Προς το περιεχόμενο

Αγορά έγχρωμου laser - Περιορισμένο budget


CastorTroy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός έγχρωμου laser εκτυπωτή, με το budget να φτάνει μέχρι 200-250 ευρώ αλλά προτιμότερο να μείνει κάτω από 200.

 

Μέχρι στιγμής έχω δει τα εξής:

 

http://www.skroutz.gr/s/3754944/Samsung-SL-C410W.html

 

http://www.skroutz.gr/s/2261802/Samsung-CLP-365.html

 

http://www.skroutz.gr/s/4484108/HP-LaserJet-Pro-MFP-M176n.html

 

http://www.skroutz.gr/s/3875263/Samsung-SL-C460W.html

 

http://www.skroutz.gr/s/4484075/HP-LaserJet-Pro-MFP-M177fw.html

 

Είδα τα συγκεκριμένα γιατί πιθανότατα με βολεύει η αγορά από Κωτσόβολο.

 

Ο εκτυπωτής - πολυμηχάνημα προορίζεται για κανονική, οικιακή χρήση.

 

Κύρια χρήση είναι η εκτύπωση - Scanner και φαξ καλοδεχούμενα αλλά και περιττά. Μεγάλη σημασία για μένα τα φτηνότερα αναλώσιμα και η καλή ποιότητα ασπρόμαυρης και έγχρωμης εκτύπωσης.

 

Τα μοντέλα που κοστίζουν πάνω πό 250 ευρώ προσφέρουν κάτι πολύ καλύτερο από τα φθηνότερα;

 

Μεταξύ των Samsung και HP βλέπω μεγάλες διαφορές στην ανάλυση dpi καθώς και έλλειψη Wi-fi. Πόσο σημαντικά είναι τα στοιχεία αυτά για να πάω σε samsung;

 

Ευχαριστώ πολύ.

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έπειτα από λίγο περισσότερη έρευνα κατέληξα εδώ:

 

https://www.skroutz.gr/s/2534320/HP-LaserJet-Pro-200-Color-M251nw.html

 

Στα χρήματα που ψάχνω ίσως είναι η καλύτερη αγορά. Έχει κάποιος να μου προτείνει κάτι άλλο; Επίσης τα HP έχουν ακριβά αναλώσιμα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για την αγορά ενός έγχρωμου laser εκτυπωτή, με το budget να φτάνει μέχρι 200-250 ευρώ αλλά προτιμότερο να μείνει κάτω από 200.

 

Μέχρι στιγμής έχω δει τα εξής:

 

http://www.skroutz.gr/s/2261802/Samsung-CLP-365.html

 

 

 

Μ-Α-Κ-Ρ-Ι-Α!

 

Τον έχω. Αμάν κάνω για να χαλάσει ώστε να τον βάψω μπλε. Δε ξέρω γενικά τι κάνει η Samsung στους εκτυπωτές, αλλά αυτή η σειρά είναι η αισχύνη των laser εκτυπωτών. Πανάκριβα αναλώσιμα, αισχρή ποιότητα εκτύπωσης, "ευαισθησία' σε υγρασία, ποιότητα χαρτιού, και όλο προβλήματα!

 

Γενικά, δώσε σημασία σε "βασικά" χαρακτηριστικά, κι όχι τόσο σε φρου-φρου κι αρώματα όπως WiFi, άπειρα dpi (πλασματικά), κλπ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν μπορώ να καταλάβω αν ζητάς πολυμηχάνημα ή εκτυπωτή, αλλά μιας και στο τελευταίο ποστ ρωτάς για εκτυπωτή, θα απαντήσω για εκτυπωτή. Υποθέτω ότι το πολυμηχάνημα δεν είναι προτεραιότητα, και καλύτερα σε αυτή την τιμή, επειδή σε έγχρωμο πολυμηχάνημα laser κάτω από 200 ευρώ έχεις ελάχιστες επιλογές και πολύ βασικές.

 

Για τις ερωτήσεις σου.

Τα μοντέλα πάνω από 250 ευρώ που ρωτάς, γενικώς συνήθως έχουν κάποιες παραπάνω δυνατότητες, πχ duplex εκτύπωση, wifi, περισσότερες σελίδες το λεπτό κλπ, αλλά και ένα ακόμη βασικό σημείο που υπερτερούν. Στους περισσότερους εκτυπωτές τα επόμενα από τα μοντέλα βάσης, ακόμη και αν έχουν την ίδια μηχανή, παίρνουν τόνερ μεγαλύτερης ποσότητας και αναλογικά με πιο συμφέρον κόστος ανά σελίδα.

 

Για την ανάλυση που ρωτάς οι διαφορές είναι μικρές στο γυμνό μάτι για καθημερινές εκτυπώσεις. Εκτός και αν κάνεις φωτογραφικές εκτυπώσεις, που εκεί αλλάζει. Για το wifi τα πράγματα είναι υποκειμενικά. Ή το χρειάζεσαι ή όχι. αν θες να βάλεις τον εκτυπωτή κάπου μακριά, επειδή δεν έχεις χώρο, σου είναι απαραίτητο. Αν όχι, σου είναι άχρηστο. Είναι ένα feature που δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει, απλά για να βρίσκεται.

 

Τέλος, στα μοντέλα που ψάχνεις οι διαφορές είναι μικρές. Είναι η κατηγορία τιμής τέτοια που είναι καλύτερο να κοιτάξεις κόστος αναλωσίμων παρά κάτι άλλο. Βασική διαφορά που έχουν τα μοντέλα που έβαλες είναι ότι κάποια παίρνουν τόνερ με ενσωματωμένο drum ενώ κάποια άλλα τα έχουν σαν ξεχωριστά αναλώσιμα. Χρειάζεται να μετρήσεις όλα τα κόστη. Ο HP για τον οποίο ρωτάς στο τελευταίο ποστ είναι μια τίμια πρόταση. Κοίταξε λίγο και προς τα μοντέλα της oki σε αυτές αυτές τις τιμές βάσης. Έχουν φθηνά αναλώσιμα σε συμβατά και καλή ποιότητα εκτύπωσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ για την απάντηση.

 

Αναφερόμενος σε OKI, φαντάζομαι μιλάς για αυτό:

 

http://www.skroutz.gr/s/3526857/OKI-MC332dn.html?keyphrase=oki+mc332dn

 

Μπορείς μήπως επιγραμματικά να μου πεις τα πλεονεκτήματά του απέναντι σε αυτό;

 

http://www.skroutz.gr/s/4484075/HP-LaserJet-Pro-MFP-M177fw.html?keyphrase=m177fw

 

Το κόστος σε βάθος χρόνου (αναλώσιμα, κόστος εκτύπωσης) είναι εξίσου σημαντικό για μένα με την ποιότητα εκτύπωσης. Αυτά τα δύο με ενδιαφέρουν κυρίως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αναφερόμενος σε εκτυπωτή ΟΚΙ μιλάω για τον εκτυπωτή και όχι το πολυμηχάνημα.

http://www.skroutz.gr/s/1970095/OKI-C301dn.html?keyphrase=oki+301

 

μέχρι 200 ευρώ δεν υπάρχει πολυμηχάνημα Οκι έγχρωμο, και αν πας εκεί ξεκινάς να κοιτάς από το 342 και πάνω.

 

Το m177 που έβαλες είναι επίσης μια καλή επιλογή σε πολυμηχάνημα. Οι διαφορές του MC332 που ρωτάς και του m177 είναι μικρές. Σε αναλώσιμα έχουν πάνω κάτω το ίδιο κόστος ανα σελίδα με συμβατα τονερ. Ουσιαστική διαφορά είναι ότι το 332 δεν έχει φαξ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα, η επιλογή γενικά για hp είναι πολύ καλή διότι τα ανταλλακτικά τους δηλαδή τα toner είναι σε αρκετά προσιτή τιμή.

Στο συγκεκριμένο δε μπορείς να τα βρεις σε τιμή το μεν μαύρο το μικρό του μέγεθος σε συμβατό όχι γνήσιο γύρω στα 41,00 ευρώ τα μεν χρωματιστά γύρω στα 42 με 44 το κάθε ένα. Εάν θέλεις κάτι άλλο επικοινώνησε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή είμαι κι εγώ σε αναζήτηση εκτυπωτή μου έχουν προτείνει Link.png Site: αυτόν της hp ο οποίος φαίνεται αρκετά οικονομικός (9200 σελ με μελάνι XL) παρόλο που δεν είναι laser. Αναφέρομαι μόνο σε κόστος, γιατί είπες ότι θες κυρίως φθηνά αναλώσιμα. Πάντως και σε ταχύτητα μου φαίνεται πολύ καλός.

 

 ps: Τι παίζει με την ανάλυση των samsung? Γιατί είχα και κάποιον samsung υπόψη αλλά τώρα μου βάζετε υποψίες..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...