Προς το περιεχόμενο

Microsoft Edge, ο νέος browser των Windows 10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Καλός κι ο Chrome κι ο Mozilla και ο IE, αλλά τον  Opera δεν τον αλλάζω...δεν είπε ποτέ κανείς!

Opera και ξερώ ψωμί!

• Like 6
Δημοσ.

Ξερώ....... οκ

Αν έχει καλά addons μόνο άπατος δεν θα πάει.

Δημοσ.

Σε κάθε νέα εγκατάσταση windows έτρεχα τον IE μια φορά για να κατεβάσω τον Firefox. Συνεχίζω όπως είμαι.

Δημοσ.

Ξερώ....... οκ

Αν έχει καλά addons μόνο άπατος δεν θα πάει.

Ψομί και ελιά και κώτσο βασυλιά!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτόν άραγε θα τον βγάλει για Linux; :P

Είναι metro app. Για να το βγάλει για Linux θα πρέπει να το κάνει desktop app. Δεν θέλει να δώσει ευκαιρίες στα desktop apps γιατί θέλει να προωθήσει τα metro apps.

• Like 1
Δημοσ.

Είναι metro app. Για να το βγάλει για Linux θα πρέπει να το κάνει desktop app. Δεν θέλει να δώσει ευκαιρίες στα desktop apps γιατί θέλει να προωθήσει τα metro apps.

Δε θέλει να δώσει ευκαιρίες σε dekstop app???Έχεις δει ότι το one note έγινε free?Ότι και το visual studio έγινε ψευτο-free?Αυτά είναι desktop ρε φίλε.

Όσο για τα linux.. άστο,καμμένα τα έχει από πρώτο χέρι,ούτε one drive δεν έχουν βάλει..όχι τώρα metro σε Linux με έκανες και γέλασα :P

Δημοσ.

Για να δούμε αν θα κερδίσουν

εκείνους που ειμαστε σε mozilla firefox κτλπ να χρησιμοποιήσουμε τον edge , αν ειναι όντως καλός , γρήγορος και ελαφρύς θα ειναι πολύ καλή προσθήκη στην αγορά των browsers

Δημοσ.

η δουλειά του internet explorer είναι να κατεβάσει άλλους explorer. τουλάχιστον γι αυτό τον έχω εγώ

Δημοσ.

Καλά, μην εκπλαγείτε όταν δείτε τον edge να πολλαπλασιάζει τα ποσοστά του ie. Ήδη ο ie είναι γρήγορος και ελαφρύς, με τον edge να δείχνει ακόμα πιο ελαφρύς, φρέσκος και απείρως πιο καλαίσθητος, είναι μοιραίο πολλοί να αλλάξουν στρατόπεδο, αν το βλέπουν έτσι.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...