Προς το περιεχόμενο

Samsung s5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας.Η αδερφή μου αγόρασε(βασικά ο πατέρας μου της αγόρασε)το samsung galaxy s5.Επειδή το αγόρασε 150 ευρώ νομίζω μου φάνηκε ότι μπορεί να είναι απομίμηση.Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν όντως είναι και αν μπορώ να δω κάτι στο κινητό για να καταλάβω αν είναι ή όχι ψεύτικο.

-Λέει το κινητό (στα τεχνικα χαρακτηριστικα)ότι είναι το samsung galaxy s5 αλλά είδα ότι μπορείς να αλλάξεις το ονομά του(λεει όνομα κινητου:galaxy s5 και μπορείς αν θες να αλλάξεις το όνομα).

-Δεν το αγόρασαν με συσκευασία κανονική

-Λέει ότι ο αριθμός μοντέλου είναι: SM-G900H στα τεχνικά χαρακτηριστικά ενω το quick start guide που δώθηκε μαζί με το κινητό λέει το ίδιο χωρίς το Η

-διάβασα στο ίντερνετ έχει καλή κάμερα το κινητό έχει ανελέιτη κάμερα και σε ανάλυση και σε χρ΄ωματα

-ζυγίζει 135 γρ. περίπου

-έχει το google playstore,την μετρηση των παλμων κ.τ.λ.

-πάνωαπό την οθόνη φέρνει το λογότυπο της σαμσουνγκ

ρωτάω απλώς επειδή το αγόρασαν φθηνό και μου προκαλεί απορίεςκαι ερωτήματα

Δημοσ.

φίλε αν δεν το δούμε δεν μπορούμε να σου πούμε το πιο απλό που θα κάνεις ειναι:κατέβασε κάποια εφαρμογή benchmark και δες τα χαρακτηριστικα του... best στο playstore κατέβασε την εφαρμογή antutu benchmark κανε το test και αν σου βγάλει κατω απο 40000 μάλλον είναι κλώνος άλλα και τόσο να σου βγάλει μπορεί να είναι ενας δυνατός κλώνος ... τέλος πάντων κανε το test και μετα κοιτα αναλυτικά τα χαρακτηριστικα που θα σου βγάλει και κοίτα αν είναι ίδια με αυτα του κανονικου s5

Δημοσ.

-Δεν το αγόρασαν με συσκευασία κανονική

-διάβασα στο ίντερνετ έχει καλή κάμερα το κινητό έχει ανελέιτη κάμερα και σε ανάλυση και σε χρ΄ωματα

Aυτά αρκούν. Μούφα είναι. Μάλλον, όμως, θα εννοείς ελεεινή κάμερα.

Δημοσ.

Available as:

Samsung SM-G900F for Europe

Samsung SM-G900I for Asia

Samsung SM-G900K/G900L/G900S for Korea

Samsung SM-G900M for Vodafone

Samsung SM-G900A for AT&T

Samsung SM-G900T for T-Mobile

Samsung SM-G900W8 for Canada

(H) δεν υπαρχει καθολου... Τωρα τι antutu λες και scores... Και στις ρυθμισεις περι τηλεφωνου να μπει θα δει οτι εινααι κλωνος..

• Like 1
Δημοσ.

www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5-6033.php

Μια συγκριση εδω θα σε βοηθησει...δεν ειναι lte , ειναι 8πυρηνο κτλ.

Και ομως....ειναι γνησιο. Το exynos....lol

βασικα κοίτα όταν πάτησα το *#06# και μου εβγαλε το IMEI και το εβαλα στο site που μου ειπες δεν το βρικε...ενώ όταν το εβαλα απο την μπαταρια μου εβγαλε αυτο που σου εστειλα

Δημοσ.

Available as:

Samsung SM-G900F for Europe

Samsung SM-G900I for Asia

Samsung SM-G900K/G900L/G900S for Korea

Samsung SM-G900M for Vodafone

Samsung SM-G900A for AT&T

Samsung SM-G900T for T-Mobile

Samsung SM-G900W8 for Canada

(H) δεν υπαρχει καθολου... Τωρα τι antutu λες και scores... Και στις ρυθμισεις περι τηλεφωνου να μπει θα δει οτι εινααι κλωνος..

κι όμως είδες τελικά .... μάλλον το πηρε κλεμμένο γι αυτο και τέτοια τιμη

Δημοσ.

κι όμως είδες τελικά .... μάλλον το πηρε κλεμμένο γι αυτο και τέτοια τιμη

1ον το s5 δεν πιανει 40κ σε benchmark καπου 36-38 και 2ον θες μερικους κινεζους που το περνανε;;;. Εσενα διαβαζοντας το H σου πηγε οτι προκειται για το exynos εεε που πουλιεται σε αφρικη και νοτιο αμερικη που δεν υπαρχει lte..

• Moderators
Δημοσ.

βασικα κοίτα όταν πάτησα το *#06# και μου εβγαλε το IMEI και το εβαλα στο site που μου ειπες δεν το βρικε...ενώ όταν το εβαλα απο την μπαταρια μου εβγαλε αυτο που σου εστειλα

Θεωρω αυτοματα πως το ΙΜΕΙ απο το *#06# ειναι ιδιο με αυτο της μπαταριας, σωστα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...