Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα σου πρότεινα μέσω δορυφόρου διότι θα έχεις πρόσβαση και στα HD κανάλια. Ο ΟΤΕ έχει πάρα πολλά, μόνο τα αθλητικά είναι 7. Εάν έχεις και τηλεόραση που να υποστηρίζει ανάλυση θα το ευχαριστηθείς. Μέσω ευρυζωνικής σύνδεσης έχεις το πλεονέκτημα ότι μπορεί να πας το πρόγραμμα μέχρι 24 ώρες πίσω. Θα πρέπει να έχεις όμως ταχύτητα τουλάχιστον 8 Mbps για να σου παρέχει ο ΟΤΕ το ευρυζωνικό. Εγώ προσωπικά έχω δορυφορικό.

Δημοσ.

Και εγώ σαν πιο καλό νομίζω πως είναι το δορυφορικό. Απλά, τα πρώτα έξοδα για τεχνικούς, κεραίες, εγκαταστάσεις και τέτοια, πρέπει να φτάνουν κανα 150άρι. Έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Είναι περίπου 100€ μέχρι 30 μέτρα καλώδιο (τη διαφορά την πληρώνεις). Αλλά κατα καιρούς ο ΟΤΕ παίζει προσφορές που δίνει δώρο την εγκατάσταση. Αυτό το καιρό τρέχει μία προσφορά με τους δύο πρώτους μήνες δώρο.

Δημοσ.

Οκ, κατάλαβα. Τα hd κανάλια ποια είναι? Και εσείς, έχετε και Internet από τον ΟΤΕ ή από άλλη εταιρία?

Δημοσ.

Εγώ έχω και internet από τον ΟΤΕ. Γενικά το ΟΤΕ TV έχει πάρα πολλά HD κανάλια. Γενικά σου αναφέρω έχει 7 κανάλια με αθλητικά HD, το Village Cinema HD, το ΟΤΕ CInema 1 HD, to National Geographic HD κ.λ.π. Τα έχει αναλυτικά στο site toy OTE.

• 2 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...