SolidSoul Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 http://s10.postimg.org/gt6cquayh/IMG_0779_1.jpg εχω αυτο το σημαδακι στην οθονη (δυο για την ακριβεια).Να τονισω οτι δεν ειναι pixel διοτι και κλειστη που ειναι φαινεται κανονικα και ειναι γραμμη αλλα κοντα στο bezzel .Πιο πολυ για μαρκαδορο(μουτζουρα) κανει εχω προσπαθησει με καθαριστικο αλλα τιποτα.Καμια ιδεα;
Σαϊνόμπι Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 [/url] screen capture windows" /> εχω αυτο το σημαδακι στην οθονη (δυο για την ακριβεια).Να τονισω οτι δεν ειναι pixel διοτι και κλειστη που ειναι φαινεται κανονικα και ειναι γραμμη αλλα κοντα στο bezzel .Πιο πολυ για μαρκαδορο(μουτζουρα) κανει εχω προσπαθησει με καθαριστικο αλλα τιποτα.Καμια ιδεα; προσπαθησε λιγο καλυτερα στην αναρτηση της φωτογραφιας
SolidSoul Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ενταξει;;Μαλλον μαρκαδορος ειναι γιατι υπαρχει και πανω στο bezel και στο πλαστικο.Τωρα πως φευγει αυτο;;
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ελάχιστο οινοπνευμα σε βαμβακι πολυ πολυ τοπικα (χωρις να επεκταθεις πολυ πιο περα) θα προσπαθουσα εγω παντως. Λεω τι θα δοκιμαζα εγω, οχι τι ειναι σωστο
SolidSoul Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 και εγω το οινοπνευμα εχω στο μυαλο μου αλλα περιμενω και δευτερη γνωμη. δεν νομιζω να γινει ζημια αν βαω ισα ισα στην μυτη λιγο οινοπνευμα. Τι λετε; να κλεισει το θεμα ολα οκ με τον οινοπνευμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα