someone- Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Πολύ ωραίο και πιστεύω λίγο καλύτερο από το s6 στα σημεία.
kostas8080 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 και εμένα μου αρέσει και πιστεύω ότι είναι καλύτερο από το s6... βέβαια πολλοί θα βγουν και θα κραξουν την lg λογω snapdragon 808 αντί του 810 άλλα και ο 810 είναι λιγο πίσω απο αυτον του s6 μάλλον αυτή η επιλογή έγινε για καλύτερη αυτονομία μπαταρίας και λόγω της υπερθέρμανσης... αλλα παρ όλα αυτά δεν θα δεις διάφορα στην απόδοση αυτού σε σχέση με το s6... Μπράβο στην lg... ειναι η μόνη που έχει αποσπωμενη μπαταρία... Όμως στα κατα αν και η τιμη των lg g2 και lg g3 ξεκίνησε 100 ευρω λιγότερο απο τα άλλα φέτος δεν ακολούθησε την ίδια λογική η lg
dieccast Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 απαισιο αυτο το δερμα πισω ειναι πολυ ασχημο για μενα για κανενα λογο δεν θα το αγοραζα παρολο που εχει τρομερα χαρακτηριστικα! γουστα ειναι αυτα
kostasps Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Ρε παιδιά και δέρμα να μην θες σε καλύπτει η lg αφού έχει πολλές επιλογές για το καπακι και από πλαστικο και είναι και οικονομικοτερο
DoYouNote Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Ψάχνω να βρω έναν λόγο που το Note 4 στα 500 ευρώ δεν θα ήταν πιο συμφέρουσα αγορά από ένα G4.
StigmaX Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Προσωπικά το δέρμα μου αρέσει, δίνει ένα ποιο κλασικό στυλ στο τηλέφωνο και στο χέρι θα είναι πολύ απαλό. Επίσης με τον καιρό όσο παλιωνει το δέρμα τόσο ποιο όμορφο δείχνει. Στα τεχνικά ένα χρόνο πίσω από τη σαμσουνγκ φέτος η qualcom. Δεν θα το επέλεγα. Αν είναι να πληρώσεις 600+ για τηλέφωνο σήμερα φουλ για s6.
vrwmiaris Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Δημοσ. 1 Μαΐου 2015 Οι κινέζοι τρίβουν τα χέρια τους με δαύτους, όλους τους βάζω μέσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα