dolmadakias Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 λοιπον ειχα το nissan terrano 2 μετα απο 2 χρονια δεν αντεξα γιατι δεν ειχα να το συντηρησω. μετα πηρα ενα μικρα κ11 του 99 και εβγαλα αλλα 2 χρονια οικονομικα και ωραια αλλα δοθηκε και αυτο λογω της ασφαλειας που παρεχει.θελω πλεον κατι σε ποιο ασφαλες αυτοκινητο ποιο καινουριο και εμφανισιμο.εχω κοιταξει τα εξης: fiat stilo 3dr 1.6 2002 hyundai coupe 1.6 2003renault megane 1.6 3dr 2003 μεχρι 1.600 κυβικα θελω να ειναι να τραβανε και λιγακι γιατι οταν δεν μπορω να περασω νταλικα παθενω φρικες! μου αρεσουν σαν αμαξια αυτα αλλα θελω να ξερω και σε θεμα αξιοπιστιας τι παιζει για τον λογο οτι θελω να πηγαινω στην δουλεια μου και να πηγαινω και ναυπλιο που και που αλλα χωρις να καρδιοχτυπαω.μεχρι 3000 δινω και ειναι αμεσο το ζητημα μη τρεχω με λεωφορεια στην δουλεια -.-
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Με 3000 λογικά μπορείς να βρεις και πιο καινούργια αυτοκίνητα
dolmadakias Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 ειμαι ανοιχτος σε προτασεις.αν εχεις κατι να προτεινεις δεκτο να το αναλυσουμε
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Κανένα punto, Ibiza, clio κλπ δεν υπάρχει σε αυτά τα λεφτά;
dolmadakias Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 το κλιο ειναι για μενα πολυ ασχημο εμφανισιακα.το πουντο ειναι κλασικο και δεν εχει την ασφαλεια του στιλο ας πουμε.και το ιμπιζα το εχω οδηγησει πραγμα που με αφησε πολυ αδιαφορο.το coupe και το στιλο ειναι σε εμφανηση τρομερα. και η χρονολογια τους ενδεικτικη μπορει να βρω και του 5 σε αυτα τα λευτα.σαν αξιοπιστια το κουπε πιστευω ειναι οτι καλυτερο ομως το στιλο εχει και το esp του και ποιο πολλους αεροσακους ομως απο αξιοπιστια?πολυ μπερδεμα......... 1
trujillo2008 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 http://www.car.gr/used-cars/ford/focus.html?engine_size=1600&mileage=&mileage=%3C100000&engine_power=&engine_power=&price=50-3000®istration=®istration=&variant=&gearbox_type=manual&significant_damage=f&doors=&doors=&seats=&seats=&offer_type=sale
Hyphen Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 το κλιο ειναι για μενα πολυ ασχημο εμφανισιακα. το πουντο ειναι κλασικο και δεν εχει την ασφαλεια του στιλο ας πουμε. και το ιμπιζα το εχω οδηγησει πραγμα που με αφησε πολυ αδιαφορο. το coupe και το στιλο ειναι σε εμφανηση τρομερα. και η χρονολογια τους ενδεικτικη μπορει να βρω και του 5 σε αυτα τα λευτα. σαν αξιοπιστια το κουπε πιστευω ειναι οτι καλυτερο ομως το στιλο εχει και το esp του και ποιο πολλους αεροσακους ομως απο αξιοπιστια? πολυ μπερδεμα......... ασε το stilo ουτε καν. Αν θες ενα αθανατο αμαξι περνεις το coupe δεν παθενουν τιποτα ειναι σκυλια αυτα τα αμαξια αν ειναι σωστος το σερβις θα το εχεις για χρονια. Στα μειον ειναι οτι ειναι λιγο βαρια σαν αμαξια. Μετα το μεγκαν πιο αερατο δεν ξερω κατα ποσο σου αρεσει το design του.Καλο σαν αμαξι αλλα δεν ξερω αν θα βρεις με 3000χιλιαρικα σοβαρο μεγκαν. Εψαχνα για συγκενικο μου προσωπο μεγκαν ειδαμε αρκετα 2003-2006 αλλα ολα τα εβγαλα off για διαφορους λογους. Μονο ενα σοβαρο βρηκαμε το οποιο πουληθηκε οσο να απαντησουμε.Αυτο ηταν οντως πολυ καλο. Το οδηγησα κιολας αρκετα σπιρτο και καλη οδικη συμπεριφορα. Τελικα πηρε ενα κλιο 2005 60000χλμ 2.5κ με ζαντες αναρτησεις και ιστοριες. εγω θα κοιταζα το κουπε.
dolmadakias Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 σε ευχαριστω φιλε μου για τον κοπο σου.η αληθεια ειναι πως προς το κουπε παω.ο πατερας μου εχει το citroen c4 του 2008 1.400 ειναι κοντα στα 90 αλογα. το εχω ταξιδεψει το αμαξι και παει αρκετα καλα σαν αμαξικατα την γνωμη σου αν ξερεις και φυσικα. θα πηγαινει σαν το 1400 c4 η θα ειναι πιο αργο? το c4 με ικανοποιουσε αλλα αν ειναι πιο κατω κλαφτα χαραλαμπε.
Hyphen Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 θα πηγαινει καλυτερα απο το c4 σιγουρα. το καλο με το coupe ειναι οτι αν θες λιγο boost υπαρχουν τροποι να το "πειραξεις" αλλα νομιζω θα εισαι οκ
dolmadakias Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 υπαρχει και καποια περιπτωση να τσιμπησω το s145 που πιστευω θα ειμαι πολυ κομπλε
Hyphen Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 υπαρχει και καποια περιπτωση να τσιμπησω το s145 που πιστευω θα ειμαι πολυ κομπλε τοτε μην το σκεφτεσαι καν καρφι για σ145. νομιζω υπαρχει στα χρηματα σου.
dolmadakias Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ναι υπαρχει αν το προλαβω καλος αλλιως παμε για το απλο. το τουρμπακι παντως δεν παιζει να βγαλει κανενα προβλημα ε?ειναι λιγα τα bar που δουλευει αλλα ξερω γω??
Hyphen Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ειναι σκυλια λεμε! προχωρα αφοβα! απλα κοιτα το οχημα αναλυτικα και σε καλο συνεργειο !
NickTG Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Η μετατροπή σε turbo γινόταν από την εδώ αντιπροσωπεία έχε στο νου σου.
Hyphen Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Η μετατροπή σε turbo γινόταν από την εδώ αντιπροσωπεία έχε στο νου σου. ναι γινοταν αλλα αν δεις στο καρ ολα τα coupe ειναι με 80+ χλμ οποτε αν ειχε θεμα θα το ειχε βγαλει λογικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα