alexis@me Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Η αλήθεια είναι πως το speedport του οτε δεν μου γεμίζει το μάτι , και το ZTE που δίνουν επίσης. Σκέφτομαι να το αντικαταστήσω με το http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-15_TD-W9980.html TPLINK N600 βγαίνει κοντά στο 100άρικο. Ποια η άποψη σας ? Θα δουλέψει με vdsl του OTE ? Το έχει δοκιμάσει κανείς ? Ευχαριστώ
ekans Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Οσο αναφορα τα ρουτερ του οτε λειτουργει και με τα 2 ρουτερ το speedport ειναι αρκετα καλο μιας που το ειχα μισο χρονο.. το zte με την vdsl δεν συνδιαζεται γιατι δεν θα σου δινει την ταχυτητα της vdsl με το speedport απο την 30αρα επιανα τα 26 χωρις αποσυνδεσεις κλπ.. γνωμη μου δοκιμασε το και αν δεν σ αρεσει αγοραζεις..φιλικα παντα
alexis@me Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το έχω και εγω το speedport , μπορείς να κάνεις ping στο router σου ? πχ ping 192.168.1.1 και να δεις τι χρόνος σου δίνει ? παίρνω από 1.8 ms έως και 400 ms !!!!
ekans Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 σαν πολλα φαινονται.. εμενα πλεον με 24αρα(την ξαναβαλα για οικονομικους λογους) εχω λιγοτερο.. απο cmd δοκιμαζεις ετσι? τι ταχυτητα σου διχνει το ρουτερ? παιζει ρολο και η περιοχη που μενεις,ποσο κοντα εισαι στον οτε - στο καφαο.. επισης μεγαλη απωλεια ειναι και στα καλωδια που φτανουν στο σπιτι τα οποια ειναι απλα τηλεφωνικα και οχι utp/οπτικη ινα..
alexis@me Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 όχι, δεν κατάλαβες, το modem συγχρονιίζει μια χαρά , το θέμα του είναι με το routing του. 27,70down 2.20 up . αν κάνω ping στο in.gr θα πάρω 64ms έως 920 ms. εσύ ?
ekans Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 51ms εμενα.. γιατι το ψαχνεις αφου εχεις μια χαρα download? εχεις θεμα με το ping σε κανενα παιχνιδι?
alexis@me Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 γιατί υπάρχουν κάτι στιγμές που δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνονται που σκαλώνει και θέλει 2sec να αποφασίσει να ξεκινήσει να φορτώσει το site και μετα θελει πχ 1 sec να το φορτώσει . είμαι στο τελευταίο firmware, δοκιμασα και downgrade , δοκίμασα άλλον browser, δοκίμασα σε windows (δουλεύω mac) . δοκίμασα εξωτερικό router. Μόνο με ethernet δεν τρώει τα σκαλώματα αυτά αλλά δεν μπορώ να έχω ethernet να περνάει από την μέση του σαλονιού. με powerline ψιλο έγινε η δουλειά και λύνεται το θέμα , αλλά μονο για τον υπολογιστή . η ταμπλετα και το κινητο τρώνε φρίκες ώρες ώρες. (είμαι γκρινιάρης το ξέρω )
ekans Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 χαχα.. φιλε σαν το καλωδιο δεν εχει να ξερεις.. οσο αναφορα αυτο που λες για το ασυρματο αμα πεφτει κλπ πρεπει να αλλαξεις καναλι συνιθως βαζουν το 11.. παρε ενα τηλ τον οτε 24ωρο ειναι και ρωτα.. να ξερεις ομως ο καθενας λεει τα δικα του μπορει να παρεις και 5 διαφορετικα ατομα για να γινει η δουλεια σου(δηλαδη να πεσεις στον εμπειρο)..
alexis@me Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 είμαι στο κανάλι 7 αφού με προγραμματάκι είδα ποια κανάλια ειναι ελευθερα, αλλά και με N δίκτυο στα 5ghz συνεχίζει το ίδιο. Τεσπα , θα δείξει ο καιρος . Σε ευχαριστώ για την βοηθεια σου. Καλη συνέχεια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα