voltmod Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Η Microsoft κράτησε το “e” αλλά ο νέος browser της εταιρείας γνωστός με την κωδική ονομασία Project Spartan δεν θα ονομάζεται Explorer, αλλά Edge. Ο Edge ενσωματώνει βεβαίως την προσωπική βοηθό Cortana ενώ επιπλέον υποστηρίζει επεκτάσεις (η εταιρεία είπε ότι με ελάχιστες αλλαγές μετέφερε με ευκολία επεκτάσεις από τον Chrome στον Edge). Η ονομασία λογικά δεν αποτελεί έκπληξη σε πολλούς, αφού είναι η ίδια που έχει δώσει η εταιρεία στην νέα μηχανή rendering της Microsoft που χρησιμοποιείται στον Windows 10 browser της (EdgeHTML). Αν και ο Microsoft Edge είναι ο αντικαταστάτης του Internet Explorer, η Microsoft θα κρατήσει τον τελευταίο για τους επιχειρησιακούς πελάτες της. Ο Microsoft Edge, σχεδιάστηκε με γνώμονα να προσφέρει μινιμαλιστική αλλά πλούσια εμπειρία, προσφέροντας δυνατότητα σημειώσεων με ψηφιακό μελάνι, την ενσωμάτωση της Cortana καθώς και λίστα ανάγνωσης. Ο Microsoft Edge θα αποτελέσει τον βασικό browser των Windows 10. Κατά την παρουσίαση είδαμε για πρώτη φορά και τη χρήση extensions την οποία θα υποστηρίζει ο νέος browser, με τη Microsoft να παρέχει και έναν εύκολο τρόπο μετατροπής των extensions που έχουν δημιουργηθεί για το Chrome browser. Η κίνηση αυτή αναμένεται να εμπλουτίσει πολύ γρήγορα τη βιβλιοθήκη των extensions που θα είναι διαθέσιμοι για τον Microsoft Edge, την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας των Windows 10. Δείτε ολόκληρο το άρθρο
Silverage Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Θα μπορείς να βγάλεις screenshot μέσω browser;
buk4 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Για άλλη μια φορά το πρώτο πράγμα μετά από φρέσκια εγκατάσταση Windows,είναι να περάσεις τον mozilla.... Sent from my iPad using Insomnia 10
Human Soul Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Άπατος; έβαλα τα win 10 σε vmachine και πρέπει να σου πω ότι τα σπάει. 8
ntarlas Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πάντα ήθελα ενα browser για να ζωγραφίζω .....
ChimairaX Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Αντιγραφή από Samsung το όνομα. Αντιγραφή από iPhone γενικά. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Αντιγραφή από Samsung το όνομα. David Evans is pissed...
obi Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Αντιγραφή από Samsung το όνομα. Αντιγραφή από iPhone γενικά. Πού να δεις τώρα που οι developers θα μπορούν να αντιγράφουν μεγάλο μέρος του κώδικα από Android και iOS apps και να τις κάνουν compile σε Windows apps με ελάχιστη προσπάθεια. Κακό πράγμα οι αντιγραφές τελικά! lol 1
XPHSTOS_ Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Τον βρήκα εξαιρετικό, αν έχει και εφάμιλη απόδοση με τον 11 θα είναι τέλειος!!!Σαν Interface ήδη μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον!!! 1
Mikri Nefeli Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 να βάζεις windows και να μην ξέρεις τι να πατήσεις για να βάλεις firefox...μη σου τύχει.. 1
pitogiro Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 A brand new browser to download chrome from. Yayy! Καλούλης φαίνεται. Θα τον δοκιμάσουμε. 2
gokuthelegend Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ότι νέο βγαίνει, ακόμη και αν είναι κακό, είναι καλοδεχούμενο για να υπάρχει ανταγωνισμός. Εγώ αυτό που θέλω να ρωτήσω και που δεν έχω καταλάβει είναι το εξής, αυτός ο νέος browser θα παίζει μόνο σε Windows 10; Σε Windows 7 και 8/8.1;
protsimer Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Αντε μπας και βγει ένας ολοκληρωμενος browser. O IE11 έχει άπιαστο hw acceleration και το καλύτερο scrolling αλλά μου λείπουν τα extensions του Chrome. Οι υπόλοιποι είναι απομεινάρια άλλης εποχής. 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα