marksk Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Γεια σας έχω στο σπίτι έναν server με ubuntu server edition και θα ήθελα να μάθω αν μπορώ με κάποιο τρόπο α. να δημιουργήσω έναν vpn server που να μου δίνει ip σε ξένη χώρα β. να περνάω όλο το traffic του σπιτιού μου από κει
headbanger Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 βεβαίως και μπορείς. θα τον κάνεις Proxy server και θα στήσεις και ένα VPN και είσαι άρχοντας.
marksk Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2015 Κάτι τέτοιο και γω φαντάστικα, απλά δεν ξέρω πώς ακριβώς να το κάνω
m4b Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Καλησπέρα φίλε μου, Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες στο ιντερνετ που προσφέρουν αυτό που ζητάς. Με ένα απλό ψάξιμο στο google θα βρεις αυτό που ψάχνεις. Πολλές από αυτές έχουν και οδηγούς για τις ρυθμίσεις.
aposporis Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 marksk είσαι στο εξωτερικό να υποθέσω; Θα μπορούσες να πάρεις ένα vps και να στήσεις ότι χρειάζεσαι αλλά έχει δουλίτσα. Άσε που που δεν σου επιτρέπουν όλοι οι vps providers να το κάνεις. Αλλιώς όπως είπε ο m4b πας σε vpn provider, ρυθμίζεις το modem σου να "βλέπει" μόνο το vpn server που θες και καθάρισες. 1
marksk Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Ελλάδα είμαι φίλε μου. περισσότερο για πειραματισμό θέλω να το στήσω.. κυκλοφορούν διάφορα how to αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω αυτό που θέλω ακριβώς.
m4b Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Δημοσ. 8 Μαΐου 2015 Αν θέλεις να πειραματιστείς μόνος σου τότε κάτι τέτοιο θα σε ενδιαφέρει: https://www.digitalocean.com/community/tutorials/how-to-set-up-an-openvpn-server-on-ubuntu-14-04 Πρέπει να αγοράσεις όμως VPS μαζί τους για να έχεις ip εξωτερικού. Για να δίνουν τέτοιο οδηγό στα tutorials τους σημαίνει ότι επιτρέπουν να το χρησιμοποιείς σαν VPN. Αλλά δεν δίνουν απεριόριστο bandwidth όπως είναι λογικό. Τα πακέτα ξεκινάνε από 1TB και πάει λέγοντας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα