Crystallization Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σκεφτόμουν να πάρω τον Sandisk Ultra II 240GB, αλλά γλυκοκοιτάζω και τον 850 EVO 250GB της Samsung. Επειδή θα είναι ο 1ος SSD που θα πάρω, έχω κάποιες ερωτήσεις:1] Εδώ αναφέρει το Turbo Write Cache του 850 EVO που είναι cache των 3GB και μετά πέφτει η ταχύτητα στα 300mb/s, το οποίο είναι ΠΟΛΥ πιο κάτω από του Ultra II που κρατάει σταθερά ένα 450+ mb/s. Τι παίζει με αυτό;2] Η εγγύηση από 3 χρόνια στα 5 χρόνια σίγουρα είναι ένα συν, αλλά ακούω συνέχεια για προβλήματα στους Samsung δίσκους, ενώ για Sandisk όχι τόσο συχνά. Είναι επειδή είναι πιο δημοφιλής οι Samsung ή όντως παίζει κάτι;3] Στον 850 evo αναφέρει την λειτουργία TRIM. Είναι απαραίτητο πλέον να ασχολείσαι με αυτή την λειτουργία στους SSD ή είναι ένα tool του παρελθόντος έτσι όπως έχουν εξελιχθεί;Γενικά θέλω έναν δίσκο γρήγορο, αλλά πάνω από όλα αξιόπιστο! Στα ίδια τα review του userbenchmark στον Ultra II λέει πως καλό θα ήταν να περιμένει κανείς τον 850 evo, αλλά σε πολλά κομμάτια βγαίνει καλύτερος ο sandisk. Δώστε μου λίγο τα φώτα σας εσείς που ξέρετε από SSD.Εντέλη, ποιον θα μου προτείνατε;
neof1z Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Είμαι στην ίδια φάση όσο άφορα την αξιοπιστία και την ταχύτητα.Σύντομα θα πάρω δυο SanDisk SSD 240GB Extreme Pro για Raid 0.Ο συγκεκριμένος έχει 10 χρόνια εγγύηση και το πρόγραμμά του τους διαβάζει και σαν Raid (Έτσι αναφέρουν στην SanDisk) Release Notes for SSD Dashboard 1.4.0 SanDisk SSD Dashboard software: version 1.4.0, release date: April 9, 2015 New changes since version 1.3.0:- Added the ability (optional) to send you an email or text message alert when your SSD needs attention- Replaced command line interface with a graphical user interface in Linux- Added a mechanism to prevent users from updating their SSD with the same firmware more than once- Fixed Firmware Update to allow updating all SSDs in an Intel RAID configuration- Added a password protected zip file for the Generate Report output files- Fixed inaccurate display of the SATA link speed- Changed the way the promotional messages are presented to you in the right panel- Fixed other minor bugs
Crystallization Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δυστυχώς ο extreme pro ξεφεύγει από αυτά που θέλω να διαθέσω. Από τις 2 επιλογές, ποια προτείνεις;
SPANK Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Υπάρχει ενότητα Βοήθεια / Προτάσεις αγοράς σκληρών δίσκων
Προτεινόμενες αναρτήσεις