. άστο,καμμένα τα έχει από πρώτο χέρι,ούτε one drive δεν έχουν βάλει..όχι τώρα metro σε Linux με έκανες και γέλασα :P

Τι είναι το OneNote; Προ-εγκατεστημένη metro εφαρμογή στα 8.x και στα 10 είναι. Ναι, υπάρχει dekstop έκδοση γιατί ήταν κομμάτι των Office 2013. Τώρα πια που είναι free, μην περιμένεις καινούργια desktop έκδοση. Εδώ στα 10 δεν έχουμε κομπιουτεράκι desktop παρά μόνο metro και δεν μπορούμε καν να ανοίξουμε 2 μαζί ή να κάνουμε shortcut στο desktop.

Δημοσ.

Τι είναι το OneNote; Προ-εγκατεστημένη metro εφαρμογή στα 8.x και στα 10 είναι. Ναι, υπάρχει dekstop έκδοση γιατί ήταν κομμάτι των Office 2013. Τώρα πια που είναι free, μην περιμένεις καινούργια desktop έκδοση. Εδώ στα 10 δεν έχουμε κομπιουτεράκι desktop παρά μόνο metro και δεν μπορούμε καν να ανοίξουμε 2 μαζί ή να κάνουμε shortcut στο desktop.

shortcut στο desktop γίνονται πλέον, με drag & drop

Δημοσ.

Για να δούμε αν το Edge θα καταφέρει να με κερδίσει σε σχεςη με την αλεπού που με εχει κερδίσει εδω και πολλά χρονια σε ντεσκτοπ mode.

Εύχομαι και σε αφή να εχει την σπιρτάδα του IE συν οτι παραπάνω λειτουργίες ειναι καλοδεχούμενες πχ έναν ανασχεδιασμό του touch keyboard που ειναι ψιλό άθλιος σήμερα στο UI σε πρακτικότητα και φιλικότητα.

Απαράδεκτο η εναλλαγή γλώσσας να γίνεται οπως γίνεται σήμερα,απαράδεκτος μην εχει t9 λειτουργία οπως επιςης να μην εμφανίζεται και σε ντεσκτοπ mode αυτόματα το πληκτρολογίου σε οποιοδήποτε πεδίο θες να γράψεις,απαράδεκτο και η σημερινή εμφάνιση του αριθμητικού πληκτρολογίου.

Πρέπει να διδαχτεί απο IOS/Android που ειναι μπροστα στο τομέα πληκτρολόγιο και εμπειρία χρήσης.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...