Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Piston 3 - 16,92€ @geekbuying.com

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σήμερα τα παρέλαβα εγώ, είχαν σταλεί στις 11/5. Ωραία συσκευασία, ωραία αίσθηση υλικών. Αν και δεν έχω συνηθίσει αυτού του είδους τα ακουστικά, σε μια γρήγορη δοκιμή μου φάνηκαν αρκετά καλά και κάθονται καλά στο αυτί.

Τα κουμπιά στο καλώδιο λειτουργούν ως start/pause, next previous. Μπορούμε να αλλάξουμε μέσω android να είναι volume up/down;

Δημοσ.

Μηπως τα εχει δοκιμασει κανεις πανω στο Dualshock4 του PS4 ??

Βασικα με ενδιαφερει εαν μπορει να κανει mute το μικροφωνο.

Με ενδιαφερει και εμενα το ιδιο.

Δημοσ.

δεν μπορεις να κανεις mute...το δοκιμασα πριν απο λιγο

Εχω hansdfree(ψειρες)της Sony αλλα εχουν μονο 1 πληκτρο(για απαντηση μαλλον).Ουτε volume+mute.

Με ενδιαφερει κυριως να βρω hansfree(ψειρες) που να εχουν mute και να ειναι συμβατα με PS4.

Αν γνωριζει καποιος ας γραψει καποια που εχει δοκιμασει.

Δημοσ.

Τα κουμπιά στο καλώδιο λειτουργούν ως start/pause, next previous. Μπορούμε να αλλάξουμε μέσω android να είναι volume up/down;

Θα ήθελα και εγώ να το μάθω αυτό. Anyone?

Δημοσ.

Στο htc one m9 εμένα το μεσαίο είναι play pause και τα άλλα δυναμώνουν και χαμηλώνουν τη μουσική

Δημοσ.

Καλημερα, μολις χθες παρελαβα απο gearbest. Πολυ ποιοτικα απο πλευρας εμφανισης, εντυπωσιαστηκα. Δεν προλαβα ομως να τα χρησιμοποιησω ιδιαιτερα για να βγαλω συμπερασματα, η χρηση τους προοριζεται παντως για χαντς φρι και λιγη μουσικη απο κινητο.

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει η αγορά τους, αλλά δεν έχω επιχειρήσει ποτέ αγορά από εξωτερικό, ούτε κατέχω πιστωτική.

Αν κάποιος τα έχει και δε τα θέλει ή σκοπεύει να κάνει αγορά και δε του είναι πρόβλημα να πάρει άλλο ένα για εμένα μετά από συνεννόηση μαζί μου σε pm, θα του ήμουν υπόχρεος. Σας ευχαριστώ.

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει η αγορά τους, αλλά δεν έχω επιχειρήσει ποτέ αγορά από εξωτερικό, ούτε κατέχω πιστωτική.

Αν κάποιος τα έχει και δε τα θέλει ή σκοπεύει να κάνει αγορά και δε του είναι πρόβλημα να πάρει άλλο ένα για εμένα μετά από συνεννόηση μαζί μου σε pm, θα του ήμουν υπόχρεος. Σας ευχαριστώ.

Ευκαιρία να κάνεις την αρχή. Όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...