kostas kiziridis Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλησπερα σε ολους,το προβλημα μου ειναι το εξης παιζοντας καμια φορα μου γραφη η οθονη no signal, εχω ηχο μεχρι που κολλαει και αυτος,για να ξεκινιση πρεπει να κανω επαναεκκινιση,drivers εβαλα τους καινουργιους παλι τα ιδια, σημερα με το εκανε 3 φορες τι μπορει να ειναι?
kostas kiziridis Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 cpu AMD a10-7700kmobo asus a88 xm pluspsu corsair 650
trujillo2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 ποτε στο κανει? μονο κατα την διαρκεια παιχνιδιου? η' και σε ανυποπτη στιγμη?
titanforce Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Καλησπερα σε ολους, το προβλημα μου ειναι το εξης παιζοντας καμια φορα μου γραφη η οθονη no signal, εχω ηχο μεχρι που κολλαει και αυτος,για να ξεκινιση πρεπει να κανω επαναεκκινιση, drivers εβαλα τους καινουργιους παλι τα ιδια, σημερα με το εκανε 3 φορες τι μπορει να ειναι? Ελαττωματικη mobo κατα τη γνωμη μου. Εχει εγγυηση;
kostas kiziridis Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 νομιζω μονο μια φορα στο ιντερνετ και καμια 8-9 φορες κατα την διαρκεια του παιχνιδιου,ειχε καιρο να το κανει και μου το ξανα εκανε εχθες μια και σημερα 3 φορες,εγγυηση εχει ναι ειναι ακομη 6-7 μηνων.
trujillo2008 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ξεκινα με το πιο απλο που ειναι να τσεκαρεις τις μνημες με το memtest . μετα αν ολοκληρωθει επιτυχως τσεκαρουμε παρακατω . πρωτα ομως αν θες κατεβασε το HW monitor και ανεβασε μια φωτο με τις θερμοκρασιες
kostas kiziridis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Η θερμοκρασιες ειναι ενταξει μαχ 62θα δοκιμασω και με το μεμ τεστ σε λιγο ευχαριστω
titanforce Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 νομιζω μονο μια φορα στο ιντερνετ και καμια 8-9 φορες κατα την διαρκεια του παιχνιδιου, ειχε καιρο να το κανει και μου το ξανα εκανε εχθες μια και σημερα 3 φορες, εγγυηση εχει ναι ειναι ακομη 6-7 μηνων. Στη θεση σου θα ζητουσα αντικατασταση.
titanforce Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 Δημοσ. 2 Μαΐου 2015 μητρικης?Ναι. Αφου δεν εχει ληξει η εγγυηση δεν εχεις τιποτα να χασεις, παρα μονο να κερδισεις.
kostas kiziridis Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 μμμμ δεν ξερω.. τωρα εχει δυο μερες να μου το κανει
titanforce Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 μμμμ δεν ξερω.. τωρα εχει δυο μερες να μου το κανειΚοιτα κατα τη γνωμη μου αφου εχει εμφανισει το προβλημα δεν υπαρχει λογος για να ρισκαρεις.
kostas kiziridis Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2015 θα το παρακωλουθησω ακομη 1-2 εβδομαδες και μετα θα δω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα