voltmod Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Η εταιρεία Epson αναμένεται να διαθέσει στα τέλη Μαϊου, ένα νέο Windows 8.1 mini PC stick με την ονομασία Endeavor SY01.Το λιλιπούτειο PC της Epson που έχει αρκετές ομοιότητες με το Intel Compute Stick εξοπλίζεται με τον επεξεργαστή Intel Atom Z3735F που ενσωματώνει γραφικά Intel HD Graphics και έχει συχνότητα 1,33GHz, καθώς και με 2GB DDR3 RAM και 32GB αποθηκευτικού χώρου (eMMC). Η συσκευή, που διαθέτει και ανεμιστηράκι για την ψύξη της, έχει υποδοχή microSD, θύρα USB 2.0 (για την σύνδεση USB flash drive), microUSB2.0 (για φόρτιση) καθώς και HDMI, για την σύνδεση του με τηλεόραση ή οθόνη. Όσο αφορά στην δικτύωση και στην συνδεσιμότητα, διαθέτει WiFi 802.11a/b/g/n καθώς και Bluetooth 4.0+EDR. Οι διαστάσεις του stick είναι 113 x 38 x 14 χιλιοστά και το βάρος του είναι 60 γραμμάρια. Το Epson Endeavor SY01 βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα της Microsoft, Windows 8.1 with Bing (32-bit) και στην Ιαπωνία που θα κυκλοφορήσει από τα τέλη Μαϊου θα κοστίζει ¥19440 (περίπου €147). Η εταιρεία δεν έκανε γνωστό αν σκοπεύει να το κυκλοφορήσει και σε άλλες αγορές. Site: Liliputing
xampo_s Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 κάτι μου λέει ότι θα κολλάει καλύτερα από UHU 5
obi Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Έχει ίδια τουλάχιστον specs με Windows 8.1 tablets που αποδεδειγμένα δεν κολλάνε ούτε με εποξική. Άρα όχι. Το ανεμιστηράκι μου κάνει εντύπωση. 10
tulipas Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Αυτά παίρνουν κανονικά updates? Δηλαδή θα πανε στα Windows 10 1
badweed Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 microUSB2.0 (για φόρτιση) microδιορθωση : αν δεν εχει μπαταρια τοτε ειναι (για τροφοδοσια ).
tsonta Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 και στην Ιαπωνία που θα κυκλοφορήσει από τα τέλη Μαϊου θα κοστίζει ¥19440 Χαχα ... τι ωραία. 22 Μαϊου πάω Ιαπωνία
Superior Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 λογικα ομως θα χρειαζεται συνδεδεμενα και ενα πληκτρολογιo με ποντικι ωστε να χειριζεται καποιος τα Windows 8.1, σωστα ?? (αν και δεν αναφερονται οι θυρες αυτες στα παραπανω specs - εκτος αν μου διαφευγει κατι ??)
sgiak Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Tsonta,δεν το λέω για να τρολάρω, αλλά η συγκεκριμένη σάχλα θα ήταν το τελευταίο πράγμα που θα με χαροποιούσε αν είχαν να πάω στην Ιαπωνία τον Μάιο.Εσύ βέβαια μπορεί να πηγαινοέρχεσαι και να μην σε ενθουσιάζει
kifinas Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 λογικα ομως θα χρειαζεται συνδεδεμενα και ενα πληκτρολογιo με ποντικι ωστε να χειριζεται καποιος τα Windows 8.1, σωστα ?? (αν και δεν αναφερονται οι θυρες αυτες στα παραπανω specs - εκτος αν μου διαφευγει κατι ??) Όχι απαραίτητα αλλά υπάρχουν τόσο USB όσο Bluetooth. Άρα βάζει πάνω ότι πληκτρολόγιο και ποντίκι θέλει. 1
vapits Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 λογικα ομως θα χρειαζεται συνδεδεμενα και ενα πληκτρολογιo με ποντικι ωστε να χειριζεται καποιος τα Windows 8.1, σωστα ?? (αν και δεν αναφερονται οι θυρες αυτες στα παραπανω specs - εκτος αν μου διαφευγει κατι ??) Στο site γράφει ότι έρχεται με πληκτρολόγιο (το δείχνει κιόλας). 1
kifinas Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Προαιρετικό λογικά. Μια άλλη λύση θα ήταν κάτι τέτοιο http://www.geekbuying.com/item/MINIX-NEO-A2-Lite-2-4G-Wireless-Keyboard---Air-Mouse-Support-Six-axis-Gyroscope-Accelerometer-for-Windows-Android-Linux-MAC-OS--Black-338989.html
21century Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Βολικό πολυ αλλα με την τηλεόραση πως θα συνδέεται?
leo06 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Βολικό πολυ αλλα με την τηλεόραση πως θα συνδέεται? με το hdmi
ΠΟΤΑΚΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 εχω εδώ και αρκετό καιρό ένα ανάλογο μηχανάκι με windows 8.1 και δεν κολλάει όσο κι αν το ζορίζω. Έχει βγάλει ακόμα και 5 ώρες σε λειτουργία ν αναπαράγει 1080p ταινίες αλλά και ελαφριά games χωρις ούτε ένα κόλλημα. Ζεσταίνεται βεβαία ( γι αυτο και βλέπουμε ανεμιστήρα εδώ) αλλά κάνει την κάθε σύγχρονη smart tv να να φαντάζει απαρχαιωμένη. Το δουλεύω με σετακι πληκτρολόγιο - ποντίκι bluetooth 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα