Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Μόλις αγόρασα το netis E1 wifi extender και ενώ κάνω ακριβώς ότι λέει το manual

το led αναβοσβήνει με μπλέ χρώμα [αυτό μεταφράζεται σε: Ε1+ is not connected to the

front device (Main router)].

Δοκίμασα να το φέρω πιο κοντά... τίποτα

Δοκίμασα απευθείας σύνδεση με το router με καλώδιο ethernet.... τίποτα

Τι μπορεί να κάνω λάθος?

Παίζει κάτι με το ΙΡ?

Δημοσ.

μερικες φορες απορω που πατε και βρισκεται τετοια Repeater και που τα ξεθαβετε.υπαρχουν τοσα αλλα γνωστα repeater πχ tp link.αλλα οκ το αφηνουμε αυτο μπας και λυσουμε το προβλημα.

a.firmware update>

β.διαφορετικη Ip απο το αρχικο router αλλα στο αρχικο δικτυο.πχ το adsl router 192.168.1.1 το repeater 192.168.1.254

γ.αλλαξε καναλι στο adsl router.

δ.δοκιμασε χωρις κλειδωμα να δουμε αν θα συνδεθει και μετα δοκιμασε να το κλειδωσεις ή δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.

ε.το πας πισω και παιρνεις κατι αλλο.

• Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπερα αλανια.

σορρυ που ξεθαβω το νημα,αλλα ειπα να μην ανοιξω αλλο,αφου εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ιδιο μηχανημα.

μπορει καποιος να μου πει την ακριβη διαδικασια?

επισης,αν αλλαξω μπριζα  μετα θελει παλι ρυθμιση απο την αρχη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το netis είναι μια χαρά και με το router μου συνδέθηκε αμμέσως manually με δικό του ssd (γιατί έτσι το ήθελα). Με ένα δεύτερο router που έχω ενώ το συνδέω σέρνεται τελείως και δεν λειτουργεί σωστά. Οπότε εικάζω υπάρχει θέμα συμβατότητας με κάποια router.

Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικότατα στο βιβλιαράκι.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι ο εξής:

-βάζουμε το repeater σε μια πρίζα πολύ κοντά στο router.

-κάνουμε ένα reset στο repeater για να διαγραφεί ό,τι ρύθμιση κάναμε ως τώρα (πατημένο κουμπί για 5")

-πατάμε το κουμπί WPS στο router

-πατάμε για 1-2" το κουμπί στο repeater και κάνει αυτόματα tethering

Μόλις σταθεροποιηθεί μπλε φως είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να βγάλουμε το repeater από την πρίζα και να το βάλουμε οπουδήποτε αλλού χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις

Επεξ/σία από VampireKiSS
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν περιγραφεται και τοσο αναλυτικα.

απλα σου λεει κανε αυτο και αυτο,ουτε τι χρωμα θα ειναι η καθε ενδειξη,ουτε αν μπορεις να μεταφερθει,ουτε τποτ.

αυτα που εγραψες ειναι αναλυτικοτατα :P

Δημοσ.

Γιατι νομισεις οτι τα netis ειναι της πλακας? Απο τα καλα ειναι. σε ολα τα προιοντα της.

Δημοσ.

Δεν περιγραφεται και τοσο αναλυτικα.

απλα σου λεει κανε αυτο και αυτο,ουτε τι χρωμα θα ειναι η καθε ενδειξη,ουτε αν μπορεις να μεταφερθει,ουτε τποτ.

αυτα που εγραψες ειναι αναλυτικοτατα :P

Λέω ότι είναι αναλυτικότατο γιατί ακόμη κι εγώ που έχω μαύρα μεσάνυχτα από τέτοια πράγματα, ακολουθώντας τις οδηγίες το σετάρισα σε 2 λεπτά με πλήρη παραμετροποίηση.

Δημοσ.

Κοιτα,για καποιο λογο με τον ιδιο τροπο που το εκανα και δε δουλεψε,το εκανα τωρα και δουλεψε.

απλα ηθελα να ξερω αν μπορω να το μεταφερω χωρις να πρεπει να ξαναρυθμισω.

στο μεταξυ πεταει κατι παραθυρα στους browser,για να το σεταρεις,ενω με το wps δεν επρεπε να γινεται ετσι.

Δημοσ.

Τα παράθυρα τα πετάει όταν δεν έχει σύζευξη με το router.

Όπως και αν το ρυθμίσεις πάντως, από τη στιγμή που "ακούει" το router μπορείς να το βάλεις σε όποια πρίζα θέλεις χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις.

Επειδή με το κατάπτυστο technicolor της forthnet δεν κατάφερα να το δουλέψω, σκέψου μήπως όποιο πρόβλημα τυχών αντιμετωπίζεις είναι λόγω ασυμβατότητας ή θέμα router. Προσωπικά προτιμώ τη χειροκίνητη σύζευξη με ξεχωριστό ssid για να ελέγχω και την λειτουργικότητά του. Αν χρειάζεσαι οδηγίες για να το σετάρεις έτσι πες μου. 

Δημοσ.

Και εγω αρχικα υποψιαζομουν το ρουτερ,γτ εχω το ιδιο ξεφτιλικι με σενα.

πηγα προχθες να το αλλαξω και μου δωσαν ενα ιδιο,αλλα δεν το εχω συνδεσει ακομα να δω τι και πως.

το αλλο ειναι για κλωτσιες παντως,οποτε αμα εχω χρονο αυριο θα κατσω να τα τραμπαρω και να δω πως θα συνδεθει εκει το repeater.

Δημοσ.

Το μηχανάκι είναι πολύ καλό και πανευκολο

1. Το βάζετε στην πρίζα

2. Βρίσκεσαι το ssid του netis

3. Συνεεστε στο netis πχ από το κινητό με wifi

4. Μπαίνετε στον menu του εισαγωντας την διεύθυνση Http://netisext.cc στον browser

5. Μέσα από το μενού κάνετε ότι ρυθμίσεις θέλετε

Μου δούλεψε αμέσως με linksys 354g και με καλά αποτελέσματα επεκτασης εμβέλειας του wifi

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα αλανια.

σορρυ που ξεθαβω το νημα,αλλα ειπα να μην ανοιξω αλλο,αφου εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με το ιδιο μηχανημα.

μπορει καποιος να μου πει την ακριβη διαδικασια?

επισης,αν αλλαξω μπριζα  μετα θελει παλι ρυθμιση απο την αρχη?

οχι δεν θελει απο την αρχη

Το netis είναι μια χαρά και με το router μου συνδέθηκε αμμέσως manually με δικό του ssd (γιατί έτσι το ήθελα). Με ένα δεύτερο router που έχω ενώ το συνδέω σέρνεται τελείως και δεν λειτουργεί σωστά. Οπότε εικάζω υπάρχει θέμα συμβατότητας με κάποια router.

Η διαδικασία περιγράφεται αναλυτικότατα στο βιβλιαράκι.

Ο πιο εύκολος τρόπος είναι ο εξής:

-βάζουμε το repeater σε μια πρίζα πολύ κοντά στο router.

-κάνουμε ένα reset στο repeater για να διαγραφεί ό,τι ρύθμιση κάναμε ως τώρα (πατημένο κουμπί για 5")

-πατάμε το κουμπί WPS στο router

-πατάμε για 1-2" το κουμπί στο repeater και κάνει αυτόματα tethering

Μόλις σταθεροποιηθεί μπλε φως είμαστε έτοιμοι και μπορούμε να βγάλουμε το repeater από την πρίζα και να το βάλουμε οπουδήποτε αλλού χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις

αν υπαρχει ασυμβατοτητα καλο ειναι να κοιταει καποιος για Firmware update.επισης για μενα προσωπικα καλυτερα αν καποιος ξερει να γινεται το setup μεσα απο το ιδιο το Repeater και το wps να το κλεινει τελειως.

Τα παράθυρα τα πετάει όταν δεν έχει σύζευξη με το router.

Όπως και αν το ρυθμίσεις πάντως, από τη στιγμή που "ακούει" το router μπορείς να το βάλεις σε όποια πρίζα θέλεις χωρίς να χαθούν οι ρυθμίσεις.

Επειδή με το κατάπτυστο technicolor της forthnet δεν κατάφερα να το δουλέψω, σκέψου μήπως όποιο πρόβλημα τυχών αντιμετωπίζεις είναι λόγω ασυμβατότητας ή θέμα router. Προσωπικά προτιμώ τη χειροκίνητη σύζευξη με ξεχωριστό ssid για να ελέγχω και την λειτουργικότητά του. Αν χρειάζεσαι οδηγίες για να το σετάρεις έτσι πες μου. 

και το καλο με το χειροκινητο ειναι οτι μπορεις να παιξεις με ρυθμισεις για να δεις μηπως στρωσει με καποια ρυθμιση με διαφορα ρουτερ που δεν παιζει.βεβαια μπορεις και με wps να το ρυθμισεις και μετα να το πειραξεις αλλα οκ.

Το μηχανάκι είναι πολύ καλό και πανευκολο

1. Το βάζετε στην πρίζα

2. Βρίσκεσαι το ssid του netis

3. Συνεεστε στο netis πχ από το κινητό με wifi

4. Μπαίνετε στον menu του εισαγωντας την διεύθυνση Http://netisext.cc στον browser

5. Μέσα από το μενού κάνετε ότι ρυθμίσεις θέλετε

Μου δούλεψε αμέσως με linksys 354g και με καλά αποτελέσματα επεκτασης εμβέλειας του wifi

Καλο θα ειναι να μπαινει καρφωτη Ip στο repeater στο ιδιο δικτυο με το adsl router(εκτος ευρους dhcp)βεβαια.

Και εγω αρχικα υποψιαζομουν το ρουτερ,γτ εχω το ιδιο ξεφτιλικι με σενα.

πηγα προχθες να το αλλαξω και μου δωσαν ενα ιδιο,αλλα δεν το εχω συνδεσει ακομα να δω τι και πως.

το αλλο ειναι για κλωτσιες παντως,οποτε αμα εχω χρονο αυριο θα κατσω να τα τραμπαρω και να δω πως θα συνδεθει εκει το repeater.

αν δεν παιξει με το Repeater δοκιμαστε αλλο καναλι ή πχ το channel width να ειναι μονο 20 αντι για 20/40 ή ακομα και να παιξει σε 802.11g αντι για πχ 802.11n

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...