Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλυσπερα  παιδια ενα φιλαρακι μου εχει συνεργειο και μου ζητησε να του φτιαξω ενα προγραμμα σαν πελατολογιο για να μπορει να καταχωρει τους πελατες του.Εγω εψαξα να το ξεκινισω με C# το θεμα ειναι οτι το χρειαζεται σε συντομο χρωνικο (μια εβδομαδα με ειπε. :P)  διαστημα και ετσι δεν εχω την πολυτελεια να κατσω να μαθω την γλωσσα απο την αρχη γιατι δεν την εχω χρησιμοποιηση ποτε,δεν εχω καλες σχεσης με τον προγραμματισμο δεν ασχοληθηκα μονος μου ποτε.Τεσπα εκανα κατι απλο το εκανα σε Access απλα δεν ξερω αν ειναι το καταλληλο και θα ηθελα να μου πειτε και εσεις την γνωμη σας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!

Δημοσ.

θελω να βαζω στοιχεια ονομα,επιθετο,πινακιδα απο το αμαξι,και διαφορα αλλα, αλλα θελω σιγουρα να μπορω να γραφω οτι πχ στα 50000 χιλιομετρα αλλαξα τακακια και να μπορω την αλλη φορα που θα ξανα ερθει να ξανα μπω μεσα και να συνεχίσω να γραφω γιατι πραγμα ηρθε να διορθωση.

Δημοσ.

Υπάρχουν ορισμένα προγράμματα δωρεάν και πελατολόγιο αν ψάξεις στο ιντερνετ. Μπορείς να τα δοκιμάσεις για να δεις αν κάνουν την δουλειά σου.

http://www.greeksoft.gr/eppagelmatika.html

Δεν είναι κακή επιλογή η access για μια μικρή επιχείριση και ένα απλό πελατολόγιο.

Δημοσ.

Μήπως να μην του έκανες ένα account σε κάποια πλατφόρμα online διαχείρισης γραφείου;

excel + onedrive από outlook.com ή gmail τον υπέρκαλύπτουν, είναι εύκολα και για εσένα και για αυτόν, δεν μπορούν να χαθούν μιας και δεν θα είναι βασισμένα στο pc του, θα έχει πρόσβαση από παντού.

Ειλικρινά δεν μπορώ να εντοπίσω αρνητικά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...