Dabble Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 γεια σας παιδια..θα ηθελα λιγη βοηθεια εδω εχω το εξης προβλημα.. συχνα οτι κανω μεσο ιντερνετ μου πεταγοντε ακυρα παραθηρα/σελιδες υπαρχει καποιο προγραμα που να το μπλοκαρει ολο αυτο?? νιωθω καποιες φορες πως δεν κανω εγω κουμαντο στον υπολογιστη μου.. υπαρχει καποια λυση?? εχω windows 7 και συνδεση cyta οχι ειρωνικες απαντησεις και εξυπναδες μονο σοβαρες προτασεις!! ευχαριστω προκαταβολικα
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Κατέβασε και τρέξε το adwcleaner και το malwarebytes. Λογικά θα σταματήσουν 2
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Και μετα εγκατεστησε και ενα adblock στον browser που χρησιμοποιεις (ελπιζω οχι internet explorer) 3
parsifal Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Το θέμα σου δεν ανήκει στην ενότητα «Προγραμματισμός». Σου το μετέφερα εδώ...
albNik Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μία ειναι η λύση μην μπαινεις συνεχεια σε πορνοσαιτς
zio10 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Και μετα εγκατεστησε και ενα adblock στον browser που χρησιμοποιεις (ελπιζω οχι internet explorer) Λίγα με τον explorer!
.::NikoS::. Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Βρε εγω το ειπα γιατι δεν παιρνει adblock μην αρπαζεσαι 1
giannisdad Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 ειχα το ιδιο προβλημα με Ιό, με γλίτωσαν το HITMANpro και το malwarebytes anti malware!!! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 για να μην εχετε προβληματα οσο και underground... περιηγηση να κανετε μπορειτε να εγκαταστησετε το eset smart security για να μην φορτωνετε με αλλα προγραμματα και προσθετα τους περιηγητες και το συστημα σας και θα μεινετε ικανοποιημενοι...
Dabble Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 σας ευχαριστω παρα πολυ παιδια βρηκε παρα πολλα virus η τι ειναι αυτα τελος παντων τα κατεβασα και τα εκανα εγκατασταση αλλα απο το adwcleaner τα κανω unistall η cleaning??? νικο.. οσο για το adblock προσπαθησα πριν κανω εγκατασταση αυτα τα 2 προγραματα μου εβγαλε προβλημα κατι τετοιο αλλα θα το ξανα δοκιμασω τωρα που το καθαρισα πιστευο απο το malwarebytes ελπιζω να το δεχτη... και οσο για το explorer μακρια μακριααααααααααααααααααααα... φυσικα δεν εχω να πω κακια λογια παλια ηταν πολυ γρηγωρο δεν εχω προσοπικα παραπονο!! αλλα μετα απο 2-3 χρονια που ειχα εξεικηωθει με τον υπολογιστη χρισιμοποιουσα το mozzila επισης τουμπανο και για αυτο εχω να πω τα καλυτερα... αλλα τωρα χρισιμοποιο το chrome δοκιμασα και παλι με το mozzila αλλα μου ειναι αργω κολαει κλπ κλπ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα