Προς το περιεχόμενο

monasthraki

nikthegreek

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Θωμάς,παλιά "λινάτσα",όπου έχει ψωμί τη χώνεται,σφάχτης,άμα σε πιάσει στην ανάγκη σου,σου κατέβασε το μάγουλο.... :shock:

Για πες τι ψάχνεις,μήπως βρεις τπτ...

Δημοσ.

Για πειτε ρε παιδιά, που ακριβώς βρίσκονται τέτοια μαγαζάκια στο Little Monastery; Και πόσο "παλιά" είναι τα παλιά που έχει; Μέχρι τι χρονολογία φτάνει; Απλά μέχρι μεσαίωνα ή έχει και απολιθώματα; ;)

Δημοσ.

Α, κατάλαβα... ούτως ή άλλως, όμως, το e-bay να'ναι καλά, το πρόβλημά μου το έλυσα (ή, μάλλον, θα το λύσω μόλις παραλάβω).

Αυτός ο άπιστος Θωμάς που τα βρίσκει; Σαν αυτόν του Thomas Soft μου ακούγεται πάντως...!

Δημοσ.

Ελπίζω να μην θεωρηθει διαφήμηση, (...)

Υπάρχει και ο Δουδούμης, παλιοτερα ήταν απέναντι από το Pop22Watt, τώρα είναι στη Λεπενιώτου 11 στου Ψυρρή. Έχω πάρει από εκει Drive 5 1/4 και, παλιότερα ήταν ο τελευταίος που επισκεύαζε Home - σε εμένα είχε φτιάξει το Spectrum μου - με την τρίτη φορα έστω, αλλα το έφτιαξε.

Δημοσ.

Ελπίζω να μην θεωρηθει διαφήμηση, (...)

Υπάρχει και ο Δουδούμης, παλιοτερα ήταν απέναντι από το Pop22Watt, τώρα είναι στη Λεπενιώτου 11 στου Ψυρρή. Έχω πάρει από εκει Drive 5 1/4 και, παλιότερα ήταν ο τελευταίος που επισκεύαζε Home - σε εμένα είχε φτιάξει το Spectrum μου - με την τρίτη φορα έστω, αλλα το έφτιαξε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...