kabamaru2372 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Χαχα ... τι ωραία. 22 Μαϊου πάω Ιαπωνία Τυχερούλη.....
fingolfingr Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αν και ίσως να εχω υπερβολικές απαιτήσεις, θα ήθελα ενα τέτοιο stick που να τροφοδοτείται από το USB της τηλεόρασης ωστε να μην κρεμονται καλώδια. Σε καποιους μπορεί να φαίνεται αστείο αλλα τα καλώδια είναι το αγαπημενο παιχνιδι της κορης μου και με εξωτερική τροφοδοσία δεν θα αντεξει ούτε ώρα. Προς το παρόν βολευομαι με ενα raspberry αλλα δεν βολευει όλα τα μελη της οικογενειας
obi Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αν και ίσως να εχω υπερβολικές απαιτήσεις, θα ήθελα ενα τέτοιο stick που να τροφοδοτείται από το USB της τηλεόρασης ωστε να μην κρεμονται καλώδια. Σε καποιους μπορεί να φαίνεται αστείο αλλα τα καλώδια είναι το αγαπημενο παιχνιδι της κορης μου και με εξωτερική τροφοδοσία δεν θα αντεξει ούτε ώρα. Προς το παρόν βολευομαι με ενα raspberry αλλα δεν βολευει όλα τα μελη της οικογενειας Με την ευκαιρία, στο Build ανακοινώθηκε και η διάθεση του Windows 10 για raspberry που θα είναι και δωρεάν, οπότε γιατί όχι; Όσο για το Epson tv stick, συνδέεται με την tv μέσω hdmi, όποιος θέλει όμως θα μπορεί φαντάζομαι και να το συνδέσει με τη USB της τηλεόρασης για επιπλέον τροφοδοσία.
fingolfingr Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Με την ευκαιρία, στο Build ανακοινώθηκε και η διάθεση του Windows 10 για raspberry που θα είναι και δωρεάν, οπότε γιατί όχι; Όσο για το Epson tv stick, συνδέεται με την tv μέσω hdmi, όποιος θέλει όμως θα μπορεί φαντάζομαι και να το συνδέσει με τη USB της τηλεόρασης για επιπλέον τροφοδοσία. Το ξερω ότι θα εχει windows 10 το raspberry αλλα εδώ μιλαμε για atom επεξεργαστή ενώ το raspberry εχει ARM. Οπότε δεν ξερω κατα πόσον θα είναι συμβατα τα προγραμματα. Κατι σαν windows RT φανταζομαι θα είναι. Το raspberry λειτουργεί οριακά από την τροφοδοσία της USB της TV και χωρίς εξτρα στις usb του μιας και κανονικά χρειάζεται περισσότερα amps. Αυτό μαλλον δεν θα παίζει.
obi Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Το ξερω ότι θα εχει windows 10 το raspberry αλλα εδώ μιλαμε για atom επεξεργαστή ενώ το raspberry εχει ARM. Οπότε δεν ξερω κατα πόσον θα είναι συμβατα τα προγραμματα. Κατι σαν windows RT φανταζομαι θα είναι. Το raspberry λειτουργεί οριακά από την τροφοδοσία της USB της TV και χωρίς εξτρα στις usb του μιας και κανονικά χρειάζεται περισσότερα amps. Αυτό μαλλον δεν θα παίζει. Ναι το Raspberry με τον ARM ίσως θα έχει κάτι σαν RT. Τι ανέφερα σαν εναλλακτική για κάποιον που πειραματίζεται και ίσως τον ενδιαφέρει το Windows 10 Store. Για την τροφοδοσία δε θα έπαιρνα και όρκο στο αν το Epson θα δουλεύει ή όχι μέσω tv. Μια φορά λογικά θα τροφοδοτείται από hdmi συμπληρωματικά με το USB. Αν οι ενεργειακές απαιτήσεις του κάθε chipset είναι αντίστοιχες με την παροχή των θυρών της x τηλεόρασης, αυτό μένει να φανεί στην πράξη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα