Προς το περιεχόμενο

Υψηλες θερμοκρασιες στον HDD

gavros10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν σε προσέβαλα σε τίιποτα είπα ότι εαν το έστησες ΕΣΥ ή κάποιος γνωστός σου και είναι άσχετος δικαιολογήται, αν όμως πλήρωσες λεφτά δικά σου (δεν αφορά τη δική μου τσέπη) ΠΡΕΠΕΙ να έχεις απαιτήσεις

Εαν σου ακούγομαι υπερβολικός το σύστημα σου είναι Οσο ποιό κακο στημένο γίνεται για πλατφόρμα Χ58 και απειδή τυνχάνει να ασχολήθηκα καμια 6ετία μαζί τη μπορ΄ω να σου δώσω δύο συμβουλές για την μνήμη που είναι απαράδεκτος ο συνδυασμός και για το τροφοδοτικό, τώρα αν παρεξηγήσαι και επειδή δεν πληρωνομαι για τον χρόναο που σπατάλησα με συνχωρείς που ασχολήθηκα και καλή τύχη με το σύστημα σου

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δεν σε προσέβαλα σε τίιποτα είπα ότι εαν το έστησες ΕΣΥ ή κάποιος γνωστός σου και είναι άσχετος δικαιολογήται, αν όμως πλήρωσες λεφτά δικά σου (δεν αφορά τη δική μου τσέπη) ΠΡΕΠΕΙ να έχεις απαιτήσεις

Εαν σου ακούγομαι υπερβολικός το σύστημα σου είναι Οσο ποιό κακο στημένο γίνεται για πλατφόρμα Χ58 και απειδή τυνχάνει να ασχολήθηκα καμια 6ετία μαζί τη μπορ΄ω να σου δώσω δύο συμβουλές για την μνήμη που είναι απαράδεκτος ο συνδυασμός και για το τροφοδοτικό, τώρα αν παρεξηγήσαι και επειδή δεν πληρωνομαι για τον χρόναο που σπατάλησα με συνχωρείς που ασχολήθηκα και καλή τύχη με το σύστημα σου

Για αλλη μια φορα, η κουβεντα ξεφευγει. 

Ακομα και στο ιντερνετ υπαρχουν καλοι τροποι συμπεριφορας με σεβασμο στους υπολοιπους. Τους καταπατας γιατι απλα η εμπειρια σου σε αυτον τον τομεα σε εκανε αλαζονα :D

Προσωπικη μου γνωμη για μενα ειναι ν'αλλαξεις τροφοδοτικο οπωσδηποτε διοτι εγω την ειχα πατησει με μαρκας DEER σε μολις μια βδομαδας χρηση με αποτελεσμα να καψω καρτα γραφικων,να τιγκαρει bad sectors ο σκληρος δισκος και να καψω ενα slot pcie της μητρικης.

Αλλαξε οπωσδηποτε τροφοδοτικο,ειναι κριμα να καθεσαι με αυτη την βομβα.

οδε

Η δικιά μου ερώτηση έιναι στο τι έχεις στους 4+1 δίσκους. Τώρα έχεις ~3 τερα. Μήπως να έκανες καμμιά εκκαθάριση και να γλύτωνες την αγορά νέου; ; Αν είναι να πάρεις άλλο ένα, φαντάζομαι θα πάρεις κάποιον με 2 ΤΒ. Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να βγάλεις εκτός τον Samsung 250 gb που έχεις.

Η τελευταία κάρτα που έχεις τι είναι; Κανένα παλιό modem;

Τροφοδοτικο θα αλλαξω. Τα ειπαμε, τα συμφωνησαμε. 

@papajohnnnn Το θεμα ειναι οτι δεν το εχω μια εβδομαδα αλλα εξι χρονια! Μου φαινεται λογικο παντως να το αλλαξω, το ειχα στο νου μου. 

@anonymous-root Μαλλον 2tb θα ειναι, μπορει και 1tb, θα δειξει. Εκκαθαριση δεν γινεται. Τι εννοεις στην τελευταια προταση;

Εντωμεταξυ, ψαχνωντας για midi κουτι σε λογικο budget και οχι 150 ευρω που χρειαζονται τα full tower, τα μονα που ειναι καλα απο θεμα χωρου και εξαερισμου ειναι τα raijitek agos και το nzxt h230. Η διαφορα στην τιμη με μεταφορικα ειναι 30-40 ευρω, ο εξαερισμος στο agos ειναι καλυτερος αλλα το nzxt το λες μαρκα. Μονο απο αποψη μαρκας και ποιοτητας κατασκευης φοβαμαι το agos

Τα NZXT δεν είναι και τόσο καλά σε ποιότητα κατασκευής (είχα δύο). Δεν είναι μάπες, αλλά υπάρχουν και καλύτερες επιλογές νομίζω.
Μην κολλάς στις "μάρκες", ειδικά στο θέμα case. Δες ποιό έχει τα καλύτερα specs και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής στα λεφτά σου.

Aν είσαι μεταξύ του Agos και του μικρού Source 210, εγώ θα σου έλεγα να προτιμήσεις το πρώτο.

Τα NZXT δεν είναι και τόσο καλά σε ποιότητα κατασκευής (είχα δύο). Δεν είναι μάπες, αλλά υπάρχουν και καλύτερες επιλογές νομίζω.

Μην κολλάς στις "μάρκες", ειδικά στο θέμα case. Δες ποιό έχει τα καλύτερα specs και την καλύτερη ποιότητα κατασκευής στα λεφτά σου.

Aν είσαι μεταξύ του Agos και του μικρού Source 210, εγώ θα σου έλεγα να προτιμήσεις το πρώτο.

Το μικρο source δεν ειναι τοσο καλο οσο το agos. Ακομα και το μεγαλο source 340 δεν ειναι τοσο καλο. 

Αγνοησε τον, πρωτη φορα τον βλεπω ετσι...

Εχει ενα δικιο για τον triple channel, αλλα το πρωτο θεμα σου ειναι το τροφοδοτικο και το κουτι.

Για τον δισκο οι θερμοκρασιες ανω των 50 ειναι δολοφονικες! Οτιδηποτε ανω των 40 και ρισκαρεις απωλεια αρχειων! ;)

• Like 1

Το θέμα είναι πως κάποιος ανοίγει ένα ποστ με συγκεκριμένο θέμα/πρόβλημα , και εν τέλη όλοι ασχολούνται με κάτι άλλο...

καλώς ήρθες στο insomnia :eek:

Αγνοησε τον,

εννοείται πως ναι!η καλύτερη λύση

Τροφοδοτικο θα αλλαξω. Τα ειπαμε, τα συμφωνησαμε. 

@anonymous-root Μαλλον 2tb θα ειναι, μπορει και 1tb, θα δειξει. Εκκαθαριση δεν γινεται. Τι εννοεις στην τελευταια προταση;

Δες πάντως αν μπορείς να βγάλεις μετά τον samsung, (να τον έκανες εξωτερικό ας πούμε), οπότε λιγότερη κατανάλωση.

Για την τελευταί πρόταση, βλέπω μια κάρτα PCI, κάτω από την κάρτα γραφικών. Τι είναι αυτή;

edit: Φυσικά θα κοιτάξεις να συμμαζέψεις και τα καλώδια σου κάπως.

Δες πάντως αν μπορείς να βγάλεις μετά τον samsung, (να τον έκανες εξωτερικό ας πούμε), οπότε λιγότερη κατανάλωση.

Για την τελευταί πρόταση, βλέπω μια κάρτα PCI, κάτω από την κάρτα γραφικών. Τι είναι αυτή;

edit: Φυσικά θα κοιτάξεις να συμμαζέψεις και τα καλώδια σου κάπως.

Μπορει να ειναι modem... δεν εχω ιδεα.

Φίλε μ καλησπέρα δεν υπάρχει λόγος να χεις 2x250gb και έναν 500gb πούλα τους όλους και παρε 1tb η 2 ΤΒ .Αν θες να χεις πολλούς δίσκους "σπασε" τον 1TB από την διαχείριση δίσκων σε 2 δίσκους των 500 gb.Έτσι σε ενα δίσκο θα χεις 2..Αυτό το πράγμα με τόσους πολλούς δισκους μικρής χωρητικότητας που σύνολο ολοι είναι το πολυ 1TB γτ το κανετε;Απορώ το τροφοδοτικο πως ακομα αντεχει:P..Όπως ειπαν τα παιδια θες κουτι και τροφοδοτικο δώσε κ τους δισκους και παρε έναν μεγάλης χωρικοτητας ούτε 60 δεν κάνει 1TB καινούργιος αν βεβαια ψάξεις κ εδώ με 45 βρίσκεις μεταχειρισμένο 2TB.Προσωπικα θα έδινα λίγο παραπάνω να πάρεις ένα κουτί που θα σ επιτρέψει μελλοντικά να βάλεις ένα καλύτερο hardware και να μην σε περιορίσει 2 3 προτάσεις από μενα

1:https://www.skroutz.gr/s/5834882/NZXT-Source-340.html?keyphrase=nzxt+340

2:https://www.skroutz.gr/s/4815848/Corsair-Carbide-Spec-02.html

3:https://www.skroutz.gr/s/343008/CoolerMaster-Silencio-550.html

Όλα αυτα σε Φιλικό τόνο ότι χρειαστείς εδώ ήμαστε να σε βοηθήσουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...